"+" и "-" на бронировката
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
На тази цена едва ли е наред всичко.FNC_VeNoM написа:http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11233070645766846
е за тая говора ма принципно цените паднаха много пък и бронировка на този слаб и капризен двигател не е много добре за тва и цената е такава предполагам

- дид0
- кандидат ентусиаст
-

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
benzin написа:дид0 написа::lol: Ако всички собственици с 7-ма серия със стъклопакет смятат че колите им са бронирани това ще рече че 90% от произведените бронирани Е38-ци са в бг
![]()
колегата е прав, колата е със стъклопакет, много хора го мислят за бронировка

skyfish написа:Имал съм допир до коли бронирани 7 степен, спасяват и от РПГ.
баш пък от рпг трудно ще те спаси,при положение,че танкове и бтр-и трудно оцеляват след среща с рпг
7 степен мойто момче бронировка, ако не знаеш не се обаждай неподготвен. Шаварнадзе претърпя терористична атака точно с такъв Мерцедес...
Поинтересувай се първо, прочети, пък тогава вземай отношение!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Плюсът на боровинката е, че подтиска простатита и човек се из.икава лесно.
А ти от кого ще се пазиш?

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Възможно е и да е бронирана.Най големия пазар на такива коли е Южна Америка.Като се започне от голф нагоре почти всяка втора кола е с бронировка В4 или В6.Съответно първата осигурява защита от всяко късо огнестрелно оръжие,втората предпазва и от армейско оръжие от типа на АК или снайпери.От там нагоре бронировката е страшно скъпа и сами трябва да се сетите кой я използва.Даже ако не ме лъже памета тук имаше голф3 с бронировка В4. 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
броня- глупости...
нищо не те спасява от втория .50 калибров куршум във стъклото... или 10тия 7.62х54
аз съм стрелял със .50 калиброва пушка във такъв "брониран" мерцедес изпаднал във автоморга и от 50 метра куршум влезе през едното стъкло и излезе от другото.. и това беше първия куршум- стъклото беше 3-4см дебело... не знам какъв "клас" беше бронята ама... така.. а муницията не беше дори бронебойна а най-обикновена фул-метъл-джакет.
пък и както каза някой- дори да е бронирана подходящо - няма да живееш във тая кола я...
нищо не те спасява от втория .50 калибров куршум във стъклото... или 10тия 7.62х54
аз съм стрелял със .50 калиброва пушка във такъв "брониран" мерцедес изпаднал във автоморга и от 50 метра куршум влезе през едното стъкло и излезе от другото.. и това беше първия куршум- стъклото беше 3-4см дебело... не знам какъв "клас" беше бронята ама... така.. а муницията не беше дори бронебойна а най-обикновена фул-метъл-джакет.
пък и както каза някой- дори да е бронирана подходящо - няма да живееш във тая кола я...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:броня- глупости...
Айде командосите пак налазиха

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
alx написа:броня- глупости...
Срещу оръжия ясно, че няма шанс такава кола, но какво става при удар с друга кола, челен примерно?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
vicho написа:alx написа:броня- глупости...
Срещу оръжия ясно, че няма шанс такава кола, но какво става при удар с друга кола, челен примерно?
трабанта ....т.е. небронираната отпада от играта!!!
GVT написа:Айде командосите пак налазиха
кви командоси кви пет лева? аз просто ти казвам личен опит. не е като да съм го прочел или чул някъде. от това по-не-командоско мнение- здраве му кажи...
за времето дето ти "купува" такава кола - това е друга тема. говориме чисто за това колко е ефикасна една такава броня а не за това как променя динамиката на "мероприятието"...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4