Колко пъти сте се влюбвали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко пъти сте се влюбвали?

Анкетата свършва на 15 Дек 2008, 2:47

1-2 пъти
106
57%
2-3 пъти
36
19%
повече от 3 пъти
29
16%
Не съм се влюбвал
15
8%

Общо гласове : 186

Аватар

Мнение от saarak » 06 Дек 2008, 11:59

Е аз пък явно си падам от влюбчивите, в смисъл много лесно хлътвам, от както се помня съм такъв, обаче последния път много ме задържа - вече 3та година ... и все още като се събудя до любимата си се чувствам като след втората среща, даже е ся направих кафенце. Сега се сетих за едни дъвки дето ги имаше по ученическите ми години - "Love Is" ...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 06 Дек 2008, 14:58

Странно, че аз не се влюбвам,веднъж ходих с една от квартала,ама пък тя беше влюбена в мен.

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 06 Дек 2008, 15:39

Веднъж.. и е време тая свинщина да престане! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 06 Дек 2008, 16:18

До сега два пъти съм се влюбвал .. Първата беше споделена любов но за жалост приключи :confused: ..а си въобръзвях ..това ето жената на живота...
Лошото е когато си влюбен(та чак загубен :mhihi: ) ..и знаеш по някакъв начин,че тази любов е невъзможна ..ставаш сутрин рано първата ти мисъл за нея...стомахът те свива...питаш се Любов ли е това( Whitesnake Is this love :D ...направо си припяваш)..Денят минава в постоянни мисли за "ЧОВЕКА" ..сърцето ти бие лудо когато я видиш...Любов съществува :)
Една бивша моя приятелка казва така "Няма Любов...всичко е до свикване с човека до теб" - всеки сам разбира любовта по свой си начин ;)
Последна промяна Totogada на 06 Дек 2008, 19:56, променена общо 1 път
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 06 Дек 2008, 19:11

аз амо 1 път ама качествено но засъжаление всичко приключи ,но за сметка на това запазихме едно истински приятелство ,което беше важно поне за мен, ся гледам новия и абсолютен тъпанар ама кат си го харесва нека са щастливи ,въпреки че той не правил нищо от това което направих аз , даже на рожденния и ден подаракът който и подарих много и хареса и тоя после цяла вечер ме гледа накриво ама да се оправят аз ся само си искам книжата :mhihi:
Извинявам се че ще ви занимавам ама ще ви кажа една случка - първия път когато исках да я видя тя се дърпаше и понеже живее на 1-я етаж влезнах през терасата покатерих се по Е36-цата на Тате :mhihi: обаче греда баща и гледа телевизия ,още немога да обесня на татко от къде е тва свитото на тавана ама аз вече го поизправих :mhihi:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Дек 2008, 3:04

SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!

:idea:
MORE BEER!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Дек 2008, 3:11

Ах любоввввв болииии :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 07 Дек 2008, 3:18

M-TEAM написа:... първия път когато исках да я видя тя се дърпаше и понеже живее на 1-я етаж влезнах през терасата покатерих се по Е36-цата на Тате :mhihi: обаче греда баща и гледа телевизия ,още немога да обесня на татко от къде е тва свитото на тавана ама аз вече го поизправих :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Видяхте ли се в крайна сметка? :lol:

Много съм влюбчива аз..не съм страдала от несподелена любов...винаги се намира нова муза..За съжаление трудно се задържам.

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 07 Дек 2008, 3:22

krystal написа:
M-TEAM написа:... първия път когато исках да я видя тя се дърпаше и понеже живее на 1-я етаж влезнах през терасата покатерих се по Е36-цата на Тате :mhihi: обаче греда баща и гледа телевизия ,още немога да обесня на татко от къде е тва свитото на тавана ама аз вече го поизправих :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Видяхте ли се в крайна сметка? :lol:

Много съм влюбчива аз..не съм страдала от несподелена любов...винаги се намира нова муза..За съжаление трудно се задържам.

какво беше то:
Споделена любов: има къде има с какво има с кого
Несподелена любов: Има къде има с какво няма с кого
Студентска любов: Има с кого има с какво няма къде
Пенсионерска любов: Има с кого има къде няма с какво

:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 07 Дек 2008, 11:46

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 13:46, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwp0wer » 07 Дек 2008, 19:05

Само 1 път... В момента... :roll:
BMW - The Ultimate DRIFT Machine!!

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 07 Дек 2008, 20:20

Само веднъж. И все още съм щастливо влюбен в това момиче.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Дек 2008, 21:30

що да боли бе!?!? вие па кви сте намирали!?? мен пъ винаги ми е било хубаво,бисерно и летателно!! никога не ме е боляло или поне не е било много явно !! тва е най-красивото нещо на света ,бе хора! приемайте го ,докато го има и ако свърши не обръщайте глава назад с лоши мисли...!! мойта продължава вече толкова много години и още искам....!! и предишните са били се красиви любови и с радост си спомням за тях...!!

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 07 Дек 2008, 21:52

SKISA написа:що да боли бе!?!? вие па кви сте намирали!?? мен пъ винаги ми е било хубаво,бисерно и летателно!! никога не ме е боляло или поне не е било много явно !! тва е най-красивото нещо на света ,бе хора! приемайте го ,докато го има и ако свърши не обръщайте глава назад с лоши мисли...!! мойта продължава вече толкова много години и още искам....!! и предишните са били се красиви любови и с радост си спомням за тях...!!

Скиса, любовта е наистина страхотно нещо ако е споделена и няма никакви пречки, но повярвай ми ако се случи нещо което на доста хора вярвам се е случвало и могат да потвърдят че боли...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 07 Дек 2008, 22:47

uricatoli написа:
SKISA написа:що да боли бе!?!? ...!!

Скиса, любовта е наистина страхотно нещо ако е споделена и няма никакви пречки, но повярвай ми ако се случи нещо което на доста хора вярвам се е случвало и могат да потвърдят че боли...

И какво, не се умира... определено не е най-приятното чувство на света, но пък аз съм благодарна, че 1-та ми любов е била несподелена, защото поне мен лично ме накара да осъзная доста неща... Както са казали хората: Това, което не те убива, те прави по-силен!
Важното е да има HAPPY END! :)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата