БТК ADSL - Мнение?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 07 Яну 2009, 12:31

vld написа:
bmwfena написа:на 30.12.сключих договор с тях за интернет и до ден днешен все още чакам :( :( май ще съжелявам-както е тръгнало :evil: :evil:

Е то договор се сключва като ти донесат модема,а като го донесат трябва да си активираш акаунта,тогава почваш да плащаш услугата.
Ти ако броиш ,че си го поръчал по телефона примерно,имай в предвид,че имат срок 10 работни дни.
модема ми го дадоха на 30ти веднага-а снощи им звънях и почнах да ги паля-а те ми отговарят че имало много поръчки за нови абонати и били пренатоварени...щели да ми го пуснат до края на седмицата...а рекламират-безплатен нет за проба-30 дни- :mhihi: :mhihi: те абонатите не могат да си оправят нет за проба щели да пускат-ба си и държавата :mhihi: Компот :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 07 Яну 2009, 13:56

здравейте аз съм с БТК-то вече 2 години и не ми е спирал никога... ток няма интернет има :D свалям с около 1500 което напълно ми е достатъчно и на мен ми писна да се занимавам с тея кабелните интернетаджии дето се мислят за голема работа ама нищо не им е ясно.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 07 Яну 2009, 14:03

SvetlyoSvetlyo написа:здравейте аз съм с БТК-то вече 2 години и не ми е спирал никога... ток няма интернет има :D свалям с около 1500 което напълно ми е достатъчно и на мен ми писна да се занимавам с тея кабелните интернетаджии дето се мислят за голема работа ама нищо не им е ясно.

Еее колега... като няма ток няма и нет, защото модема все пак е на ток ;) Фактически погледнато.
Но иначе и аз съм на БТК вече 3 години, прекъсвал ми е само 1 път поради някаква авария голяма за около 2-3 часа беше, иначе никакви проблеми. Отваря ми всичко, единствения проблем е че ако искаш да гледаш филм след 5 минути няма как не може да поддържа скорости като някои други доставчици... Но ако се ползва за работа и т.н. мисля че е най-доброя вариант откъм сигурност ;)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 07 Яну 2009, 14:08

колежке хората са измислили UPS-а 8)

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 07 Яну 2009, 14:22

SvetlyoSvetlyo написа:колежке хората са измислили UPS-а 8)

Аз съм невежа за изобретенията на човечеството колега :lol: :lol: А и в къщи нямам УПС, та така :mhihi: А и просто се пошегувах ;)

Поздрави :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лоша F30-ка

Мнение от kozela » 07 Яну 2009, 18:06

Отговорите ми директно:
1. Да
2. Не
3. Да
4. Да

При тях съм от 3 години и досега не съм имал по-желязна връзка :)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 07 Яну 2009, 21:23

bmwfena написа:
vld написа:
bmwfena написа:на 30.12.сключих договор с тях за интернет и до ден днешен все още чакам :( :( май ще съжелявам-както е тръгнало :evil: :evil:

Е то договор се сключва като ти донесат модема,а като го донесат трябва да си активираш акаунта,тогава почваш да плащаш услугата.
Ти ако броиш ,че си го поръчал по телефона примерно,имай в предвид,че имат срок 10 работни дни.
модема ми го дадоха на 30ти веднага-а снощи им звънях и почнах да ги паля-а те ми отговарят че имало много поръчки за нови абонати и били пренатоварени...щели да ми го пуснат до края на седмицата...а рекламират-безплатен нет за проба-30 дни- :mhihi: :mhihi: те абонатите не могат да си оправят нет за проба щели да пускат-ба си и държавата :mhihi: Компот :mhihi:

Днес си взех WiFi модем от типа "Инсталирай сам" с 30 дни пробен период, но казаха, че утре след 16,00 ч. ще имам връзка... ще видим...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 07 Яну 2009, 21:58

///peter написа:Колега, виж дали в твоя квартал има мегалан ;)
Ако има това е провайдера...
www.megalan.bg

:yes:

иначе някои неща, за АДСЛ като инфо :
1. ADSL = Asymmetric Digital Subscriber Line
2. ADSL e интернет приложим добре при браузване (сърфиране) и работа с e-mail. Този тип връзка не е пригоден и не е подходящ за голям трафик и работа с торенти!
3. Скоростите на ADSL са хардуерно модулирани и никакъв софтуер не е в състояние да ги увеличи!
4. Ако понякога скоростите ви скачат то това се дължи на моментни пикове. Реално няма как да ги постигнете трайно!
5. Максималният капацитет на ADSL линията е 10 мегабита. Това е обща стойност на канала като цяло. За сега не съм сигурен че бТК са способни да я постигнат!
6. IP адресите на бТК-ADSL са реални и динамични.

виж ако те устройва....иначе МЕГАЛАН рулз
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Icko70 » 07 Яну 2009, 22:22

БТК АДСЛ според мен е пълна фъшкия !!! Бях на БТК 1 година с договор и просто шаках да сварши тази година и да си сменя нета !
толкова реклами ... за нищо според мен не става за нищо ! Но все пак си има и положителни старни !
Отрицателни!
1.някои саитове не ми се отваряха
2.1 ден тегля с оклко 700кб/с на другия ден с 60кб/с !! Побеснявах
Положителни:
1. нереалнно ИП не могат да те засекат (така си дигах реитинга в замунда :lol: )
2.Не ти спира напраимер 2 дни има6 след тфа 1 ден нямаш .

И това е според мен !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Яну 2009, 23:44

И от мене положително мнение за БТК,вече 2 годин и половина съм на него.Проблеми не съм имал!
Поне за Варна е най добрия,иначе и аз съм чул за Магелан.....ама тука няма такова животно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mart0 » 08 Яну 2009, 1:29

аз също съм на АДСЛ и вече 6 месеца никакви ядове! нито е прекъсвал нито са го спирали , въпреки , че два пъти изпусках срока :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 08 Яну 2009, 19:34

http://www.spnet.net/
Поздрав
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 08 Яну 2009, 20:07

ka4i написа:http://www.spnet.net/
Поздрав

Пази Боже!
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 11 Яну 2009, 20:25

Вече имам първото мнение за БТК ADSL и то е... ОТРИЦАТЕЛНО!
По-скоро впечатлението ми е от БТК: Взех пакета на 07.01. и в офиса им ми казаха, че на другия ден след 16,00 ч. услугата ми ще е активна. На 08.01. около 19,30 ч. установих, че сигнал нямам... обадих се на дежурния телефон и след около 10 мин. чакане някой да благоволи да вдигне се свързах. Една сърдита госпожица с кисел тон ми обясни, че срока за пускане е 48 часа. Благодарих и й пожелах лека вечер. На другата вечер (60 часа след заявката) отново нямах сигнал. Отново се обадих и след само 6 мин.чакане се свързах с една по-любезна госпожица. След като й обясних проблема, ме помоли да изчакам, като ми пусна музика, за да не скучая. След около 2 мин. отново се обади и ми каза, че има някакъв проблем и ме попита дали ми работи домашния телефон от който в момента говорех и чийто номер на нея й изписва. Жената беше учудена, тъй като при нея излизало, че няма телефони в нашия район. Все пак ми каза, че е подала сигнал за проблема и в най-скоро време ще имам сигнал. Изчаках още два дни и днес отново след като нямах сигнал се обадих. Този път, операторката учудена, че звъня ми обясни, че съм бил записан за 13.01. да ми пуснат сигнала. Попитах от кога тече срока на 30-дневния пробен период и тя ми каза, че от датата на получаване на модема, т.е.от 07.01. Тогава попитах, ако ми пуснат сигнал на 06.02. едномесечния пробен период 1 ден ли ще трае, на което получих отговор: Да се надяваме, че дотогава всичко ще е наред!?!?
Е, как мислите, дали са ме спечелили вече за клиент?
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Яну 2009, 20:51

Мдаа, не исках да пиша в темата до сега, защото... не ми е съвсем пряко наблюдението... много близък мой човек беше с БТК във офиса си... и основното, заради което го разкараха беше точно тегавата организация в БТК... Разправяше ми че просто няма вдиганката на телефоните за проблеми, едва ли не няма на кой да се оплачеш... а веднъж ме помоли аз да звъня и се оказа, че има няква авария и беше спомням си 30 февруари миналата година... Казаха ми, че до 8 март :shock: се надяват да го оправят... Викам, абе вие добре ли сте, офис - с три телефона, факс, интернет, повече от седмица без никакви комуникациии...Не знам как се оправиха тогава, мобилни, аз проверявах пощи, пишех писма, факсове..
Не знам в крайна сметка от какво точно не бяха доволни, и дали вследствие на тази случка, но го махнаха много бързо... А момчетата там не е като да не разбират от НЕТ и Компютри...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата