Интервюта на BG-tuning.net - Иво Войков BMW 318i M-technic
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Според мен малко попрекалихте с изказванията....
Според мен факта, че някой се опитва да направи нещо сам по себе си заслужава уважение, още повече, ако това, което прави е замислено да е в полза на автомобилното общество.
Нормално е всяко едно нещо от всеки един да се приеме по различен начин - къде негативно, къде позитивно. Но вместо да се смеем над труда на другите, ние можем да му помогнем да намери вярната посока, ако му кажем какво не ни харесва и предложим с какво да го замести - нарича се градивна критика - лоши думи, с добри намерения.
Аз лично не съм почитател на "тунинг"-а, но според мен зад тази страница седят едни сериозни в намеренията си хора, които са и грамотни - в наше време имам чуството, че е лукс да четеш на правилен български език.
Не претендирам да съм голям писач, но обичам да се занимавам при наличието на свободно време и въпреки, че тунинга не ми е по сърце съм готов да помогна безвъзмездно и на доброволни начала с някоя статия или някакъв друг материал, който трябва да се напише.
Хората с идеи трябва да бъдат подкрепяни, от седящи на едно място индивиди нищо добро няма да излезе.
Ати
Според мен факта, че някой се опитва да направи нещо сам по себе си заслужава уважение, още повече, ако това, което прави е замислено да е в полза на автомобилното общество.
Нормално е всяко едно нещо от всеки един да се приеме по различен начин - къде негативно, къде позитивно. Но вместо да се смеем над труда на другите, ние можем да му помогнем да намери вярната посока, ако му кажем какво не ни харесва и предложим с какво да го замести - нарича се градивна критика - лоши думи, с добри намерения.
Аз лично не съм почитател на "тунинг"-а, но според мен зад тази страница седят едни сериозни в намеренията си хора, които са и грамотни - в наше време имам чуството, че е лукс да четеш на правилен български език.
Не претендирам да съм голям писач, но обичам да се занимавам при наличието на свободно време и въпреки, че тунинга не ми е по сърце съм готов да помогна безвъзмездно и на доброволни начала с някоя статия или някакъв друг материал, който трябва да се напише.
Хората с идеи трябва да бъдат подкрепяни, от седящи на едно място индивиди нищо добро няма да излезе.
Ати
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Момчетата наистина са се хванали сериозно и вярвам, че ще постигнат целите си с малко помощ от големите автомобилни клубове какъвто е и нашия. Аз се запознах с тях докато правехме интервюто с мен и мога да кажа че момчетата са много свестни и отговорни, най-малкото ако някой си направи труда да прочете интервюто с мен, ще види, че вътре момчетата сами ме помолиха да разкажа за клуба и дори постанаха интернет адреса ни - това според мен заслужава уважение...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- I.Voykov
-
!!Asen_X написа:Филмчетата според мен са адски нагласени
Я обясни

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Новини
-
Зад камерата се чува едно "кажи му да почва"
и почваш да се въртиш ..... изглежда нагласено .....
Трябваше да го измислиш представлението така, че оператора да захапе камерата от изненада и от кеф при зрелището
Например... въртиш обратния с вратите така че да занесе нормално надясно, лашкаш я наляво за да се упъти към входа за бензиностанцията пак настрани, влизаш вътре при пространството, въртиш я два три пъти за осмица (ако стигне мястото де) кротваш я и стапяш задните гуми но не на място а леко движейки са ....зверски ефектно е... а какъв кеф за душата е ....ухааа
Ти си знаеш все пак де ....

Трябваше да го измислиш представлението така, че оператора да захапе камерата от изненада и от кеф при зрелището

Например... въртиш обратния с вратите така че да занесе нормално надясно, лашкаш я наляво за да се упъти към входа за бензиностанцията пак настрани, влизаш вътре при пространството, въртиш я два три пъти за осмица (ако стигне мястото де) кротваш я и стапяш задните гуми но не на място а леко движейки са ....зверски ефектно е... а какъв кеф за душата е ....ухааа

Ти си знаеш все пак де ....

- I.Voykov
-
ОООООООО Велики дрифт майсторе благодаря ти че ми отвори очите
Не забравяй, че това все пак не е подготвяно а е просто импровизация

Не забравяй, че това все пак не е подготвяно а е просто импровизация

Are you ///M enough ...?
- ati
-
!!Asen_X написа:Филмчетата според мен са адски нагласени и малко аматьорски... но поне са нещо свежо. Снимките не са лоши![]()
не искам да звуча грубо, но според мен не си прав -
1. Хората са в началото, едва ли разполагат с професионална техника за снимане и осветление, още по-малко с професионален оператор, което също струва доста пари, независимо дали снимат 5 минути клип или 2 часа.
2. Нито обстановката е подходяща, нито Войков би си чупил излишно колата заради това и това е нещо, което трябва да се уважи.
Точно това имах предвид за градивната критика - лошо думи с добър замисъл.....
Това, че не е искал да си чупи карета с бърн-аут и не е изровил настилката, както някой от нас практикуват си е изцяло негово решение, ако мислиш, че можеш по-добре се предложи сам, да те снимат и се мятай по таван ако искаш - но недей да говориш така за човек, не пожелал да си счупи колата и за хора, които са в началото, че не разполагат с необходимата техника - някак не е продуктивно, най-много да засегнеш някого.....
Ати
- I.Voykov
-
!!Asen_X написа:иначе досега да ми е загрял телефона от "благословий"![]()
Я как добре си знаеш

Are you ///M enough ...?
- ati
-
е това за мен е най-хубавия коледен подарък - някой да забележи усилията, които хвърлям, работейки над себе си - искрени благодарности
Искам да напиша тема (и при наличието на повече време ще го направя) за редицата случай, които ме накараха да видя, че не е важно кой какво кара или за какво мечтае - важна е любовта, която човек изпитва.
Трогна ме с този пост.
Ати

Искам да напиша тема (и при наличието на повече време ще го направя) за редицата случай, които ме накараха да видя, че не е важно кой какво кара или за какво мечтае - важна е любовта, която човек изпитва.
Трогна ме с този пост.
Ати
Ати, за съжаление не те познавам от дълго време, но поведението ти е наистина джентълменско. Иначе по темата - мерси за твоята защита, наистина все още нямаме професионална техника, но имаме професионален оператор и фотограф, който обаче за съжаление не е винаги с нас, тъй като работи в НТВ. Относно статиите - мерси за предложението, засега аз се оправям с преводите, само малко проблеми с качването имаме, но ще ги решим. Ако обаче нещо много те заинтригува - нямаш проблеми, дори ще ни бъде много приятно да публикуваме някой твой материал.
А към Асен - пич, направо кажи кога ще ти видим пилотските умения, ще те снимаме, ако искаш специално ще доведа БНТ, БТВ, НТВ, МСАТ, CNN и който искаш още;)
А към Асен - пич, направо кажи кога ще ти видим пилотските умения, ще те снимаме, ако искаш специално ще доведа БНТ, БТВ, НТВ, МСАТ, CNN и който искаш още;)
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4