Как се чувствате след секс?
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bebekrisss написа:Стига бе хора, що говорите така за децата си? Не съм съгласна, че нещата се променят и ще споря до дупка!!! Мен лично детето ми само ме радва - то е ясно че мислиш за памперси и всичко подобно, ама бива ли това да влияе на секса???
![]()
Секса си е готин и преди и след това - чувстваш се удовлетворен, спокоен и ... абе какво по-хубаво от това???!!!
Има разлика душа,преди бях младо издръжливо лъвче.......пък сега съм стара безопасна игла

Както казаха колегите има секс и СЕКС. След секс (с малки букви) нямам никакъв проблем. Ставам, ходя, мога да седна да карам, с две думи - все едно нищо не е било - и никак не ми се спи. Но след СЕКС - омекват ми колената, треперя, обикновено чувствам напрежение в мускулите на краката, ръцете и корема. След ЯК СЕКС не обичам да повтарям. Отивам да се измия и ако мога си лягам. Ако е някъде, където не мога, се усещам, че съм с доста забавени реакции и внимавам. Даже ако е било прекалено лудо, гледам да не сядам да карам веднага.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Runnaway написа:Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате![]()
![]()
![]()
Те момчетата и на 50 правят секс! По важно е дамите на колко са!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
най добре е винаги да са между 20-26/7POL_Starshi написа:Runnaway написа:Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате![]()
![]()
![]()

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
bavareca_86 написа:най добре е винаги да са между 20-26/7
Тези са още деца, бе!

Иначе по темата - как се чувствам - чувствам се добре :D
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bavareca_86 написа:най добре е винаги да са между 20-26/7POL_Starshi написа:Runnaway написа:Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате![]()
![]()
![]()
Що бре Тошко? Другите да не са баби?

Важното е купона да продължи колкото си може по-дълго!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Приемайте думите ми от позитивната страна .. Не съм се опитвал никого да обидя
Просто жените трябва да получат малко повече от това, на което сме способни

- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
- Andronoff
- триногата
-
POL_Starshi написа:Runnaway написа:Това, което ми се прави след СЕКС - прави ми се секс ... Момчета не сте на по 50 години, за да си лягате![]()
![]()
![]()
Съгласен съм.. друго си е с някое 18-19 годишно - още като го съблечеш и на младичко мирише

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Има разлика душа,преди бях младо издръжливо лъвче.......пък сега съм стара безопасна игла
Не съм съгласна пак с тебе!!!! Ако ти е готино няма никакво значение - важен е мерака!
Аз даже си мисля че с времето става все по-хубаво, защото ставаш по-опитен и падат всички задръжки с половинката... и се получава УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ!!!!!!!!!!!

Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
колежке от колко време си с твоя мъжbebekrisss написа:Има разлика душа,преди бях младо издръжливо лъвче.......пък сега съм стара безопасна игла
Не съм съгласна пак с тебе!!!! Ако ти е готино няма никакво значение - важен е мерака!
Аз даже си мисля че с времето става все по-хубаво, защото ставаш по-опитен и падат всички задръжки с половинката... и се получава УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ!!!!!!!!!!!![]()
- Andronoff
- триногата
-
bebekrisss написа:Има разлика душа,преди бях младо издръжливо лъвче.......пък сега съм стара безопасна игла
Аз даже си мисля че с времето става все по-хубаво, защото ставаш по-опитен и падат всички задръжки с половинката... и се получава УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ!!!!!!!!!!!![]()
Съгласен съм и с двамата

Имал съм случаи, дето преди да си легна с някоя се обаждам на приятел и му казвам "звънни ми в еди колко си часа", след туй върша работата, той звъни, аз й казвам "трябва да тръгвам" и изчезвам

Но и обратното ми се е случвало - ако имам много мерак на някоя... не ми се слиза от нея

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
колежке от колко време си с твоя мъж
Ами три години сме заедно /от две женени/ - ама не ми е омръзнал! Даже ми става все по-хубаво, но трябва да уцелиш и точния човек щото... имала съм връзка и пет години ама не става и не става!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...