пътуване с компакт в снега ЗА ТРИЕНЕ
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Аз лично нямам проблем с компака, според мен е супер стабилна кола в тоя сняг като е караш внимателно няма проблем, пред офиса и пред вкъщи има по една педя сняг и компака си гази без грижи. Незнам как ги карете вашите но това са моите наблюдения за момента, това ми е първа зима с компака и съм доволен до момента
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Kregec определено без шпер компакта е много зле, даже едно приятелче го бутах пред блока му нямаше никакъв наклон да кажеш, че изкачва нещо. И аз сам буксувал пред блока на смешен сняг. Но сега си е супер. Със едно друго приятелче бяхме на витоша той със 316 компакт на леда му заключва дифа и двете гуми си вартят, отиваме да го тестваме завъртехме се и едната гума отиде в некаква смешна преспа и нема излизане, а другата здраво стъпила на пътя и бутай. Много лека задница, къса и окачване от е30 и става вартеливо
определено е по трудна за каране от седан, купе и комби е36.

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Kregec написа:Аз лично нямам проблем с компака, според мен е супер стабилна кола в тоя сняг като е караш внимателно няма проблем, пред офиса и пред вкъщи има по една педя сняг и компака си гази без грижи. Незнам как ги карете вашите но това са моите наблюдения за момента, това ми е първа зима с компака и съм доволен до момента

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
dblos написа:vld написа:dblos написа:Абе незнам колко ви се струва стабилна,ама аз всяка сутрин имам физзарядка пред блока с компакта - няма излизане от там,един малък коловоз не мога да мина,така че много не вярвам на това че компакта е стабилен.Сестра ми има фиеста,цяла година я плюя тая кола ама оприах до нея накрая,а до колегата дето търси компакт драсни и ще го спазарим
Ми иди си купи 4бр. хубави гуми НОВИ и няма да имаш проблем
колега с нови гуми съм BF Goodrich 195/50/15 и пак няма излизане иначе излезе ли вече на пътя няма проблем но види ли сняг над 4см до тук
Утре ще ти пусна една снимка на улицата пред нас ,и ако пак кажеш че колата е непроходима

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
dblos написа:vld написа:dblos написа:Абе незнам колко ви се струва стабилна,ама аз всяка сутрин имам физзарядка пред блока с компакта - няма излизане от там,един малък коловоз не мога да мина,така че много не вярвам на това че компакта е стабилен.Сестра ми има фиеста,цяла година я плюя тая кола ама оприах до нея накрая,а до колегата дето търси компакт драсни и ще го спазарим
колега с нови гуми съм BF Goodrich 195/50/15 и пак няма излизане иначе излезе ли вече на пътя няма проблем но види ли сняг над 4см до тук
Нито на гуми си случил нито на размер, не ти е виновен компакта

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мислиш ,че са широчки с нисък профил ли?GEORGIEV написа:dblos написа:vld написа:dblos написа:Абе незнам колко ви се струва стабилна,ама аз всяка сутрин имам физзарядка пред блока с компакта - няма излизане от там,един малък коловоз не мога да мина,така че много не вярвам на това че компакта е стабилен.Сестра ми има фиеста,цяла година я плюя тая кола ама оприах до нея накрая,а до колегата дето търси компакт драсни и ще го спазарим
Нито на гуми си случил нито на размер, не ти е виновен компакта

Бтв аз съм с точно същият размер..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Bogat-Beden написа:Мислиш ,че са широчки с нисък профил ли?![]()
на ква кола

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Днес изминах 50 км в една посока и 50 в другата посока...и както си карам си карам на 4-та почти само направо гледам само да не минавам 3000 оборота че знае "тук има тук няма"ЛЕД отвреме на време завойчета но слаби рядно минавам 3-та или 5-та..просто 4-та си е перфе на 2500 оборота с 80 км/ч.....и сами забележете как когато се прибирам и в града се чудя каква му става на тоз волан и нещо не мога да взема завоя ...наложи ми се десния крак да смогна...да въртя задницата като неще предницата...като слязох ебати камъка замръзнал.....с купе става въпрос
Тава не са гуми за бмв-никъде няма размер с 50 високи на 15 цола....виж моите са 2-ра ръка Дот 04 и никъде нямам проблем...защото е доказана марка Мишелин Алпин А2...

vld написа:dblos написа:vld написа:dblos написа:Абе незнам колко ви се струва стабилна,ама аз всяка сутрин имам физзарядка пред блока с компакта - няма излизане от там,един малък коловоз не мога да мина,така че много не вярвам на това че компакта е стабилен.Сестра ми има фиеста,цяла година я плюя тая кола ама оприах до нея накрая,а до колегата дето търси компакт драсни и ще го спазарим
Утре ще ти пусна една снимка на улицата пред нас ,и ако пак кажеш че колата е непроходима
Тава не са гуми за бмв-никъде няма размер с 50 високи на 15 цола....виж моите са 2-ра ръка Дот 04 и никъде нямам проблем...защото е доказана марка Мишелин Алпин А2...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
гофел 3GEORGIEV написа:Bogat-Beden написа:Мислиш ,че са широчки с нисък профил ли?![]()
на ква кола

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз с моя Компакт нямам проблеми, 4 бр. чисто нови гуми и всичко е ок
А за буксуването, че то аз с Гранд Черокито 4х4 буксувам та какво остава за леките коли
А за буксуването, че то аз с Гранд Черокито 4х4 буксувам та какво остава за леките коли
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
За през зимата е истината х - пачовицата, какви са тия комптоти където само коментирате и се самозалъгвате 

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Колега всички знаем каква е истината за зимата но за 5 иляди маркиRichmond написа:За през зимата е истината х - пачовицата, какви са тия комптоти където само коментирате и се самозалъгвате

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3