Пътуване до Испания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Пътуване до Испания

Мнение от zvezdo88 » 29 Яну 2009, 15:50

Колеги предстои ми exchange програма от университета или една година в друга държава и друг иниверситет. Избрах си Аликанте Испания , но проблема е че съм с кола в Холандия и мисля да пътувам натам с нея. В google проверих че са около 2200 километра Хага - Аликанте и съответно Аликанте - София - 2800 . Въпроса ми е ако някой е пътувал и знае такси за пътищата , допълнителни такси някакви и общо взето как е маршрута , че не съм грам запознат с тази дестинация ..

Мерси предварително
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 29 Яну 2009, 16:01

Незнам, но страшно много ти завиждам. Да попатуваш няколко дни, ако може и сам да си, а и човек е човек, когато е на път :P Успешно и безавариийно патуване освен да ти пожелая, с друго немога да ти помогна.
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 29 Яну 2009, 16:19

Мерси колега, аз вече доста курсове си направих България - Холандия , но маршрута ми омръзна ... сега за тая Испания някакси ми е много екзотично и нямам търпение :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Яну 2009, 16:27

Влез в viamichelin.com, направи си маршрута и ти излиза :
колко км е цялото пътуване, колко са ти пътните такси, и колко горе-долу ти излиза горивото, като предварително отбележиш какъв тип кола караш.

П.С Околоевропейско пътуване е просто....една сбъдната мечта. Определено няма да ти е скучно, а маршрутът Испания - България е хубав само в участъка Испания - Словения /включително/ :winky:

Успех с пътуването :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 30 Яну 2009, 11:46

Мерси много за сайта... много е полезен и има доста информация :)
Изображение

Назад към Извън Темата