Последния тест на Аутобилд 7>S classe???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 26 Дек 2008, 14:09

Ами точно пък тая С класа е супер грозна за мен. 1000 пъти педпочитам Е38 пред нея. Но това е въпрос на вкус, всеки си има някакви убеждения и си купува кола според тях :)

За новите модели нямам преки наблюдения и не мога изобщо да споря, но съм сигурен, че 7-цата си има своите фенове както и S-класата. Кое е по-напред и колко крачки е субективно мнение...

Интериора определено ми харесва много повече от тоя на Мерца.

Като технологии имам предвид не само това което се ползва в момента и е полезно за водачите ами и това което ще се ползва след време. След 10 години интернет в колата ще е нещо съвсем нормално за новите модели и който си купи тогава БМВ на 10 години също ще разполага с него :) Така че това което не ти е нужно в момента може да ти е много полезно за в бъдеще...

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 26 Дек 2008, 14:11

павката написа:вкарай малко снимка на твоята,че гледам е 600 :D

Виж в галерия.

Колкото до спора,той е излишен.Не мога да разбера,защо аз мога да си призная за по-добрите модели на BMW, а вие не можете да признаете
доминиращата позиция на S класата още от 126 та до 221.

ja,както каза,въпрос на вкус ;)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 26 Дек 2008, 16:16

Не зная за вас колеги но аз след като минах тест драйв на новата седма серия определено след нея други автомобили просто няма. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 27 Дек 2008, 10:29

Oyama написа:И по кво печели не разбрах? Мене при тия коли единствено ме интересува топ спиида и возията - и двете са по добри при С-классе :roll: БМВ верно ли си верват че ше спечелят клиенти като ми изтъкват като плюсове тва че била динамична и стегната по завоите - на мене тва единствено ми говори че друса повече и ше си разлея уискито отзаде :mhihi: Хуу 7-та има некъв модерен светкащ интериор но тва не знам как компенсира неприятния външен вид с тия двата кинескопа вместо бъреци :shock:
Абе ШАО ЛИН кви ги плещиш па ти бе точко пак ти човака който харесва НИСАН :mhihi: !!! :mhihi: Приятел на баща ми си купи новия GTR (страхотен автомобил) който струва 250000 лъва и за месец му се закъсва вече шофьорската седалка! Айде моля те не плещи глупости по адрес на BMW не твърдя че е наи-добрата марка ма ти да я плюеш пък е :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 27 Дек 2008, 20:01

bozukov_g написа:
Oyama написа:И по кво печели не разбрах? Мене при тия коли единствено ме интересува топ спиида и возията - и двете са по добри при С-классе :roll: БМВ верно ли си верват че ше спечелят клиенти като ми изтъкват като плюсове тва че била динамична и стегната по завоите - на мене тва единствено ми говори че друса повече и ше си разлея уискито отзаде :mhihi: Хуу 7-та има некъв модерен светкащ интериор но тва не знам как компенсира неприятния външен вид с тия двата кинескопа вместо бъреци :shock:
Абе ШАО ЛИН кви ги плещиш па ти бе точко пак ти човака който харесва НИСАН :mhihi: !!! :mhihi: Приятел на баща ми си купи новия GTR (страхотен автомобил) който струва 250000 лъва и за месец му се закъсва вече шофьорската седалка! Айде моля те не плещи глупости по адрес на BMW не твърдя че е наи-добрата марка ма ти да я плюеш пък е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Поясни са кво се опита да кажеш.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 28 Дек 2008, 12:59

Пичове, стига секта и кво били казали от Ауто Билд!Като си ги накупят хората ще стане ясно дали е толкоз добра и тва е!Ей са като изкарат новата А8 и сигурно навсякъде ще ги отнесе по тестовете, после и новата Ска и те така!Съвсем нормално новоизлизаща топ лимузина да е по добра от 3 годишна друга такава, независимо от марката!За мене лично по добра возия от старата Ска 99-05 няма!И новата съм карал и "мечката", ама еърматика е уникална работа!А тия смешки за ситроените, мисля да не ги коментирам!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: touring 318tds

Мнение от Shider » 28 Дек 2008, 13:35

Отдавана стана банално. :help:

А в по-по-новия АутоБилд к'ви неща има... :mhihi: :twisted: :mhihi: :twisted:

А в немския, дето върви няколко месеца напред...

П.п. След нова година всяка седмица ще четем, че от дойчовците няма по-добри автомобилостроители, и още че БМВ е екстра, ама VW е по-практичен (това го знае всяко хлапе ;) )...

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 28 Дек 2008, 14:18

За ваше сведение,по-несполучлив и лошо изработен модел от W220 при S класите на Мерцедес,няма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 28 Дек 2008, 21:41

shotgun600 написа:За ваше сведение,по-несполучлив и лошо изработен модел от W220 при S класите на Мерцедес,няма.

Това го чух от мой приятел монтьор преди бая време и се чудех дали е истина ама май май ...............
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 30 Дек 2008, 18:40

Чудя си дали само аз в тоя форум смятам, че оценките на Auto Bild са добри и сравнително обективни, доколкото това е възможно. Не вярвам да толерират Audi пред BMW още повече някой да им плаща за това. Не вярвам да си позволят такова нещо щото не са от вчера и ако излезе наяве такава далавера, това би им съсипало градената с години репутация за отрицателно време.

Много добре разбирам защо ултрасите на тема БМВ не ги кефи това. Факт е и това, че за интересуващите ме модели, аз също не бих избрал Ауди пред БМВ защото за мен някои характеристики на БМВ (като компановката например) имат много по-голямо значение от други, които за Ауди за по-добри (например вътрешното пространство и интериора). Обаче да зачеркнеш която и да е марка и като кон с капаци да повтаряш, че на света не съществуват други е доста ограничено. Понеже конкуренцията е много голяма, почти винаги всеки нов модел изпреварва останалите в класа си (говорим все за т.н. премиум марки) и това е съвсем нормално. Така оплютият Auto Bild също написаха, че новата 330d е по добра от А4 3.0 TDI и съм сигурен не защото "е тоя път БМВ направо изкърти и няма начин, ще напишем, че е по-добро"

Мисля, че е много по добре да си фен на добрите автомобили а не да си заклет до гроб към някоя марка. Така се увеличава много възможността, като дойде време да сменяш колата да си вземеш най-доброто, което се предлага в момента.

А пък по темата Мерцедес S class срещу БМВ 7-serie някакси не мога да взема отношение. Все ми се струва, че в луксозният клас май е по-важен престижа отколкото качествата на самия автомобил. Убеден съм, че там всички имат какво да покажат като лукс, комфорт и куп глезотии. Добър пример е опита на VW да влезе в тоя сегмент - неуспешен щото няма престиж, а не че не могат да правят коли и двигатели и Phaeton-а е кочина. В крайна сметка лично не ми дреме много кой там е по добър, щото тоя клас никога не ме е интересувал. Това, че БМВ е обявен за победител срещу вездесъщият Бенц с нищо не означава, че средният, малкият им клас или пък роудсърите им автоматично стават по-добри.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 30 Дек 2008, 20:49

[quote="martoto"][/quote]
Колега,за корупцията в Ауто билд няма какво да говорим.
Гледал съм,филм за репортерите на Аутобилд.
Тестваха точно тази последната С-класа.По-точно тестваха някаква спирачна система която се задействала сама,ако в близост до предницата на колата има някакво превозно средство,стена дърво и т.н.
По време на теста сисетмата не заработи,всички репортери от списания,телевизии си изключиха камерите - е почти всички ;)
РТЛ мисля,че продължиха да снимат(тайничко :mhihi: ).
Всичко се видя и се чу.В разговор между репортера и някакъв директор във МБ се чу нещо подобно - "Няма проблем,това че системата не е задействала ние-все пак ще пуснем голяма статия както се бяхме разбрали"
След това на "Тъмно" пробват отново системата и размазаха 2-ра С-класа в стената.И накрая вече когато трябваше да се снима.сложиха някаква летва на мястото където по принцип колата трябва да започне да спира сама.Тя пак си спря но самоче репортера на аутобилд и помогна(по време на теста камерата на РТЛ беше в колата)
Всичко бе заснето,интервюта УУУ ААА незнам си кво :mhihi: :mhihi:
Така,че колега можеш напълно да вярваш,че всички са подкупни ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWPerformance » 30 Дек 2008, 20:52

Можеш ли да дадеш линк към филма, за който описа ? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 30 Дек 2008, 21:00

Не колега :)
Гледах го преди доста време,С-класата беше на около година тогава
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 30 Дек 2008, 21:27

Е мой приятел има новата Скласа и лично съм пробвал тая екстра с самостоятелното спиране!Бачка си перфектно всеки път!Колата е нещо страшно!Зимата на снега като и махнем блокажите и тръгне задницата, колана се стяга и седалката ме обгръща, подготвяйки ме за евентуалния удар!Абе на всеки му я пожелавам да я има!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 30 Дек 2008, 21:37

Завиждам на колегата с S 600. Истински автомобил.
Селото се оказа точно във града

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум