ГРЕ6КА
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ти кога влезна, и кога разбра кой е любимеца на БМВ клуба?
Всички в този клуб са в перфектни отношения с момчето. Пускало се е с доста коли от клуба много е било, малко са го били... а ти гледай занапред да не всяваш смут и раздор.
Всички в този клуб са в перфектни отношения с момчето. Пускало се е с доста коли от клуба много е било, малко са го били... а ти гледай занапред да не всяваш смут и раздор.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
и какво от това?
мислиш ли, че е коректно да разнасяш по форумите къде какво и защо е станало с цел конфликт?!?!
хич не си интересен
п.с. с GIORCETO пуснахме по едно и също време постовете и двата са насочени към MASTERA или там какъвто е

мислиш ли, че е коректно да разнасяш по форумите къде какво и защо е станало с цел конфликт?!?!
хич не си интересен

п.с. с GIORCETO пуснахме по едно и също време постовете и двата са насочени към MASTERA или там какъвто е
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хехехехе... Луди колкото искаш
Браво на момчето, има вървяща кола - кара си я... Но въпреки това наистина не мисля, че това му дава повод за самочувствие. Както и на теб не ти дава повод да се опитваш да разпалваш конфликти, като най-малкото колата не е твоя...
П.С. Написал се е "BMWKiller" щото не се е пускал с някое от моите гордости на баварската автомобилна индустрия

Браво на момчето, има вървяща кола - кара си я... Но въпреки това наистина не мисля, че това му дава повод за самочувствие. Както и на теб не ти дава повод да се опитваш да разпалваш конфликти, като най-малкото колата не е твоя...
П.С. Написал се е "BMWKiller" щото не се е пускал с някое от моите гордости на баварската автомобилна индустрия

MORE BEER!
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Azrail
И двете ти машини за, които съм чел от твоите постове са съвсем друга класа
Въобще не са в една категория 
И двете ти машини за, които съм чел от твоите постове са съвсем друга класа

- Azrail
- UFO Pilot
-
Правилно, правилно... Съжалявам, просто ми е в кръвта да се заяждам с всичко, на което е написано "16v" отзад
То не че нещо, нали, ма тва ми е останало откакто съм се качил на кола, защото винаги като ме видят и почват да се заяждат с мене

MORE BEER!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Поредния бот!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Azrail написа:Правилно, правилно... Съжалявам, просто ми е в кръвта да се заяждам с всичко, на което е написано "16v" отзадТо не че нещо, нали, ма тва ми е останало откакто съм се качил на кола, защото винаги като ме видят и почват да се заяждат с мене
![]()
заяждат се

сорри за офтопика
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахахахахахаха, ми... нямам
Приличам на 518g, само дето съм с 2 кюнеца... Ма то тва се прави... Хахахаха, само като се сетя... Всички със "малки бегачки" (вж. темата на Роската) искат да се покажат като по-могъщи от непобедимия хулиган...
Един Голф4 (с E ТАКИВА букви ГТИ на решетката отпред) се опитваше да ми диша във врата един ден... Чувам аз отзад как се кара със 70 на втора... Мига нещо, светка... А лявото платно празно... Е тогава не издържах и настъпих и аз и 300м по-надолу си карах с 50, а Голфа на 20 метра от мене почетно разстояние и не посмя да гъкне повече...
Съжалявам, в кръвта ми е просто

Един Голф4 (с E ТАКИВА букви ГТИ на решетката отпред) се опитваше да ми диша във врата един ден... Чувам аз отзад как се кара със 70 на втора... Мига нещо, светка... А лявото платно празно... Е тогава не издържах и настъпих и аз и 300м по-надолу си карах с 50, а Голфа на 20 метра от мене почетно разстояние и не посмя да гъкне повече...
Съжалявам, в кръвта ми е просто

MORE BEER!
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Azrail написа:Хахахахахахаха, ми... нямамПриличам на 518g, само дето съм с 2 кюнеца... Ма то тва се прави... Хахахаха, само като се сетя... Всички със "малки бегачки" (вж. темата на Роската) искат да се покажат като по-могъщи от непобедимия хулиган...
Съжалявам, в кръвта ми е просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()