Някой да подарява малко коте? за КЛЮЧ
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bebekrisss написа:Два пъти ме нарече "бате" - не че имам нещо против, ама дано си обърнал внимание че съм жена!
Ей и при жените имало батки!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
bebekrisss написа:
Два пъти ме нарече "бате" - не че имам нещо против, ама дано си обърнал внимание че съм жена!
Извинявам се много,моя грешка

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Мерси много за бързите реакции и съвети, ще продължавам да търся по обявите, но взех много да се колебая мъжко или женско като гледам какъв спор се заформя... 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък бих те посъветвала да търсиш персийка! Наистина иска грижи - ресане, къпане, подходяща храна, но пък за сметка на това е страшно красива! Засивиси все пак за каква цел я взимаш де - ако ще лови мишки персийката не става, ама ако търсиш красив домашен любимец това е!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
Колега, в http://audibg.com/index.php?showtopic=53601&st=20 друг колега подарява, а на втора страница има още една оферта от трети.
Дано да ти е от полза.
Дано да ти е от полза.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
bebekrisss написа:В никакъв случай мъжко!!!!!!!!! Аз имам женска и дойде един котарак да я запложда... еййй усмърдя ми къщата!!! Зверски мирише!!!
PS: със заплождането не се получи, иначе с удоволствие бих ти дала едно страшно персийче!
Провери ли в dog.bg?
А иначе да ти оставя кървава диря по канапето всеки месец ли бре?

Мъжкар ама кастриран е истината и гледай да е късокосмест щот иначе има да даваш сумати пари за хапчета да не се скубе и пак няма да има ефект

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Dimo написа:
Котките не се разгонват всеки месец, а когато го правят се почистват достатъчно добре за да няма следи!
А относно избора дали да е дългокосместа или не е въпрос на личен избор! Но в крайна сметка ако не искаш да я решиш, храниш качествено, къпеш и т.н. по-добре не си вземай никакво животно! Естествено че се изискват пари за да се гледа животинчето и ако си мислиш че ще го вземеш и ще му даваш каквото има сготвено у вас /боб, леща и т.н./ пак казвам по-дорбе не го взимай! Защото качестветата храна, ваксинирането, обезпаразитяването, къпането са задължителни!!!
А иначе да ти оставя кървава диря по канапето всеки месец ли бре?
Мъжкар ама кастриран е истината и гледай да е късокосмест щот иначе има да даваш сумати пари за хапчета да не се скубе и пак няма да има ефект
Котките не се разгонват всеки месец, а когато го правят се почистват достатъчно добре за да няма следи!
А относно избора дали да е дългокосместа или не е въпрос на личен избор! Но в крайна сметка ако не искаш да я решиш, храниш качествено, къпеш и т.н. по-добре не си вземай никакво животно! Естествено че се изискват пари за да се гледа животинчето и ако си мислиш че ще го вземеш и ще му даваш каквото има сготвено у вас /боб, леща и т.н./ пак казвам по-дорбе не го взимай! Защото качестветата храна, ваксинирането, обезпаразитяването, къпането са задължителни!!!

Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bebekrisss написа:Dimo написа:А иначе да ти оставя кървава диря по канапето всеки месец ли бре?
Абе да ти кажа уважаема колежке,по този въпрос мога да поспоря..

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Абе да ти кажа уважаема колежке,по този въпрос мога да поспоря.. Щото моята мастия вкъщи за последните 2 месеца се разгони 4 пъти .Та незнам дали е мноо разкрепостена или нещо друго се случва,но е факт.При мен проблема е ,че не мога да и давам хапчета против разгонване щото от тях следват доста неприятни припадъци.. Та нещата лека полека отиват към кастрация...или там както е термина при женските котки...А относно храната и останалите грижи съм напълно съгласен.Не си ли готов да полагаш грижи за едно домашно животно,ти просто го мъчиш....
Абе да ти кажа има някакви такива моменти дето се разгонват по-често, ама това се случва два пъти в годината - все ще се изтърпи! А до хапчетата - да и аз знам че са много вредни и не смея да давам подобно нещо!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bebekrisss написа:Абе да ти кажа има някакви такива моменти дето се разгонват по-често, ама това се случва два пъти в годината - все ще се изтърпи! А до хапчетата - да и аз знам че са много вредни и не смея да давам подобно нещо!!!
Ами вредни са за бъбреците тия хапчета...И следствие на това увреждане се получава натравяне на кръвта ,което рефлектира върху мозъка и от там следват епилептичните пристъпи(или по-точно някъва форма на епилепсия).Поне моя случай е такъв...След като преустанових ползването на тези хапчета и се наслаждавам на мяукането(дрането на моменти

///peter написа:Аз съм чувал, че с валериан се успокояват![]()
![]()
![]()
И с бензин по дупето също

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
plradev написа:Ами вредни са за бъбреците тия хапчета...И следствие на това увреждане се получава натравяне на кръвта ,което рефлектира върху мозъка и от там следват епилептичните пристъпи(или по-точно някъва форма на епилепсия).Поне моя случай е такъв...След като преустанових ползването на тези хапчета и се наслаждавам на мяукането(дрането на моменти ) поне от половин година не е имало припадък.И всичко това го пиша не за друго,ами за да колегата който иска да взима коте да има предвид ,че отглеждането на такъв дзвер не вигнаги е изпълнено само с щастливи мигове..Просто кефа е съпътстван и с грижи и внимание към жУвотното...
И аз това казвам!!! Каквото и да е животното изисква грижи и желание от твоя страна да ги полагаш! А иначе и женските и мъжките си имат и предимствата и недостатъците!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
bebekrisss написа:
И аз това казвам!!! Каквото и да е животното изисква грижи и желание от твоя страна да ги полагаш! А иначе и женските и мъжките си имат и предимствата и недостатъците!
Сорри за офа ама как се смях, тва ако се отнася за жените пак е вярно....

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
speedmaniac написа:Мерси много за бързите реакции и съвети, ще продължавам да търся по обявите, но взех много да се колебая мъжко или женско като гледам какъв спор се заформя...
Не се колебай! Вземи си кученцеееееееееееееее

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3