Колко пъти сте се влюбвали?
Модератор: Общи модератори
Е аз пък явно си падам от влюбчивите, в смисъл много лесно хлътвам, от както се помня съм такъв, обаче последния път много ме задържа - вече 3та година ... и все още като се събудя до любимата си се чувствам като след втората среща, даже е ся направих кафенце. Сега се сетих за едни дъвки дето ги имаше по ученическите ми години - "Love Is" ...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
До сега два пъти съм се влюбвал .. Първата беше споделена любов но за жалост приключи
..а си въобръзвях ..това ето жената на живота...
Лошото е когато си влюбен(та чак загубен
) ..и знаеш по някакъв начин,че тази любов е невъзможна ..ставаш сутрин рано първата ти мисъл за нея...стомахът те свива...питаш се Любов ли е това( Whitesnake Is this love
...направо си припяваш)..Денят минава в постоянни мисли за "ЧОВЕКА" ..сърцето ти бие лудо когато я видиш...Любов съществува
Една бивша моя приятелка казва така "Няма Любов...всичко е до свикване с човека до теб" - всеки сам разбира любовта по свой си начин

Лошото е когато си влюбен(та чак загубен

Една бивша моя приятелка казва така "Няма Любов...всичко е до свикване с човека до теб" - всеки сам разбира любовта по свой си начин

Последна промяна Totogada на 06 Дек 2008, 19:56, променена общо 1 път

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
аз амо 1 път ама качествено но засъжаление всичко приключи ,но за сметка на това запазихме едно истински приятелство ,което беше важно поне за мен, ся гледам новия и абсолютен тъпанар ама кат си го харесва нека са щастливи ,въпреки че той не правил нищо от това което направих аз , даже на рожденния и ден подаракът който и подарих много и хареса и тоя после цяла вечер ме гледа накриво ама да се оправят аз ся само си искам книжата
Извинявам се че ще ви занимавам ама ще ви кажа една случка - първия път когато исках да я видя тя се дърпаше и понеже живее на 1-я етаж влезнах през терасата покатерих се по Е36-цата на Тате
обаче греда баща и гледа телевизия ,още немога да обесня на татко от къде е тва свитото на тавана ама аз вече го поизправих 

Извинявам се че ще ви занимавам ама ще ви кажа една случка - първия път когато исках да я видя тя се дърпаше и понеже живее на 1-я етаж влезнах през терасата покатерих се по Е36-цата на Тате

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Azrail
- UFO Pilot
-
SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!

MORE BEER!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
M-TEAM написа:... първия път когато исках да я видя тя се дърпаше и понеже живее на 1-я етаж влезнах през терасата покатерих се по Е36-цата на Татеобаче греда баща и гледа телевизия ,още немога да обесня на татко от къде е тва свитото на тавана ама аз вече го поизправих

Видяхте ли се в крайна сметка?

Много съм влюбчива аз..не съм страдала от несподелена любов...винаги се намира нова муза..За съжаление трудно се задържам.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
krystal написа:M-TEAM написа:... първия път когато исках да я видя тя се дърпаше и понеже живее на 1-я етаж влезнах през терасата покатерих се по Е36-цата на Татеобаче греда баща и гледа телевизия ,още немога да обесня на татко от къде е тва свитото на тавана ама аз вече го поизправих
![]()
![]()
![]()
Видяхте ли се в крайна сметка?![]()
Много съм влюбчива аз..не съм страдала от несподелена любов...винаги се намира нова муза..За съжаление трудно се задържам.
какво беше то:
Споделена любов: има къде има с какво има с кого
Несподелена любов: Има къде има с какво няма с кого
Студентска любов: Има с кого има с какво няма къде
Пенсионерска любов: Има с кого има къде няма с какво

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
що да боли бе!?!? вие па кви сте намирали!?? мен пъ винаги ми е било хубаво,бисерно и летателно!! никога не ме е боляло или поне не е било много явно !! тва е най-красивото нещо на света ,бе хора! приемайте го ,докато го има и ако свърши не обръщайте глава назад с лоши мисли...!! мойта продължава вече толкова много години и още искам....!! и предишните са били се красиви любови и с радост си спомням за тях...!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
SKISA написа:що да боли бе!?!? вие па кви сте намирали!?? мен пъ винаги ми е било хубаво,бисерно и летателно!! никога не ме е боляло или поне не е било много явно !! тва е най-красивото нещо на света ,бе хора! приемайте го ,докато го има и ако свърши не обръщайте глава назад с лоши мисли...!! мойта продължава вече толкова много години и още искам....!! и предишните са били се красиви любови и с радост си спомням за тях...!!
Скиса, любовта е наистина страхотно нещо ако е споделена и няма никакви пречки, но повярвай ми ако се случи нещо което на доста хора вярвам се е случвало и могат да потвърдят че боли...
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
uricatoli написа:SKISA написа:що да боли бе!?!? ...!!
Скиса, любовта е наистина страхотно нещо ако е споделена и няма никакви пречки, но повярвай ми ако се случи нещо което на доста хора вярвам се е случвало и могат да потвърдят че боли...
И какво, не се умира... определено не е най-приятното чувство на света, но пък аз съм благодарна, че 1-та ми любов е била несподелена, защото поне мен лично ме накара да осъзная доста неща... Както са казали хората: Това, което не те убива, те прави по-силен!
Важното е да има HAPPY END!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!