Навигация ГАРМИН

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2008, 16:47

Аха.... А алтернативи?
Да кажем 5-6-700 лв.
Тия китайските супермега кампютри как са?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 29 Ное 2008, 17:02

Нямам наблюдения от тях. Не мога да ти кажа... Ето примерно телефони с нави, и при това до 700 лв:
Nokia 6110 Navigator Nokia 6210 Navigator Nokia E66 Nokia N82 Nokia N79 Nokia 6220 classic

Мисля, че е по-добре, от колкото някъф китайски шит, дет не знаеш колко време ще изкара :)

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 29 Ное 2008, 17:58

Значиии..... на всеки телефон които е със Symbian може да се качи навигация......
Кофтито е че трябва да се купи допълнително и ТОВА
Колкото да те измъкне от трудна ситуация става....
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Аватар
Кара: много работи
Мечтае да кара: вече нищо

Мнение от Martini » 29 Ное 2008, 18:08

проблема тука е, тези нокии струват над 600 лева, а гармина струва 300 лева. Иначе това си е мое мнение, че е по-удобен. За мен е по удобен, просто си е направен за това.
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 29 Ное 2008, 18:23

Bogat-Beden написа:
someone написа: че гарминчето не помни маршрути, но пък това си го знаех, когато го купувах.
как да не помни? :roll: Нали има наскоро намерени?

Има скоро намерени, но това ти е крайната точка. А има гармини, които могат да запаметяват от къде си минал веднъж, всяка една точка, и след това да си изкараш същия маршрут. Или пък предварително да си начертаеш маршрута и да го пуснеш да ти казва от къде да минеш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2008, 20:05

Martini написа:проблема тука е, тези нокии струват над 600 лева, а гармина струва 300 лева. Иначе това си е мое мнение, че е по-удобен. За мен е по удобен, просто си е направен за това.

Е.... Нема ли крак, ръка, нещо :) Виждал съм по торентите разни Гармини, не вервам да са по 300 долара...

Или греша? Какъв точно гармин ми требва?

Значиии..... на всеки телефон които е със Symbian може да се качи навигация......
Кофтито е че трябва да се купи допълнително и ТОВА

Доколкото разбирам, колега, тва е джипиес... Не е оферта :) Питам за телефон с джипиес.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vesko06 » 29 Ное 2008, 20:43

Има Гармини и за по 2000 лв, стига да искаш да си ги купиш..! Ама един нормален Гармин, с приличен дисплей, с bluetooth, и там другите неща си е между 600-700 лв...! А и колегата иска телефон. Вече какъв телефон с GPS, е друг въпрос. По-горе ти дадох списък с нокиите до към 700 лв с gps :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2008, 21:50

Четох, колега, и мерси.
Помогна ми, наистина!

Е66 ми хареса от тях, даже преди малко мръднах да го погледна, ама честно казано не съм фен на нокия...
Що... Щото нема да спрат с циганиите, голяма фирма, като Мерцедес на телефоните, дребни цигании.
Пак метални телефони и еднакви силвър едишън и грей или незнам си къв едишън на коренно различна цена, за която ше си платя боядисването на бавареца къвто едишън си искам, ше кажеш че златно покритие му правят като е сив...

Та затова питам и за други идеи.

И също питам: може ли на симбиан телефона да подкарам кракната джипиес навигация с български. Правил ли го е някой :) Може и на лични. Даже име на програмката да я поразгледам би ми свършило работа.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vesko06 » 29 Ное 2008, 22:18

Що... Щото нема да спрат с циганиите, голяма фирма, като Мерцедес на телефоните, дребни цигании.
Пак метални телефони и еднакви силвър едишън и грей или незнам си къв едишън на коренно различна цена, за която ше си платя боядисването на бавареца къвто едишън си искам, ше кажеш че златно покритие му правят като е сив...

Малко офтопик: това, че показвам Нокиа, не означава, че съм им фен! Много ги мразя и съм напълно съгласен с теб! :winky: Аз 2 години и нещо съм с iPhone, сега съм с 3G-то, той е с Gps, и да ти кажа съм доволен от навигацията му :)

P.S Ето телефони с GPS

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2008, 23:05

:yes:
Благодаря колега, и за лс-то. Ровенето почва, макар че имам вече някаква ориентация!

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Ное 2008, 9:22

D3BEP написа:Четох, колега, и мерси.
Помогна ми, наистина!

Е66 ми хареса от тях, даже преди малко мръднах да го погледна, ама честно казано не съм фен на нокия...

Та затова питам и за други идеи.

И също питам: може ли на симбиан телефона да подкарам кракната джипиес навигация с български. Правил ли го е някой :) Може и на лични. Даже име на програмката да я поразгледам би ми свършило работа.

Поздрави!

общо взето сигурно 90% от това което се инсталира на симбиан телефон е кракнато :mhihi:
иначе не знам какво не им харесвате на нокиите
почти всички модели ги има и в черен цвят, нищо че масовият е сив
поне при тях нещата са логични и няма кой знае какви изненади
във високия клас телефони - айфон, покети и т.н. може би отстъпват, но на средно ниво са добре

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 30 Ное 2008, 11:57

Аз съм с Нокиа е66 и съм много доволен от нея, сложил съм и нави Гармин и в бг се справя супер. картата на гармина ми се струва че е по -добра от тази дето съл сложил на навито в колата (и тя е е66 :mhihi: )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Ное 2008, 12:04

Аз съм с Нокиа е66 и съм много доволен от нея, сложил съм и нави Гармин и в бг се справя супер. картата на гармина ми се струва че е по -добра от тази дето съл сложил на навито в колата (и тя е е66 )

Колега, ще съм много благодарен на всякакви насоки и програмки, които се прежалиш да ми изпратиш, най - добре на лични, щото и аз май се насочвам към Е 66 и всъщност навигацията м ие основната желана екстра.
Кажи ми, има ли търсене по адрес, по град, запомняне на път и тем подобни?
Поздрави!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 30 Ное 2008, 13:34

D3BEP написа:
Аз съм с Нокиа е66 и съм много доволен от нея, сложил съм и нави Гармин и в бг се справя супер. картата на гармина ми се струва че е по -добра от тази дето съл сложил на навито в колата (и тя е е66 )

Колега, ще съм много благодарен на всякакви насоки и програмки, които се прежалиш да ми изпратиш, най - добре на лични, щото и аз май се насочвам към Е 66 и всъщност навигацията м ие основната желана екстра.
Кажи ми, има ли търсене по адрес, по град, запомняне на път и тем подобни?
Поздрави!

Колега, ако искаш мога да ти обесня подробно откъде и как да си инсталираш програмата, аз лично имам, но това, ако може да минем на лични. Мисълта ми беше, че ти хубаво ще си сложиш нави на телефона, обаче в ръка ли ще го държиш..? Защотото той в кутията няма стойка за кола като навигацийте, а мисля, че за този телефон е около 100лв. стойката за кола. Аз лично ползвам Е71 и съм си инсталирал всичко..даже и навигация на български език имам..елементарно става всичко, но помисли внимателно.

Ако искаш драсно едно ЛС и ще ти обесня всичко.

Поздрави.

Потребител
Аватар

помогнете и на мен с нокиата е66

Мнение от gogo_Mpower » 10 Яну 2009, 20:54

колеги кажете и на мен как д си инсталирам гармиски карти на нокиата е 66 че не се оправям нещо
мерси предварително

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата