ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 14 Яну 2009, 23:33

97г излязоха доста народ,щото нямаше кво да се прави,сега има- интернет,тунниг,дрогичка,шоута,абе доста забавления....
пълно с непукисти,дори и да им се случи нещо гадно,да почине близък по вина на друг,го приемат за нещо нормално и продължават да си живуркат..

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Яну 2009, 23:34

Знам че е практически невъзможно, но формата на хард диска е нужен. Цялата системата е остаряла. Както казах на 1 място долу цялото правителство.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2009, 23:35

grape fruit написа:Ако някой е чул и видял поне един от тия които бяха вътре в НС да е излязъл спокойно пред протестиращите и да попита какъв е проблема, че сте тук, моля да каже.
Между другото на тях им се иска нещо по хард, защото сами си признаха, че това не било като 1997г. и нищо нямало да стане. Иди ги разбери кво искат.

Те полицайте замерват с бомби и ограждения, ти би ли излезнал на тяхно място? Дори и да си най-честния?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Яну 2009, 23:43

vaskess написа:тия дето се биха на протеста,са същите тия от който се страхуваме да замръкнем по улиците....и те ще са си същите хулигани и недоволни,ако ще да сме и Швейцария......това са хора,които не работят-но не защото са безработни заради системата,а защото ги мързи и предпочитат да изкарват парите си по други начини-кражби,грабежи,продажба на наркотици и други криминални прояви

:yes: е това е много добре казано

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring

Мнение от vaskess » 14 Яну 2009, 23:43

казвате долу цялото правителство......а ми следващото по-читаво ли ще бъде......20години се сменят сини,червени,жълти и бенбени и нищо....единствените облагодетелствани са те и обкръжението им-а в него влиза цялата организирана престъпност......депутати,магистрати,ченгета,бандити всички са синджир марка и така ще бъде винаги или поне още 100години....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 14 Яну 2009, 23:48

///peter написа:
grape fruit написа:Ако някой е чул и видял поне един от тия които бяха вътре в НС да е излязъл спокойно пред протестиращите и да попита какъв е проблема, че сте тук, моля да каже.
Между другото на тях им се иска нещо по хард, защото сами си признаха, че това не било като 1997г. и нищо нямало да стане. Иди ги разбери кво искат.

Те полицайте замерват с бомби и ограждения, ти би ли излезнал на тяхно място? Дори и да си най-честния?

Твоите разсъждения по темата няма да ме накарат да мисля като теб. Да, бих излязла и да питам къв е проблема. Дали ще хвърлят нещо по мен е друг въпрос. И ако някой от протестиращите ме попита дали трябва изборите да са мажоритарни ще кажа ДА!
Ще спра до тук, защото мислим различно за нещата и с такива като теб не си струва да споря. Продължавай да си мислиш по начина, който смяташ, че е правилен за теб.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 14 Яну 2009, 23:48

vaskess написа:казвате долу цялото правителство......а ми следващото по-читаво ли ще бъде......20години се сменят сини,червени,жълти и бенбени и нищо....единствените облагодетелствани са те и обкръжението им-а в него влиза цялата организирана престъпност......депутати,магистрати,ченгета,бандити всички са синджир марка и така ще бъде винаги или поне още 100години....

С изключението, че този път са обединени най-лошите... :idea:

3в1... То като в кафето, ама тоя път сме в лайната... :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Яну 2009, 23:48

Ще бъде такова, каквото си го направим :idea:
Остра нужда от лидери имаме сега, лидери, които липсват.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 14 Яну 2009, 23:55

колеги товя вярно ли е :shock: http://www.deltanews.bg/index.php?id=5372
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 14 Яну 2009, 23:57

Мишу написа:имаш ли представа как се сменя конституция ? само еи така питам .... а свали правителството и кажи кои ще издаде нова конституция :mhihi: :mhihi: :mhihi: малко глътнете въздух и пак помислете

И го попитай чел ли е изобщо Конституцията?
А ние, плъховете, дет само гледаме сеира... тези, дето бяхме по барикадите, когато със заплатата можехме да си купим точно килограм сирене, които живеехме в мизерия в най-хубавите си години... ние нищо не знаем... Тези, които останахме в България, защото я обичаме, тези, които се радвахме и на най-малкия и напредък, тези, които плакахме от радост, когато паднаха визите... и които сега виждаме, че сме в ЕВРОПА, че има Демокрация, че Тези там горе НИЕ сме си ги избрали, със законни избори... Друг е въпроса дали точно такива трябва да са изборите...И избирателната система...
НИЕ ПРОСТО НЕ ИСКАМЕ насилие, хулиганство и безредици... Аз казах по назад, защо не подкрепям протеста, защото се страхувах, че ще се случи точно ТОВА... Сблъсъци, пострадали и прочие...Ние не искаме да се представяме пред света със БАНДА маскирани скинари на предните редици...
Да, вероятно нещо се постига с този протест... ОНЕЗИ там вътре малко са се стреснали и позамислили...
А живота, мили ми Момченца, наистина е Борба, всеки ден! Борете се обаче по друг начин, в Университетите, учете, развивайте се, мечтайте. Не си плащайте изпитите! Не висета нон-стоп в Чалга клубовете! Работете! Ставайте Лидери, умни, разумни, знаещи, можещи, амбициозни, гледащи РЕАЛНО на нещата... Поведете младите хора след себи си, но не по ТОЗИ начин! Не с Анархия и мятане на бомби и снежни топки. Насилието трябва да остане в миналото...
Това е от Мен. Баси, като няква пенсионерка прозвучах май :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Яну 2009, 0:04

Apassionata написа:....

За пръв път мога да ти кажа: "Евала!"
Браво, точно в десетката, много добър пост!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 15 Яну 2009, 0:11

От това, което видях по телевизията, ми направиха силно впечатлние изказванията на депутатите,един вид "а тва е много по-слабо от 97ма, нема страшно, може да си продължаваме в същия дух" Всеки може да си направи изводите :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 15 Яну 2009, 0:12

Ми не Apassionata. Само дето не само управляващите са доказали нещо. Днес и политикантстването и интрижките, дето Атака забъркаха, а и уж "мирно" протестиращите, показаха що за говедо е българина пред цяла Европа(да, даваха ви по ТелевизорЪТ, щастливи ли сте). А каквато черга си постелеш - на такава ще спиш. Така че като ходите с рогата напред - ще ви спукват от бой - защото полицията си върши работата. Утре като излезете пак и като дойдат скинарите, а вие седите зад тях, все едно знаете защо протестирате ще ви изкарат и БТРите и сълзотворния газ и пак ще ви изблъскат и пак ще ревете, че полицията ви била крива.
Жалко е и ми е жално за всички, дето ви биха, щото се пулите и вие сте овцете - да седите като виждате, че скинарите им е било подшушнато от атака.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 15 Яну 2009, 0:12

Ето ве студентите доведоха на полицайте хулиганите! Студентите протестират заради насилието. И кво направиха драгите полицайчета срещу хулиганите ?? Нищо тфа е истината. МА онея имат практика тфа е на всеки мач знаят как се участва в размирици не като останалите дето им е за сефте и си отнесоха боя.
Всички хора невинни на протеста помолиха полицайте да изведът ултръсите ма те неможаха. Тфа беше показен протест какво може наща полиция, а между другото управляващите са били спекли много чуха се слухове(от военни),че армията е била в бойна готовност с бойно снаражение.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 15 Яну 2009, 0:16

колеги верно ли е че ченгетата са убили някакво момиче?
Последна промяна spens_82 на 15 Яну 2009, 0:24, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата