Как се чувствате след секс?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 22 Яну 2009, 15:36

bebekrisss написа:Стига бе хора, що говорите така за децата си? Не съм съгласна, че нещата се променят и ще споря до дупка!!! Мен лично детето ми само ме радва - то е ясно че мислиш за памперси и всичко подобно, ама бива ли това да влияе на секса???
:shock:

Секса си е готин и преди и след това - чувстваш се удовлетворен, спокоен и ... абе какво по-хубаво от това???!!! :D

Има разлика душа,преди бях младо издръжливо лъвче.......пък сега съм стара безопасна игла :uups: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 22 Яну 2009, 15:49

Както казаха колегите има секс и СЕКС. След секс (с малки букви) нямам никакъв проблем. Ставам, ходя, мога да седна да карам, с две думи - все едно нищо не е било - и никак не ми се спи. Но след СЕКС - омекват ми колената, треперя, обикновено чувствам напрежение в мускулите на краката, ръцете и корема. След ЯК СЕКС не обичам да повтарям. Отивам да се измия и ако мога си лягам. Ако е някъде, където не мога, се усещам, че съм с доста забавени реакции и внимавам. Даже ако е било прекалено лудо, гледам да не сядам да карам веднага.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 22 Яну 2009, 15:53

Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате :lol: :lol: :twisted:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 22 Яну 2009, 16:03

Runnaway написа:Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате :lol: :lol: :twisted:

Те момчетата и на 50 правят секс! По важно е дамите на колко са! :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 22 Яну 2009, 16:05

POL_Starshi написа:
Runnaway написа:Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате :lol: :lol: :twisted:

най добре е винаги да са между 20-26/7 :D
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 22 Яну 2009, 16:07

bavareca_86 написа:най добре е винаги да са между 20-26/7 :D

Тези са още деца, бе!
:D :D :D

Иначе по темата - как се чувствам - чувствам се добре :D

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 22 Яну 2009, 16:11

bavareca_86 написа:
POL_Starshi написа:

най добре е винаги да са между 20-26/7 :D

Що бре Тошко? Другите да не са баби? Изображение

Важното е купона да продължи колкото си може по-дълго!

Изображение
Изображение
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 22 Яну 2009, 16:23

Приемайте думите ми от позитивната страна .. Не съм се опитвал никого да обидя :) Просто жените трябва да получат малко повече от това, на което сме способни :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20

Мнение от Timeto » 22 Яну 2009, 16:23

Е*м ти е*не пред пиенье....

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 22 Яну 2009, 16:41

POL_Starshi написа:

Съгласен съм.. друго си е с някое 18-19 годишно - още като го съблечеш и на младичко мирише :D :D
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 22 Яну 2009, 16:41

Има разлика душа,преди бях младо издръжливо лъвче.......пък сега съм стара безопасна игла

Не съм съгласна пак с тебе!!!! Ако ти е готино няма никакво значение - важен е мерака!
Аз даже си мисля че с времето става все по-хубаво, защото ставаш по-опитен и падат всички задръжки с половинката... и се получава УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ!!!!!!!!!!! :uups: :D
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 22 Яну 2009, 16:55

bebekrisss написа:
Има разлика душа,преди бях младо издръжливо лъвче.......пък сега съм стара безопасна игла

Не съм съгласна пак с тебе!!!! Ако ти е готино няма никакво значение - важен е мерака!
Аз даже си мисля че с времето става все по-хубаво, защото ставаш по-опитен и падат всички задръжки с половинката... и се получава УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ!!!!!!!!!!! :uups: :D
колежке от колко време си с твоя мъж
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 22 Яну 2009, 16:56

bebekrisss написа:

Съгласен съм и с двамата :)
Имал съм случаи, дето преди да си легна с някоя се обаждам на приятел и му казвам "звънни ми в еди колко си часа", след туй върша работата, той звъни, аз й казвам "трябва да тръгвам" и изчезвам :)
Но и обратното ми се е случвало - ако имам много мерак на някоя... не ми се слиза от нея :)
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 22 Яну 2009, 17:01

колежке от колко време си с твоя мъж

Ами три години сме заедно /от две женени/ - ама не ми е омръзнал! Даже ми става все по-хубаво, но трябва да уцелиш и точния човек щото... имала съм връзка и пет години ама не става и не става!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Яну 2009, 17:08

Ееехх, едно време, когато бях млад, след секс спях като къпан. А, сега след баня спя като е*ан :confused:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата