Пътуване до Испания
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Пътуване до Испания
Колеги предстои ми exchange програма от университета или една година в друга държава и друг иниверситет. Избрах си Аликанте Испания , но проблема е че съм с кола в Холандия и мисля да пътувам натам с нея. В google проверих че са около 2200 километра Хага - Аликанте и съответно Аликанте - София - 2800 . Въпроса ми е ако някой е пътувал и знае такси за пътищата , допълнителни такси някакви и общо взето как е маршрута , че не съм грам запознат с тази дестинация ..
Мерси предварително
Мерси предварително

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Незнам, но страшно много ти завиждам. Да попатуваш няколко дни, ако може и сам да си, а и човек е човек, когато е на път
Успешно и безавариийно патуване освен да ти пожелая, с друго немога да ти помогна.

E34, E38
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Влез в viamichelin.com, направи си маршрута и ти излиза :
колко км е цялото пътуване, колко са ти пътните такси, и колко горе-долу ти излиза горивото, като предварително отбележиш какъв тип кола караш.
П.С Околоевропейско пътуване е просто....една сбъдната мечта. Определено няма да ти е скучно, а маршрутът Испания - България е хубав само в участъка Испания - Словения /включително/
Успех с пътуването
колко км е цялото пътуване, колко са ти пътните такси, и колко горе-долу ти излиза горивото, като предварително отбележиш какъв тип кола караш.
П.С Околоевропейско пътуване е просто....една сбъдната мечта. Определено няма да ти е скучно, а маршрутът Испания - България е хубав само в участъка Испания - Словения /включително/

Успех с пътуването

5 мнения
• Страница 1 от 1