Интервюта на BG-tuning.net - Иво Войков BMW 318i M-technic

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 22 Дек 2004, 23:20

Според мен малко попрекалихте с изказванията....
Според мен факта, че някой се опитва да направи нещо сам по себе си заслужава уважение, още повече, ако това, което прави е замислено да е в полза на автомобилното общество.
Нормално е всяко едно нещо от всеки един да се приеме по различен начин - къде негативно, къде позитивно. Но вместо да се смеем над труда на другите, ние можем да му помогнем да намери вярната посока, ако му кажем какво не ни харесва и предложим с какво да го замести - нарича се градивна критика - лоши думи, с добри намерения.
Аз лично не съм почитател на "тунинг"-а, но според мен зад тази страница седят едни сериозни в намеренията си хора, които са и грамотни - в наше време имам чуството, че е лукс да четеш на правилен български език.
Не претендирам да съм голям писач, но обичам да се занимавам при наличието на свободно време и въпреки, че тунинга не ми е по сърце съм готов да помогна безвъзмездно и на доброволни начала с някоя статия или някакъв друг материал, който трябва да се напише.
Хората с идеи трябва да бъдат подкрепяни, от седящи на едно място индивиди нищо добро няма да излезе.
Ати

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 23 Дек 2004, 0:33

Момчетата наистина са се хванали сериозно и вярвам, че ще постигнат целите си с малко помощ от големите автомобилни клубове какъвто е и нашия. Аз се запознах с тях докато правехме интервюто с мен и мога да кажа че момчетата са много свестни и отговорни, най-малкото ако някой си направи труда да прочете интервюто с мен, ще види, че вътре момчетата сами ме помолиха да разкажа за клуба и дори постанаха интернет адреса ни - това според мен заслужава уважение...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Дек 2004, 0:58

Задали са ти добри въпроси на които си дал добри отговори, поздравления!

Филмчетата според мен са адски нагласени и малко аматьорски... но поне са нещо свежо. Снимките не са лоши ;)

Добре се е получило като цяло ;)

Аватар

Мнение от I.Voykov » 23 Дек 2004, 19:05

!!Asen_X написа:Филмчетата според мен са адски нагласени

Я обясни :roll:
Изображение
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Дек 2004, 23:43

Зад камерата се чува едно "кажи му да почва" :mhihi: и почваш да се въртиш ..... изглежда нагласено .....

Трябваше да го измислиш представлението така, че оператора да захапе камерата от изненада и от кеф при зрелището :twisted:

Например... въртиш обратния с вратите така че да занесе нормално надясно, лашкаш я наляво за да се упъти към входа за бензиностанцията пак настрани, влизаш вътре при пространството, въртиш я два три пъти за осмица (ако стигне мястото де) кротваш я и стапяш задните гуми но не на място а леко движейки са ....зверски ефектно е... а какъв кеф за душата е ....ухааа :twisted: :twisted: :twisted:

Ти си знаеш все пак де .... ;)

Аватар

Мнение от I.Voykov » 24 Дек 2004, 2:23

ОООООООО Велики дрифт майсторе благодаря ти че ми отвори очите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не забравяй, че това все пак не е подготвяно а е просто импровизация ;)
Изображение
Are you ///M enough ...?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Дек 2004, 2:29

Fast-and-Furious написа:ОООООООО Велики дрифт майсторе благодаря ти че ми отвори очите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не забравяй, че това все пак не е подготвяно а е просто импровизация ;)

Аааа не ги владея аз тия ряботи ... чакам PILOT-а да ми покаже ;)

Аватар

Мнение от ati » 24 Дек 2004, 23:05

!!Asen_X написа:Филмчетата според мен са адски нагласени и малко аматьорски... но поне са нещо свежо. Снимките не са лоши ;)

не искам да звуча грубо, но според мен не си прав -
1. Хората са в началото, едва ли разполагат с професионална техника за снимане и осветление, още по-малко с професионален оператор, което също струва доста пари, независимо дали снимат 5 минути клип или 2 часа.
2. Нито обстановката е подходяща, нито Войков би си чупил излишно колата заради това и това е нещо, което трябва да се уважи.
Точно това имах предвид за градивната критика - лошо думи с добър замисъл.....
Това, че не е искал да си чупи карета с бърн-аут и не е изровил настилката, както някой от нас практикуват си е изцяло негово решение, ако мислиш, че можеш по-добре се предложи сам, да те снимат и се мятай по таван ако искаш - но недей да говориш така за човек, не пожелал да си счупи колата и за хора, които са в началото, че не разполагат с необходимата техника - някак не е продуктивно, най-много да засегнеш някого.....
Ати

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Дек 2004, 23:24

ati
Леле как ме нахрани ;) :D

Иво определено знае, че се габаркам с него без да влагам нищо негативно ;) ..иначе досега да ми е загрял телефона от "благословий" :winky: ;)

Аватар

Мнение от I.Voykov » 25 Дек 2004, 0:12

!!Asen_X написа:иначе досега да ми е загрял телефона от "благословий" :winky: ;)

Я как добре си знаеш :mhihi: :winky:
Изображение
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от remo » 25 Дек 2004, 10:20

Хайде каквото било било, Весела коледа на всички момчета ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Дек 2004, 12:28

:OT: ATI забелязвам в последното му няколко постове как си е отворил многозначително кръгозор-а за автомобилите, и въпреки, че кара БМВ твърдо не отрича и проклина до дупка другите марки, както се забелязваше едно време! АТИ кефиш ме пич, незнам на какво се дължи промяната, но ... :yes:

Аватар

Мнение от ati » 25 Дек 2004, 13:09

е това за мен е най-хубавия коледен подарък - някой да забележи усилията, които хвърлям, работейки над себе си - искрени благодарности :bchug:
Искам да напиша тема (и при наличието на повече време ще го направя) за редицата случай, които ме накараха да видя, че не е важно кой какво кара или за какво мечтае - важна е любовта, която човек изпитва.
Трогна ме с този пост.
Ати

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Дек 2004, 14:14

Просто наблюдения :!: ;) Аз от край време подпкрепям сегашното ти мнения и настройка към колите, но никога не съм смятал да хвърлям сили в бекзкрайни спорове!!! Просто евалата ти правя:!: :)

Потребител
Аватар

Мнение от Peshev » 25 Дек 2004, 14:46

Ати, за съжаление не те познавам от дълго време, но поведението ти е наистина джентълменско. Иначе по темата - мерси за твоята защита, наистина все още нямаме професионална техника, но имаме професионален оператор и фотограф, който обаче за съжаление не е винаги с нас, тъй като работи в НТВ. Относно статиите - мерси за предложението, засега аз се оправям с преводите, само малко проблеми с качването имаме, но ще ги решим. Ако обаче нещо много те заинтригува - нямаш проблеми, дори ще ни бъде много приятно да публикуваме някой твой материал.
А към Асен - пич, направо кажи кога ще ти видим пилотските умения, ще те снимаме, ако искаш специално ще доведа БНТ, БТВ, НТВ, МСАТ, CNN и който искаш още;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата