Някой да подарява малко коте? за КЛЮЧ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 27 Яну 2009, 16:37

bebekrisss написа:Два пъти ме нарече "бате" - не че имам нещо против, ама дано си обърнал внимание че съм жена!

Ей и при жените имало батки! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 27 Яну 2009, 16:45

bebekrisss написа:
Два пъти ме нарече "бате" - не че имам нещо против, ама дано си обърнал внимание че съм жена!

Извинявам се много,моя грешка :uups:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 27 Яну 2009, 16:54

Мерси много за бързите реакции и съвети, ще продължавам да търся по обявите, но взех много да се колебая мъжко или женско като гледам какъв спор се заформя... :confused:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 27 Яну 2009, 17:00

Аз бих те посъветвал да вземеш късокосместо. Аз имам 2 котки вкъщи и направо е ужас от косми....няма отърване

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 27 Яну 2009, 17:05

Аз пък бих те посъветвала да търсиш персийка! Наистина иска грижи - ресане, къпане, подходяща храна, но пък за сметка на това е страшно красива! Засивиси все пак за каква цел я взимаш де - ако ще лови мишки персийката не става, ама ако търсиш красив домашен любимец това е!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

Потребител
Аватар

Мнение от a26 » 27 Яну 2009, 19:07

Колега, в http://audibg.com/index.php?showtopic=53601&st=20 друг колега подарява, а на втора страница има още една оферта от трети.

Дано да ти е от полза.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Яну 2009, 19:23

bebekrisss написа:В никакъв случай мъжко!!!!!!!!! Аз имам женска и дойде един котарак да я запложда... еййй усмърдя ми къщата!!! Зверски мирише!!!
PS: със заплождането не се получи, иначе с удоволствие бих ти дала едно страшно персийче!
Провери ли в dog.bg?

А иначе да ти оставя кървава диря по канапето всеки месец ли бре? :D
Мъжкар ама кастриран е истината и гледай да е късокосмест щот иначе има да даваш сумати пари за хапчета да не се скубе и пак няма да има ефект ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 28 Яну 2009, 10:03

Dimo написа:

А иначе да ти оставя кървава диря по канапето всеки месец ли бре?
Мъжкар ама кастриран е истината и гледай да е късокосмест щот иначе има да даваш сумати пари за хапчета да не се скубе и пак няма да има ефект

Котките не се разгонват всеки месец, а когато го правят се почистват достатъчно добре за да няма следи!
А относно избора дали да е дългокосместа или не е въпрос на личен избор! Но в крайна сметка ако не искаш да я решиш, храниш качествено, къпеш и т.н. по-добре не си вземай никакво животно! Естествено че се изискват пари за да се гледа животинчето и ако си мислиш че ще го вземеш и ще му даваш каквото има сготвено у вас /боб, леща и т.н./ пак казвам по-дорбе не го взимай! Защото качестветата храна, ваксинирането, обезпаразитяването, къпането са задължителни!!! :!:
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Яну 2009, 10:30

bebekrisss написа:Dimo написа:

А иначе да ти оставя кървава диря по канапето всеки месец ли бре?
Мъжкар ама кастриран е истината и гледай да е късокосмест щот иначе има да даваш сумати пари за хапчета да не се скубе и пак няма да има ефект

Котките не се разгонват всеки месец, а когато го правят се почистват достатъчно добре за да няма следи!
А относно избора дали да е дългокосместа или не е въпрос на личен избор! Но в крайна сметка ако не искаш да я решиш, храниш качествено, къпеш и т.н. по-добре не си вземай никакво животно! Естествено че се изискват пари за да се гледа животинчето и ако си мислиш че ще го вземеш и ще му даваш каквото има сготвено у вас /боб, леща и т.н./ пак казвам по-дорбе не го взимай! Защото качестветата храна, ваксинирането, обезпаразитяването, къпането са задължителни!!! :!:

Абе да ти кажа уважаема колежке,по този въпрос мога да поспоря.. :lol: Щото моята мастия вкъщи за последните 2 месеца се разгони 4 пътиИзображение .Та незнам дали е мноо разкрепостена или нещо друго се случва,но е факт.При мен проблема е ,че не мога да и давам хапчета против разгонване щото от тях следват доста неприятни припадъци.. :confused: Та нещата лека полека отиват към кастрация...или там както е термина при женските котки...А относно храната и останалите грижи съм напълно съгласен.Не си ли готов да полагаш грижи за едно домашно животно,ти просто го мъчиш....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 28 Яну 2009, 10:36

Абе да ти кажа уважаема колежке,по този въпрос мога да поспоря.. Щото моята мастия вкъщи за последните 2 месеца се разгони 4 пъти .Та незнам дали е мноо разкрепостена или нещо друго се случва,но е факт.При мен проблема е ,че не мога да и давам хапчета против разгонване щото от тях следват доста неприятни припадъци.. Та нещата лека полека отиват към кастрация...или там както е термина при женските котки...А относно храната и останалите грижи съм напълно съгласен.Не си ли готов да полагаш грижи за едно домашно животно,ти просто го мъчиш....

Абе да ти кажа има някакви такива моменти дето се разгонват по-често, ама това се случва два пъти в годината - все ще се изтърпи! А до хапчетата - да и аз знам че са много вредни и не смея да давам подобно нещо!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Яну 2009, 10:43

Аз съм чувал, че с валериан се успокояват :lol: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 28 Яну 2009, 10:50

bebekrisss написа:Абе да ти кажа има някакви такива моменти дето се разгонват по-често, ама това се случва два пъти в годината - все ще се изтърпи! А до хапчетата - да и аз знам че са много вредни и не смея да давам подобно нещо!!!

Ами вредни са за бъбреците тия хапчета...И следствие на това увреждане се получава натравяне на кръвта ,което рефлектира върху мозъка и от там следват епилептичните пристъпи(или по-точно някъва форма на епилепсия).Поне моя случай е такъв...След като преустанових ползването на тези хапчета и се наслаждавам на мяукането(дрането на моменти :evil: ) поне от половин година не е имало припадък.И всичко това го пиша не за друго,ами за да колегата който иска да взима коте да има предвид ,че отглеждането на такъв дзвер не вигнаги е изпълнено само с щастливи мигове..Просто кефа е съпътстван и с грижи и внимание към жУвотното... :angel:

///peter написа:Аз съм чувал, че с валериан се успокояват :lol: :lol: :lol: :lol:

И с бензин по дупето също Изображение Изображение Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 28 Яну 2009, 10:58

plradev написа:Ами вредни са за бъбреците тия хапчета...И следствие на това увреждане се получава натравяне на кръвта ,което рефлектира върху мозъка и от там следват епилептичните пристъпи(или по-точно някъва форма на епилепсия).Поне моя случай е такъв...След като преустанових ползването на тези хапчета и се наслаждавам на мяукането(дрането на моменти ) поне от половин година не е имало припадък.И всичко това го пиша не за друго,ами за да колегата който иска да взима коте да има предвид ,че отглеждането на такъв дзвер не вигнаги е изпълнено само с щастливи мигове..Просто кефа е съпътстван и с грижи и внимание към жУвотното...

И аз това казвам!!! Каквото и да е животното изисква грижи и желание от твоя страна да ги полагаш! А иначе и женските и мъжките си имат и предимствата и недостатъците! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Яну 2009, 12:13

bebekrisss написа:
И аз това казвам!!! Каквото и да е животното изисква грижи и желание от твоя страна да ги полагаш! А иначе и женските и мъжките си имат и предимствата и недостатъците! :D

Сорри за офа ама как се смях, тва ако се отнася за жените пак е вярно....
:lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Яну 2009, 12:52

speedmaniac написа:Мерси много за бързите реакции и съвети, ще продължавам да търся по обявите, но взех много да се колебая мъжко или женско като гледам какъв спор се заформя... :confused:

Не се колебай! Вземи си кученцеееееееееееееее :D
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата