БТК ADSL - Мнение?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
модема ми го дадоха на 30ти веднага-а снощи им звънях и почнах да ги паля-а те ми отговарят че имало много поръчки за нови абонати и били пренатоварени...щели да ми го пуснат до края на седмицата...а рекламират-безплатен нет за проба-30 дни-vld написа:bmwfena написа:на 30.12.сключих договор с тях за интернет и до ден днешен все още чакам![]()
май ще съжелявам-както е тръгнало
![]()
Е то договор се сключва като ти донесат модема,а като го донесат трябва да си активираш акаунта,тогава почваш да плащаш услугата.
Ти ако броиш ,че си го поръчал по телефона примерно,имай в предвид,че имат срок 10 работни дни.

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
здравейте аз съм с БТК-то вече 2 години и не ми е спирал никога... ток няма интернет има
свалям с около 1500 което напълно ми е достатъчно и на мен ми писна да се занимавам с тея кабелните интернетаджии дето се мислят за голема работа ама нищо не им е ясно.

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
SvetlyoSvetlyo написа:здравейте аз съм с БТК-то вече 2 години и не ми е спирал никога... ток няма интернет имасвалям с около 1500 което напълно ми е достатъчно и на мен ми писна да се занимавам с тея кабелните интернетаджии дето се мислят за голема работа ама нищо не им е ясно.
Еее колега... като няма ток няма и нет, защото модема все пак е на ток

Но иначе и аз съм на БТК вече 3 години, прекъсвал ми е само 1 път поради някаква авария голяма за около 2-3 часа беше, иначе никакви проблеми. Отваря ми всичко, единствения проблем е че ако искаш да гледаш филм след 5 минути няма как не може да поддържа скорости като някои други доставчици... Но ако се ползва за работа и т.н. мисля че е най-доброя вариант откъм сигурност

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
SvetlyoSvetlyo написа:колежке хората са измислили UPS-а
Аз съм невежа за изобретенията на човечеството колега

Поздрави

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Отговорите ми директно:
1. Да
2. Не
3. Да
4. Да
При тях съм от 3 години и досега не съм имал по-желязна връзка
1. Да
2. Не
3. Да
4. Да
При тях съм от 3 години и досега не съм имал по-желязна връзка

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
bmwfena написа:модема ми го дадоха на 30ти веднага-а снощи им звънях и почнах да ги паля-а те ми отговарят че имало много поръчки за нови абонати и били пренатоварени...щели да ми го пуснат до края на седмицата...а рекламират-безплатен нет за проба-30 дни-vld написа:bmwfena написа:на 30.12.сключих договор с тях за интернет и до ден днешен все още чакам![]()
май ще съжелявам-както е тръгнало
![]()
Е то договор се сключва като ти донесат модема,а като го донесат трябва да си активираш акаунта,тогава почваш да плащаш услугата.
Ти ако броиш ,че си го поръчал по телефона примерно,имай в предвид,че имат срок 10 работни дни.![]()
те абонатите не могат да си оправят нет за проба щели да пускат-ба си и държавата
Компот
Днес си взех WiFi модем от типа "Инсталирай сам" с 30 дни пробен период, но казаха, че утре след 16,00 ч. ще имам връзка... ще видим...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
///peter написа:Колега, виж дали в твоя квартал има мегалан
Ако има това е провайдера...
www.megalan.bg

иначе някои неща, за АДСЛ като инфо :
1. ADSL = Asymmetric Digital Subscriber Line
2. ADSL e интернет приложим добре при браузване (сърфиране) и работа с e-mail. Този тип връзка не е пригоден и не е подходящ за голям трафик и работа с торенти!
3. Скоростите на ADSL са хардуерно модулирани и никакъв софтуер не е в състояние да ги увеличи!
4. Ако понякога скоростите ви скачат то това се дължи на моментни пикове. Реално няма как да ги постигнете трайно!
5. Максималният капацитет на ADSL линията е 10 мегабита. Това е обща стойност на канала като цяло. За сега не съм сигурен че бТК са способни да я постигнат!
6. IP адресите на бТК-ADSL са реални и динамични.
виж ако те устройва....иначе МЕГАЛАН рулз
БТК АДСЛ според мен е пълна фъшкия !!! Бях на БТК 1 година с договор и просто шаках да сварши тази година и да си сменя нета !
толкова реклами ... за нищо според мен не става за нищо ! Но все пак си има и положителни старни !
Отрицателни!
1.някои саитове не ми се отваряха
2.1 ден тегля с оклко 700кб/с на другия ден с 60кб/с !! Побеснявах
Положителни:
1. нереалнно ИП не могат да те засекат (така си дигах реитинга в замунда
)
2.Не ти спира напраимер 2 дни има6 след тфа 1 ден нямаш .
И това е според мен !
толкова реклами ... за нищо според мен не става за нищо ! Но все пак си има и положителни старни !
Отрицателни!
1.някои саитове не ми се отваряха
2.1 ден тегля с оклко 700кб/с на другия ден с 60кб/с !! Побеснявах
Положителни:
1. нереалнно ИП не могат да те засекат (така си дигах реитинга в замунда

2.Не ти спира напраимер 2 дни има6 след тфа 1 ден нямаш .
И това е според мен !
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
И от мене положително мнение за БТК,вече 2 годин и половина съм на него.Проблеми не съм имал!
Поне за Варна е най добрия,иначе и аз съм чул за Магелан.....ама тука няма такова животно.
Поне за Варна е най добрия,иначе и аз съм чул за Магелан.....ама тука няма такова животно.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- Vlados
- с две лица
-
- Vlados
- с две лица
-
Вече имам първото мнение за БТК ADSL и то е... ОТРИЦАТЕЛНО!
По-скоро впечатлението ми е от БТК: Взех пакета на 07.01. и в офиса им ми казаха, че на другия ден след 16,00 ч. услугата ми ще е активна. На 08.01. около 19,30 ч. установих, че сигнал нямам... обадих се на дежурния телефон и след около 10 мин. чакане някой да благоволи да вдигне се свързах. Една сърдита госпожица с кисел тон ми обясни, че срока за пускане е 48 часа. Благодарих и й пожелах лека вечер. На другата вечер (60 часа след заявката) отново нямах сигнал. Отново се обадих и след само 6 мин.чакане се свързах с една по-любезна госпожица. След като й обясних проблема, ме помоли да изчакам, като ми пусна музика, за да не скучая. След около 2 мин. отново се обади и ми каза, че има някакъв проблем и ме попита дали ми работи домашния телефон от който в момента говорех и чийто номер на нея й изписва. Жената беше учудена, тъй като при нея излизало, че няма телефони в нашия район. Все пак ми каза, че е подала сигнал за проблема и в най-скоро време ще имам сигнал. Изчаках още два дни и днес отново след като нямах сигнал се обадих. Този път, операторката учудена, че звъня ми обясни, че съм бил записан за 13.01. да ми пуснат сигнала. Попитах от кога тече срока на 30-дневния пробен период и тя ми каза, че от датата на получаване на модема, т.е.от 07.01. Тогава попитах, ако ми пуснат сигнал на 06.02. едномесечния пробен период 1 ден ли ще трае, на което получих отговор: Да се надяваме, че дотогава всичко ще е наред!?!?
Е, как мислите, дали са ме спечелили вече за клиент?
По-скоро впечатлението ми е от БТК: Взех пакета на 07.01. и в офиса им ми казаха, че на другия ден след 16,00 ч. услугата ми ще е активна. На 08.01. около 19,30 ч. установих, че сигнал нямам... обадих се на дежурния телефон и след около 10 мин. чакане някой да благоволи да вдигне се свързах. Една сърдита госпожица с кисел тон ми обясни, че срока за пускане е 48 часа. Благодарих и й пожелах лека вечер. На другата вечер (60 часа след заявката) отново нямах сигнал. Отново се обадих и след само 6 мин.чакане се свързах с една по-любезна госпожица. След като й обясних проблема, ме помоли да изчакам, като ми пусна музика, за да не скучая. След около 2 мин. отново се обади и ми каза, че има някакъв проблем и ме попита дали ми работи домашния телефон от който в момента говорех и чийто номер на нея й изписва. Жената беше учудена, тъй като при нея излизало, че няма телефони в нашия район. Все пак ми каза, че е подала сигнал за проблема и в най-скоро време ще имам сигнал. Изчаках още два дни и днес отново след като нямах сигнал се обадих. Този път, операторката учудена, че звъня ми обясни, че съм бил записан за 13.01. да ми пуснат сигнала. Попитах от кога тече срока на 30-дневния пробен период и тя ми каза, че от датата на получаване на модема, т.е.от 07.01. Тогава попитах, ако ми пуснат сигнал на 06.02. едномесечния пробен период 1 ден ли ще трае, на което получих отговор: Да се надяваме, че дотогава всичко ще е наред!?!?
Е, как мислите, дали са ме спечелили вече за клиент?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Мдаа, не исках да пиша в темата до сега, защото... не ми е съвсем пряко наблюдението... много близък мой човек беше с БТК във офиса си... и основното, заради което го разкараха беше точно тегавата организация в БТК... Разправяше ми че просто няма вдиганката на телефоните за проблеми, едва ли не няма на кой да се оплачеш... а веднъж ме помоли аз да звъня и се оказа, че има няква авария и беше спомням си 30 февруари миналата година... Казаха ми, че до 8 март
се надяват да го оправят... Викам, абе вие добре ли сте, офис - с три телефона, факс, интернет, повече от седмица без никакви комуникациии...Не знам как се оправиха тогава, мобилни, аз проверявах пощи, пишех писма, факсове..
Не знам в крайна сметка от какво точно не бяха доволни, и дали вследствие на тази случка, но го махнаха много бързо... А момчетата там не е като да не разбират от НЕТ и Компютри...

Не знам в крайна сметка от какво точно не бяха доволни, и дали вследствие на тази случка, но го махнаха много бързо... А момчетата там не е като да не разбират от НЕТ и Компютри...
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5