ГРЕ6КА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

ГРЕ6КА

Мнение от MASTER » 20 Яну 2005, 19:45

:!: :arrow:
Последна промяна MASTER на 21 Яну 2005, 0:10, променена общо 1 път
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СТРЕЕТ СЕМКА ТИИМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!HTTP://MERCEDES.MYFREEBB.COM-ФОРУМА НА МЕРЦЕДЕС ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 20 Яну 2005, 21:16

Ти кога влезна, и кога разбра кой е любимеца на БМВ клуба?
Всички в този клуб са в перфектни отношения с момчето. Пускало се е с доста коли от клуба много е било, малко са го били... а ти гледай занапред да не всяваш смут и раздор.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Яну 2005, 21:17

и какво от това? :roll:
мислиш ли, че е коректно да разнасяш по форумите къде какво и защо е станало с цел конфликт?!?!
хич не си интересен :evil:

п.с. с GIORCETO пуснахме по едно и също време постовете и двата са насочени към MASTERA или там какъвто е
You said: "Time will change!" What if it changes you?

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Яну 2005, 21:23

Хехехехе... Луди колкото искаш ;)
Браво на момчето, има вървяща кола - кара си я... Но въпреки това наистина не мисля, че това му дава повод за самочувствие. Както и на теб не ти дава повод да се опитваш да разпалваш конфликти, като най-малкото колата не е твоя...

П.С. Написал се е "BMWKiller" щото не се е пускал с някое от моите гордости на баварската автомобилна индустрия :mhihi:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 20 Яну 2005, 22:24

Azrail
И двете ти машини за, които съм чел от твоите постове са съвсем друга класа ;) Въобще не са в една категория 8)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Яну 2005, 22:34

Правилно, правилно... Съжалявам, просто ми е в кръвта да се заяждам с всичко, на което е написано "16v" отзад :mhihi: То не че нещо, нали, ма тва ми е останало откакто съм се качил на кола, защото винаги като ме видят и почват да се заяждат с мене :uups: :roll:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 20 Яну 2005, 22:58

Поредния бот!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 20 Яну 2005, 23:27

Azrail написа:Правилно, правилно... Съжалявам, просто ми е в кръвта да се заяждам с всичко, на което е написано "16v" отзад :mhihi: То не че нещо, нали, ма тва ми е останало откакто съм се качил на кола, защото винаги като ме видят и почват да се заяждат с мене :uups: :roll:

заяждат се :roll: имаш ли обозначение на модела отзад?(540)...
сорри за офтопика

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 21 Яну 2005, 0:42

Хахахахахахаха, ми... нямам :D Приличам на 518g, само дето съм с 2 кюнеца... Ма то тва се прави... Хахахаха, само като се сетя... Всички със "малки бегачки" (вж. темата на Роската) искат да се покажат като по-могъщи от непобедимия хулиган...
Един Голф4 (с E ТАКИВА букви ГТИ на решетката отпред) се опитваше да ми диша във врата един ден... Чувам аз отзад как се кара със 70 на втора... Мига нещо, светка... А лявото платно празно... Е тогава не издържах и настъпих и аз и 300м по-надолу си карах с 50, а Голфа на 20 метра от мене почетно разстояние и не посмя да гъкне повече...
Съжалявам, в кръвта ми е просто :uups: :help: :roll:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 21 Яну 2005, 0:59

Azrail написа:Хахахахахахаха, ми... нямам :D Приличам на 518g, само дето съм с 2 кюнеца... Ма то тва се прави... Хахахаха, само като се сетя... Всички със "малки бегачки" (вж. темата на Роската) искат да се покажат като по-могъщи от непобедимия хулиган...
Един Голф4 (с E ТАКИВА букви ГТИ на решетката отпред) се опитваше да ми диша във врата един ден... Чувам аз отзад как се кара със 70 на втора... Мига нещо, светка... А лявото платно празно... Е тогава не издържах и настъпих и аз и 300м по-надолу си карах с 50, а Голфа на 20 метра от мене почетно разстояние и не посмя да гъкне повече...
Съжалявам, в кръвта ми е просто :uups: :help: :roll:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Страшен си да знаеш :mhihi: :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 21 Яну 2005, 1:03

Еми батко кой колкото си може, ти с тоя рибарник като можеш повече - заповядай any time ;)
MORE BEER!

Назад към Извън Темата