Последния тест на Аутобилд 7>S classe???
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ами точно пък тая С класа е супер грозна за мен. 1000 пъти педпочитам Е38 пред нея. Но това е въпрос на вкус, всеки си има някакви убеждения и си купува кола според тях
За новите модели нямам преки наблюдения и не мога изобщо да споря, но съм сигурен, че 7-цата си има своите фенове както и S-класата. Кое е по-напред и колко крачки е субективно мнение...
Интериора определено ми харесва много повече от тоя на Мерца.
Като технологии имам предвид не само това което се ползва в момента и е полезно за водачите ами и това което ще се ползва след време. След 10 години интернет в колата ще е нещо съвсем нормално за новите модели и който си купи тогава БМВ на 10 години също ще разполага с него
Така че това което не ти е нужно в момента може да ти е много полезно за в бъдеще...

За новите модели нямам преки наблюдения и не мога изобщо да споря, но съм сигурен, че 7-цата си има своите фенове както и S-класата. Кое е по-напред и колко крачки е субективно мнение...
Интериора определено ми харесва много повече от тоя на Мерца.
Като технологии имам предвид не само това което се ползва в момента и е полезно за водачите ами и това което ще се ползва след време. След 10 години интернет в колата ще е нещо съвсем нормално за новите модели и който си купи тогава БМВ на 10 години също ще разполага с него

- shotgun600
- Потребител
-
- Кара: W140
павката написа:вкарай малко снимка на твоята,че гледам е 600
Виж в галерия.
Колкото до спора,той е излишен.Не мога да разбера,защо аз мога да си призная за по-добрите модели на BMW, а вие не можете да признаете
доминиращата позиция на S класата още от 126 та до 221.
ja,както каза,въпрос на вкус

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Не зная за вас колеги но аз след като минах тест драйв на новата седма серия определено след нея други автомобили просто няма.

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Абе ШАО ЛИН кви ги плещиш па ти бе точко пак ти човака който харесва НИСАНOyama написа:И по кво печели не разбрах? Мене при тия коли единствено ме интересува топ спиида и возията - и двете са по добри при С-классеБМВ верно ли си верват че ше спечелят клиенти като ми изтъкват като плюсове тва че била динамична и стегната по завоите - на мене тва единствено ми говори че друса повече и ше си разлея уискито отзаде
Хуу 7-та има некъв модерен светкащ интериор но тва не знам как компенсира неприятния външен вид с тия двата кинескопа вместо бъреци

bozukov_g написа:Абе ШАО ЛИН кви ги плещиш па ти бе точко пак ти човака който харесва НИСАНOyama написа:И по кво печели не разбрах? Мене при тия коли единствено ме интересува топ спиида и возията - и двете са по добри при С-классеБМВ верно ли си верват че ше спечелят клиенти като ми изтъкват като плюсове тва че била динамична и стегната по завоите - на мене тва единствено ми говори че друса повече и ше си разлея уискито отзаде
Хуу 7-та има некъв модерен светкащ интериор но тва не знам как компенсира неприятния външен вид с тия двата кинескопа вместо бъреци
!!!
Приятел на баща ми си купи новия GTR (страхотен автомобил) който струва 250000 лъва и за месец му се закъсва вече шофьорската седалка! Айде моля те не плещи глупости по адрес на BMW не твърдя че е наи-добрата марка ма ти да я плюеш пък е
![]()
![]()
Поясни са кво се опита да кажеш.

Пичове, стига секта и кво били казали от Ауто Билд!Като си ги накупят хората ще стане ясно дали е толкоз добра и тва е!Ей са като изкарат новата А8 и сигурно навсякъде ще ги отнесе по тестовете, после и новата Ска и те така!Съвсем нормално новоизлизаща топ лимузина да е по добра от 3 годишна друга такава, независимо от марката!За мене лично по добра возия от старата Ска 99-05 няма!И новата съм карал и "мечката", ама еърматика е уникална работа!А тия смешки за ситроените, мисля да не ги коментирам!
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Отдавана стана банално.
А в по-по-новия АутоБилд к'ви неща има...
А в немския, дето върви няколко месеца напред...
П.п. След нова година всяка седмица ще четем, че от дойчовците няма по-добри автомобилостроители, и още че БМВ е екстра, ама VW е по-практичен (това го знае всяко хлапе
)...

А в по-по-новия АутоБилд к'ви неща има...

А в немския, дето върви няколко месеца напред...
П.п. След нова година всяка седмица ще четем, че от дойчовците няма по-добри автомобилостроители, и още че БМВ е екстра, ама VW е по-практичен (това го знае всяко хлапе

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
shotgun600 написа:За ваше сведение,по-несполучлив и лошо изработен модел от W220 при S класите на Мерцедес,няма.
Това го чух от мой приятел монтьор преди бая време и се чудех дали е истина ама май май ...............
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Чудя си дали само аз в тоя форум смятам, че оценките на Auto Bild са добри и сравнително обективни, доколкото това е възможно. Не вярвам да толерират Audi пред BMW още повече някой да им плаща за това. Не вярвам да си позволят такова нещо щото не са от вчера и ако излезе наяве такава далавера, това би им съсипало градената с години репутация за отрицателно време.
Много добре разбирам защо ултрасите на тема БМВ не ги кефи това. Факт е и това, че за интересуващите ме модели, аз също не бих избрал Ауди пред БМВ защото за мен някои характеристики на БМВ (като компановката например) имат много по-голямо значение от други, които за Ауди за по-добри (например вътрешното пространство и интериора). Обаче да зачеркнеш която и да е марка и като кон с капаци да повтаряш, че на света не съществуват други е доста ограничено. Понеже конкуренцията е много голяма, почти винаги всеки нов модел изпреварва останалите в класа си (говорим все за т.н. премиум марки) и това е съвсем нормално. Така оплютият Auto Bild също написаха, че новата 330d е по добра от А4 3.0 TDI и съм сигурен не защото "е тоя път БМВ направо изкърти и няма начин, ще напишем, че е по-добро"
Мисля, че е много по добре да си фен на добрите автомобили а не да си заклет до гроб към някоя марка. Така се увеличава много възможността, като дойде време да сменяш колата да си вземеш най-доброто, което се предлага в момента.
А пък по темата Мерцедес S class срещу БМВ 7-serie някакси не мога да взема отношение. Все ми се струва, че в луксозният клас май е по-важен престижа отколкото качествата на самия автомобил. Убеден съм, че там всички имат какво да покажат като лукс, комфорт и куп глезотии. Добър пример е опита на VW да влезе в тоя сегмент - неуспешен щото няма престиж, а не че не могат да правят коли и двигатели и Phaeton-а е кочина. В крайна сметка лично не ми дреме много кой там е по добър, щото тоя клас никога не ме е интересувал. Това, че БМВ е обявен за победител срещу вездесъщият Бенц с нищо не означава, че средният, малкият им клас или пък роудсърите им автоматично стават по-добри.
Много добре разбирам защо ултрасите на тема БМВ не ги кефи това. Факт е и това, че за интересуващите ме модели, аз също не бих избрал Ауди пред БМВ защото за мен някои характеристики на БМВ (като компановката например) имат много по-голямо значение от други, които за Ауди за по-добри (например вътрешното пространство и интериора). Обаче да зачеркнеш която и да е марка и като кон с капаци да повтаряш, че на света не съществуват други е доста ограничено. Понеже конкуренцията е много голяма, почти винаги всеки нов модел изпреварва останалите в класа си (говорим все за т.н. премиум марки) и това е съвсем нормално. Така оплютият Auto Bild също написаха, че новата 330d е по добра от А4 3.0 TDI и съм сигурен не защото "е тоя път БМВ направо изкърти и няма начин, ще напишем, че е по-добро"
Мисля, че е много по добре да си фен на добрите автомобили а не да си заклет до гроб към някоя марка. Така се увеличава много възможността, като дойде време да сменяш колата да си вземеш най-доброто, което се предлага в момента.
А пък по темата Мерцедес S class срещу БМВ 7-serie някакси не мога да взема отношение. Все ми се струва, че в луксозният клас май е по-важен престижа отколкото качествата на самия автомобил. Убеден съм, че там всички имат какво да покажат като лукс, комфорт и куп глезотии. Добър пример е опита на VW да влезе в тоя сегмент - неуспешен щото няма престиж, а не че не могат да правят коли и двигатели и Phaeton-а е кочина. В крайна сметка лично не ми дреме много кой там е по добър, щото тоя клас никога не ме е интересувал. Това, че БМВ е обявен за победител срещу вездесъщият Бенц с нищо не означава, че средният, малкият им клас или пък роудсърите им автоматично стават по-добри.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
[quote="martoto"][/quote]
Колега,за корупцията в Ауто билд няма какво да говорим.
Гледал съм,филм за репортерите на Аутобилд.
Тестваха точно тази последната С-класа.По-точно тестваха някаква спирачна система която се задействала сама,ако в близост до предницата на колата има някакво превозно средство,стена дърво и т.н.
По време на теста сисетмата не заработи,всички репортери от списания,телевизии си изключиха камерите - е почти всички
РТЛ мисля,че продължиха да снимат(тайничко
).
Всичко се видя и се чу.В разговор между репортера и някакъв директор във МБ се чу нещо подобно - "Няма проблем,това че системата не е задействала ние-все пак ще пуснем голяма статия както се бяхме разбрали"
След това на "Тъмно" пробват отново системата и размазаха 2-ра С-класа в стената.И накрая вече когато трябваше да се снима.сложиха някаква летва на мястото където по принцип колата трябва да започне да спира сама.Тя пак си спря но самоче репортера на аутобилд и помогна(по време на теста камерата на РТЛ беше в колата)
Всичко бе заснето,интервюта УУУ ААА незнам си кво
Така,че колега можеш напълно да вярваш,че всички са подкупни
Колега,за корупцията в Ауто билд няма какво да говорим.
Гледал съм,филм за репортерите на Аутобилд.
Тестваха точно тази последната С-класа.По-точно тестваха някаква спирачна система която се задействала сама,ако в близост до предницата на колата има някакво превозно средство,стена дърво и т.н.
По време на теста сисетмата не заработи,всички репортери от списания,телевизии си изключиха камерите - е почти всички

РТЛ мисля,че продължиха да снимат(тайничко

Всичко се видя и се чу.В разговор между репортера и някакъв директор във МБ се чу нещо подобно - "Няма проблем,това че системата не е задействала ние-все пак ще пуснем голяма статия както се бяхме разбрали"
След това на "Тъмно" пробват отново системата и размазаха 2-ра С-класа в стената.И накрая вече когато трябваше да се снима.сложиха някаква летва на мястото където по принцип колата трябва да започне да спира сама.Тя пак си спря но самоче репортера на аутобилд и помогна(по време на теста камерата на РТЛ беше в колата)
Всичко бе заснето,интервюта УУУ ААА незнам си кво

Така,че колега можеш напълно да вярваш,че всички са подкупни

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Е мой приятел има новата Скласа и лично съм пробвал тая екстра с самостоятелното спиране!Бачка си перфектно всеки път!Колата е нещо страшно!Зимата на снега като и махнем блокажите и тръгне задницата, колана се стяга и седалката ме обгръща, подготвяйки ме за евентуалния удар!Абе на всеки му я пожелавам да я има!
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5