пътуване с компакт в снега ЗА ТРИЕНЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 09 Яну 2009, 18:41

Аз лично нямам проблем с компака, според мен е супер стабилна кола в тоя сняг като е караш внимателно няма проблем, пред офиса и пред вкъщи има по една педя сняг и компака си гази без грижи. Незнам как ги карете вашите но това са моите наблюдения за момента, това ми е първа зима с компака и съм доволен до момента
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 09 Яну 2009, 18:50

Kregec определено без шпер компакта е много зле, даже едно приятелче го бутах пред блока му нямаше никакъв наклон да кажеш, че изкачва нещо. И аз сам буксувал пред блока на смешен сняг. Но сега си е супер. Със едно друго приятелче бяхме на витоша той със 316 компакт на леда му заключва дифа и двете гуми си вартят, отиваме да го тестваме завъртехме се и едната гума отиде в некаква смешна преспа и нема излизане, а другата здраво стъпила на пътя и бутай. Много лека задница, къса и окачване от е30 и става вартеливо :mhihi: определено е по трудна за каране от седан, купе и комби е36.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 09 Яну 2009, 19:20

Kregec написа:Аз лично нямам проблем с компака, според мен е супер стабилна кола в тоя сняг като е караш внимателно няма проблем, пред офиса и пред вкъщи има по една педя сняг и компака си гази без грижи. Незнам как ги карете вашите но това са моите наблюдения за момента, това ми е първа зима с компака и съм доволен до момента

:yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Яну 2009, 20:42

dblos написа:
vld написа:
dblos написа:Абе незнам колко ви се струва стабилна,ама аз всяка сутрин имам физзарядка пред блока с компакта - няма излизане от там,един малък коловоз не мога да мина,така че много не вярвам на това че компакта е стабилен.Сестра ми има фиеста,цяла година я плюя тая кола ама оприах до нея накрая,а до колегата дето търси компакт драсни и ще го спазарим :mhihi:

Ми иди си купи 4бр. хубави гуми НОВИ и няма да имаш проблем ;)

колега с нови гуми съм BF Goodrich 195/50/15 и пак няма излизане иначе излезе ли вече на пътя няма проблем но види ли сняг над 4см до тук

Утре ще ти пусна една снимка на улицата пред нас ,и ако пак кажеш че колата е непроходима :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SuperMoto_vt » 09 Яну 2009, 21:14

И аз карам компакт много добре се държи на снега направо супер количка е това

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2009, 21:54

Херо написа:. единия ми приятел 140кг 190см висок и третия 120кг.

Ей тва радиацията не прощава :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 10 Яну 2009, 1:01

Не знам какви проблеми имате с тръгването,обаче след като сложих 4 чисто нови гуми не съм закъсвал никъде(не,че преди съм)дори и на витоша и извън пътя го вкарвам умишлено и пак си излизам без абсолютно никакви проблеми със седан става въпрос :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 10 Яну 2009, 1:25

dblos написа:
vld написа:
dblos написа:Абе незнам колко ви се струва стабилна,ама аз всяка сутрин имам физзарядка пред блока с компакта - няма излизане от там,един малък коловоз не мога да мина,така че много не вярвам на това че компакта е стабилен.Сестра ми има фиеста,цяла година я плюя тая кола ама оприах до нея накрая,а до колегата дето търси компакт драсни и ще го спазарим :mhihi:

колега с нови гуми съм BF Goodrich 195/50/15 и пак няма излизане иначе излезе ли вече на пътя няма проблем но види ли сняг над 4см до тук

Нито на гуми си случил нито на размер, не ти е виновен компакта ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Яну 2009, 1:31

GEORGIEV написа:
dblos написа:
vld написа:

Нито на гуми си случил нито на размер, не ти е виновен компакта ;)
Мислиш ,че са широчки с нисък профил ли? :roll:
Бтв аз съм с точно същият размер..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 10 Яну 2009, 2:34

Bogat-Beden написа:Мислиш ,че са широчки с нисък профил ли? :roll:

на ква кола
:mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 10 Яну 2009, 2:35

Днес изминах 50 км в една посока и 50 в другата посока...и както си карам си карам на 4-та почти само направо гледам само да не минавам 3000 оборота че знае "тук има тук няма"ЛЕД отвреме на време завойчета но слаби рядно минавам 3-та или 5-та..просто 4-та си е перфе на 2500 оборота с 80 км/ч.....и сами забележете как когато се прибирам и в града се чудя каква му става на тоз волан и нещо не мога да взема завоя ...наложи ми се десния крак да смогна...да въртя задницата като неще предницата...като слязох ебати камъка замръзнал.....с купе става въпрос
Изображение Изображение Изображение

vld написа:
dblos написа:
vld написа:

Утре ще ти пусна една снимка на улицата пред нас ,и ако пак кажеш че колата е непроходима :roll:

Тава не са гуми за бмв-никъде няма размер с 50 високи на 15 цола....виж моите са 2-ра ръка Дот 04 и никъде нямам проблем...защото е доказана марка Мишелин Алпин А2... ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Яну 2009, 3:07

GEORGIEV написа:
Bogat-Beden написа:Мислиш ,че са широчки с нисък профил ли? :roll:

на ква кола
:mhihi:
гофел 3 :uups:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Яну 2009, 8:54

Аз с моя Компакт нямам проблеми, 4 бр. чисто нови гуми и всичко е ок
А за буксуването, че то аз с Гранд Черокито 4х4 буксувам та какво остава за леките коли

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 10 Яну 2009, 9:06

За през зимата е истината х - пачовицата, какви са тия комптоти където само коментирате и се самозалъгвате :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 10 Яну 2009, 10:06

Richmond написа:За през зимата е истината х - пачовицата, какви са тия комптоти където само коментирате и се самозалъгвате :mhihi:
Колега всички знаем каква е истината за зимата но за 5 иляди марки :mhihi: трудно се намират икс 5-ци

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата