"+" и "-" на бронировката

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 & E39

Мнение от nikolai_v » 28 Яну 2009, 1:58

FNC_VeNoM написа:http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11233070645766846
е за тая говора ма принципно цените паднаха много пък и бронировка на този слаб и капризен двигател не е много добре за тва и цената е такава предполагам
На тази цена едва ли е наред всичко. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 28 Яну 2009, 10:35

:lol: Ако всички собственици с 7-ма серия със стъклопакет смятат че колите им са бронирани това ще рече че 90% от произведените бронирани Е38-ци са в бг :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 28 Яну 2009, 10:39

дид0 написа::lol: Ако всички собственици с 7-ма серия със стъклопакет смятат че колите им са бронирани това ще рече че 90% от произведените бронирани Е38-ци са в бг :lol:

:lol: :yes: колегата е прав, колата е със стъклопакет, много хора го мислят за бронировка

DS Motorsport
Аватар
Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 28 Яну 2009, 11:10

benzin написа:
дид0 написа::lol: Ако всички собственици с 7-ма серия със стъклопакет смятат че колите им са бронирани това ще рече че 90% от произведените бронирани Е38-ци са в бг :lol:

:lol: :yes: колегата е прав, колата е със стъклопакет, много хора го мислят за бронировка

:yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от skyfish » 28 Яну 2009, 11:53

Имал съм допир до коли бронирани 7 степен, спасяват и от РПГ.

баш пък от рпг трудно ще те спаси,при положение,че танкове и бтр-и трудно оцеляват след среща с рпг :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 28 Яну 2009, 12:05

skyfish написа:
Имал съм допир до коли бронирани 7 степен, спасяват и от РПГ.

баш пък от рпг трудно ще те спаси,при положение,че танкове и бтр-и трудно оцеляват след среща с рпг :lol:

7 степен мойто момче бронировка, ако не знаеш не се обаждай неподготвен. Шаварнадзе претърпя терористична атака точно с такъв Мерцедес...
Поинтересувай се първо, прочети, пък тогава вземай отношение!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 28 Яну 2009, 20:47

БМВ имат обезшумен пакет на стъклата , просто са двойно по-дебели и некой българин ще каже че е бронирана Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 28 Яну 2009, 22:49

Плюсът на боровинката е, че подтиска простатита и човек се из.икава лесно. :lol: А ти от кого ще се пазиш?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Яну 2009, 23:00

Възможно е и да е бронирана.Най големия пазар на такива коли е Южна Америка.Като се започне от голф нагоре почти всяка втора кола е с бронировка В4 или В6.Съответно първата осигурява защита от всяко късо огнестрелно оръжие,втората предпазва и от армейско оръжие от типа на АК или снайпери.От там нагоре бронировката е страшно скъпа и сами трябва да се сетите кой я използва.Даже ако не ме лъже памета тук имаше голф3 с бронировка В4. :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Яну 2009, 23:05

интересна тема,тия най-тежките как се справят с ускорението

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Яну 2009, 23:10

броня- глупости...

нищо не те спасява от втория .50 калибров куршум във стъклото... или 10тия 7.62х54

аз съм стрелял със .50 калиброва пушка във такъв "брониран" мерцедес изпаднал във автоморга и от 50 метра куршум влезе през едното стъкло и излезе от другото.. и това беше първия куршум- стъклото беше 3-4см дебело... не знам какъв "клас" беше бронята ама... така.. а муницията не беше дори бронебойна а най-обикновена фул-метъл-джакет.

пък и както каза някой- дори да е бронирана подходящо - няма да живееш във тая кола я...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Яну 2009, 23:21

alx написа:броня- глупости...

нищо не те спасява от втория .50 калибров куршум във стъклото... или 10тия 7.62х54

аз съм стрелял със .50 калиброва пушка във такъв "брониран" мерцедес изпаднал във автоморга и от 50 метра куршум влезе през едното стъкло и излезе от другото.. и това беше първия куршум- стъклото беше 3-4см дебело... не знам какъв "клас" беше бронята ама... така.. а муницията не беше дори бронебойна а най-обикновена фул-метъл-джакет.

пък и както каза някой- дори да е бронирана подходящо - няма да живееш във тая кола я...

Айде командосите пак налазиха :lol: Бронирания автомобил не може да те спаси на 100%,но той ти дава време.Време през което да можеш да реагираш.Човек,на който живота е застрашен до такава степен да го чакат с РПГ или 50 калиброви пушки ще се вози с тежко брониран автомобил с обучена охрана която може да реагира при всякакви обстоятелства.Не правете синоним с повечето лайновози които охраняват нашите бизнесмени.В българия са еденици хората които са с професионална охрана,и използват бивши кадри на УБО и НСО.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Яну 2009, 23:22

Срещу оръжия ясно, че няма шанс такава кола, но какво става при удар с друга кола, челен примерно? :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Яну 2009, 23:24

vicho написа:

Срещу оръжия ясно, че няма шанс такава кола, но какво става при удар с друга кола, челен примерно? :roll:

трабанта ....т.е. небронираната отпада от играта!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Яну 2009, 23:34

GVT написа:Айде командосите пак налазиха :lol:

кви командоси кви пет лева? аз просто ти казвам личен опит. не е като да съм го прочел или чул някъде. от това по-не-командоско мнение- здраве му кажи...

за времето дето ти "купува" такава кола - това е друга тема. говориме чисто за това колко е ефикасна една такава броня а не за това как променя динамиката на "мероприятието"...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата