Навигация ГАРМИН
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Нямам наблюдения от тях. Не мога да ти кажа... Ето примерно телефони с нави, и при това до 700 лв:
Nokia 6110 Navigator Nokia 6210 Navigator Nokia E66 Nokia N82 Nokia N79 Nokia 6220 classic
Мисля, че е по-добре, от колкото някъф китайски шит, дет не знаеш колко време ще изкара
Nokia 6110 Navigator Nokia 6210 Navigator Nokia E66 Nokia N82 Nokia N79 Nokia 6220 classic
Мисля, че е по-добре, от колкото някъф китайски шит, дет не знаеш колко време ще изкара

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Значиии..... на всеки телефон които е със Symbian може да се качи навигация......
Кофтито е че трябва да се купи допълнително и ТОВА
Колкото да те измъкне от трудна ситуация става....
Колкото да те измъкне от трудна ситуация става....
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
проблема тука е, тези нокии струват над 600 лева, а гармина струва 300 лева. Иначе това си е мое мнение, че е по-удобен. За мен е по удобен, просто си е направен за това.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bogat-Beden написа:как да не помни?someone написа: че гарминчето не помни маршрути, но пък това си го знаех, когато го купувах.Нали има наскоро намерени?
Има скоро намерени, но това ти е крайната точка. А има гармини, които могат да запаметяват от къде си минал веднъж, всяка една точка, и след това да си изкараш същия маршрут. Или пък предварително да си начертаеш маршрута и да го пуснеш да ти казва от къде да минеш.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Martini написа:проблема тука е, тези нокии струват над 600 лева, а гармина струва 300 лева. Иначе това си е мое мнение, че е по-удобен. За мен е по удобен, просто си е направен за това.
Е.... Нема ли крак, ръка, нещо

Или греша? Какъв точно гармин ми требва?
Значиии..... на всеки телефон които е със Symbian може да се качи навигация......
Доколкото разбирам, колега, тва е джипиес... Не е оферта

Поздрави!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Има Гармини и за по 2000 лв, стига да искаш да си ги купиш..! Ама един нормален Гармин, с приличен дисплей, с bluetooth, и там другите неща си е между 600-700 лв...! А и колегата иска телефон. Вече какъв телефон с GPS, е друг въпрос. По-горе ти дадох списък с нокиите до към 700 лв с gps 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Четох, колега, и мерси.
Помогна ми, наистина!
Е66 ми хареса от тях, даже преди малко мръднах да го погледна, ама честно казано не съм фен на нокия...
Що... Щото нема да спрат с циганиите, голяма фирма, като Мерцедес на телефоните, дребни цигании.
Пак метални телефони и еднакви силвър едишън и грей или незнам си къв едишън на коренно различна цена, за която ше си платя боядисването на бавареца къвто едишън си искам, ше кажеш че златно покритие му правят като е сив...
Та затова питам и за други идеи.
И също питам: може ли на симбиан телефона да подкарам кракната джипиес навигация с български. Правил ли го е някой
Може и на лични. Даже име на програмката да я поразгледам би ми свършило работа.
Поздрави!
Помогна ми, наистина!
Е66 ми хареса от тях, даже преди малко мръднах да го погледна, ама честно казано не съм фен на нокия...
Що... Щото нема да спрат с циганиите, голяма фирма, като Мерцедес на телефоните, дребни цигании.
Пак метални телефони и еднакви силвър едишън и грей или незнам си къв едишън на коренно различна цена, за която ше си платя боядисването на бавареца къвто едишън си искам, ше кажеш че златно покритие му правят като е сив...
И също питам: може ли на симбиан телефона да подкарам кракната джипиес навигация с български. Правил ли го е някой

Поздрави!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Малко офтопик: това, че показвам Нокиа, не означава, че съм им фен! Много ги мразя и съм напълно съгласен с теб!

P.S Ето телефони с GPS
D3BEP написа:Четох, колега, и мерси.
Помогна ми, наистина!
И също питам: може ли на симбиан телефона да подкарам кракната джипиес навигация с български. Правил ли го е някойМоже и на лични. Даже име на програмката да я поразгледам би ми свършило работа.
Поздрави!
общо взето сигурно 90% от това което се инсталира на симбиан телефон е кракнато

иначе не знам какво не им харесвате на нокиите
почти всички модели ги има и в черен цвят, нищо че масовият е сив
поне при тях нещата са логични и няма кой знае какви изненади
във високия клас телефони - айфон, покети и т.н. може би отстъпват, но на средно ниво са добре
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Аз съм с Нокиа е66 и съм много доволен от нея, сложил съм и нави Гармин и в бг се справя супер. картата на гармина ми се струва че е по -добра от тази дето съл сложил на навито в колата (и тя е е66
)

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аз съм с Нокиа е66 и съм много доволен от нея, сложил съм и нави Гармин и в бг се справя супер. картата на гармина ми се струва че е по -добра от тази дето съл сложил на навито в колата (и тя е е66 )
Колега, ще съм много благодарен на всякакви насоки и програмки, които се прежалиш да ми изпратиш, най - добре на лични, щото и аз май се насочвам към Е 66 и всъщност навигацията м ие основната желана екстра.
Кажи ми, има ли търсене по адрес, по град, запомняне на път и тем подобни?
Поздрави!
D3BEP написа:Аз съм с Нокиа е66 и съм много доволен от нея, сложил съм и нави Гармин и в бг се справя супер. картата на гармина ми се струва че е по -добра от тази дето съл сложил на навито в колата (и тя е е66 )
Колега, ще съм много благодарен на всякакви насоки и програмки, които се прежалиш да ми изпратиш, най - добре на лични, щото и аз май се насочвам към Е 66 и всъщност навигацията м ие основната желана екстра.
Кажи ми, има ли търсене по адрес, по град, запомняне на път и тем подобни?
Поздрави!
Колега, ако искаш мога да ти обесня подробно откъде и как да си инсталираш програмата, аз лично имам, но това, ако може да минем на лични. Мисълта ми беше, че ти хубаво ще си сложиш нави на телефона, обаче в ръка ли ще го държиш..? Защотото той в кутията няма стойка за кола като навигацийте, а мисля, че за този телефон е около 100лв. стойката за кола. Аз лично ползвам Е71 и съм си инсталирал всичко..даже и навигация на български език имам..елементарно става всичко, но помисли внимателно.
Ако искаш драсно едно ЛС и ще ти обесня всичко.
Поздрави.
- gogo_Mpower
- Потребител
-
помогнете и на мен с нокиата е66
колеги кажете и на мен как д си инсталирам гармиски карти на нокиата е 66 че не се оправям нещо
мерси предварително
мерси предварително
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3