ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
97г излязоха доста народ,щото нямаше кво да се прави,сега има- интернет,тунниг,дрогичка,шоута,абе доста забавления....
пълно с непукисти,дори и да им се случи нещо гадно,да почине близък по вина на друг,го приемат за нещо нормално и продължават да си живуркат..
пълно с непукисти,дори и да им се случи нещо гадно,да почине близък по вина на друг,го приемат за нещо нормално и продължават да си живуркат..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
grape fruit написа:Ако някой е чул и видял поне един от тия които бяха вътре в НС да е излязъл спокойно пред протестиращите и да попита какъв е проблема, че сте тук, моля да каже.
Между другото на тях им се иска нещо по хард, защото сами си признаха, че това не било като 1997г. и нищо нямало да стане. Иди ги разбери кво искат.
Те полицайте замерват с бомби и ограждения, ти би ли излезнал на тяхно място? Дори и да си най-честния?
vaskess написа:тия дето се биха на протеста,са същите тия от който се страхуваме да замръкнем по улиците....и те ще са си същите хулигани и недоволни,ако ще да сме и Швейцария......това са хора,които не работят-но не защото са безработни заради системата,а защото ги мързи и предпочитат да изкарват парите си по други начини-кражби,грабежи,продажба на наркотици и други криминални прояви

- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
казвате долу цялото правителство......а ми следващото по-читаво ли ще бъде......20години се сменят сини,червени,жълти и бенбени и нищо....единствените облагодетелствани са те и обкръжението им-а в него влиза цялата организирана престъпност......депутати,магистрати,ченгета,бандити всички са синджир марка и така ще бъде винаги или поне още 100години....
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
///peter написа:grape fruit написа:Ако някой е чул и видял поне един от тия които бяха вътре в НС да е излязъл спокойно пред протестиращите и да попита какъв е проблема, че сте тук, моля да каже.
Между другото на тях им се иска нещо по хард, защото сами си признаха, че това не било като 1997г. и нищо нямало да стане. Иди ги разбери кво искат.
Те полицайте замерват с бомби и ограждения, ти би ли излезнал на тяхно място? Дори и да си най-честния?
Твоите разсъждения по темата няма да ме накарат да мисля като теб. Да, бих излязла и да питам къв е проблема. Дали ще хвърлят нещо по мен е друг въпрос. И ако някой от протестиращите ме попита дали трябва изборите да са мажоритарни ще кажа ДА!
Ще спра до тук, защото мислим различно за нещата и с такива като теб не си струва да споря. Продължавай да си мислиш по начина, който смяташ, че е правилен за теб.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
vaskess написа:казвате долу цялото правителство......а ми следващото по-читаво ли ще бъде......20години се сменят сини,червени,жълти и бенбени и нищо....единствените облагодетелствани са те и обкръжението им-а в него влиза цялата организирана престъпност......депутати,магистрати,ченгета,бандити всички са синджир марка и така ще бъде винаги или поне още 100години....
С изключението, че този път са обединени най-лошите...

3в1... То като в кафето, ама тоя път сме в лайната...

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Мишу написа:имаш ли представа как се сменя конституция ? само еи така питам .... а свали правителството и кажи кои ще издаде нова конституция![]()
![]()
малко глътнете въздух и пак помислете
И го попитай чел ли е изобщо Конституцията?
А ние, плъховете, дет само гледаме сеира... тези, дето бяхме по барикадите, когато със заплатата можехме да си купим точно килограм сирене, които живеехме в мизерия в най-хубавите си години... ние нищо не знаем... Тези, които останахме в България, защото я обичаме, тези, които се радвахме и на най-малкия и напредък, тези, които плакахме от радост, когато паднаха визите... и които сега виждаме, че сме в ЕВРОПА, че има Демокрация, че Тези там горе НИЕ сме си ги избрали, със законни избори... Друг е въпроса дали точно такива трябва да са изборите...И избирателната система...
НИЕ ПРОСТО НЕ ИСКАМЕ насилие, хулиганство и безредици... Аз казах по назад, защо не подкрепям протеста, защото се страхувах, че ще се случи точно ТОВА... Сблъсъци, пострадали и прочие...Ние не искаме да се представяме пред света със БАНДА маскирани скинари на предните редици...
Да, вероятно нещо се постига с този протест... ОНЕЗИ там вътре малко са се стреснали и позамислили...
А живота, мили ми Момченца, наистина е Борба, всеки ден! Борете се обаче по друг начин, в Университетите, учете, развивайте се, мечтайте. Не си плащайте изпитите! Не висета нон-стоп в Чалга клубовете! Работете! Ставайте Лидери, умни, разумни, знаещи, можещи, амбициозни, гледащи РЕАЛНО на нещата... Поведете младите хора след себи си, но не по ТОЗИ начин! Не с Анархия и мятане на бомби и снежни топки. Насилието трябва да остане в миналото...
Това е от Мен. Баси, като няква пенсионерка прозвучах май

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
От това, което видях по телевизията, ми направиха силно впечатлние изказванията на депутатите,един вид "а тва е много по-слабо от 97ма, нема страшно, може да си продължаваме в същия дух" Всеки може да си направи изводите 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ми не Apassionata. Само дето не само управляващите са доказали нещо. Днес и политикантстването и интрижките, дето Атака забъркаха, а и уж "мирно" протестиращите, показаха що за говедо е българина пред цяла Европа(да, даваха ви по ТелевизорЪТ, щастливи ли сте). А каквато черга си постелеш - на такава ще спиш. Така че като ходите с рогата напред - ще ви спукват от бой - защото полицията си върши работата. Утре като излезете пак и като дойдат скинарите, а вие седите зад тях, все едно знаете защо протестирате ще ви изкарат и БТРите и сълзотворния газ и пак ще ви изблъскат и пак ще ревете, че полицията ви била крива.
Жалко е и ми е жално за всички, дето ви биха, щото се пулите и вие сте овцете - да седите като виждате, че скинарите им е било подшушнато от атака.
Жалко е и ми е жално за всички, дето ви биха, щото се пулите и вие сте овцете - да седите като виждате, че скинарите им е било подшушнато от атака.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Ето ве студентите доведоха на полицайте хулиганите! Студентите протестират заради насилието. И кво направиха драгите полицайчета срещу хулиганите ?? Нищо тфа е истината. МА онея имат практика тфа е на всеки мач знаят как се участва в размирици не като останалите дето им е за сефте и си отнесоха боя.
Всички хора невинни на протеста помолиха полицайте да изведът ултръсите ма те неможаха. Тфа беше показен протест какво може наща полиция, а между другото управляващите са били спекли много чуха се слухове(от военни),че армията е била в бойна готовност с бойно снаражение.
Всички хора невинни на протеста помолиха полицайте да изведът ултръсите ма те неможаха. Тфа беше показен протест какво може наща полиция, а между другото управляващите са били спекли много чуха се слухове(от военни),че армията е била в бойна готовност с бойно снаражение.