БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 31 Яну 2009, 0:03

BMWfenomen написа:е кво поиграло си е момчето кво....сичко ясно но ми е малко смешно изказването "тоз кенеф е30"...не че нещо ама съм сектант и ти казвам че ти с твоита е36тица 100% си щял да се удариш защото тя е по голям кенеф (говоря като модел :D :D )...мен постоянно ме засичат с е39тки с х5 и тн но кво пускам ли тема ?? а за колежката която казва че няма безопасен дрифт по улиците..просто оставям без коментар (няма я иконката :lol: :lol: )

Абе ама дали във форума е пълно с некви пилоти а ?
Еейй браво наистина много съм горд да пиша сред толкова майстори на волана... :lol:
1.В темата не се коментират качества на даден модел....или ти просто така да се похвалиш,че караш е30 а ? евала бе брат ти караш уникална кола ...Честно това е един от най-добрите модели на марката за мен...ама такива паляшки изказвания като твоето ми звучат малко тип голф рацер а ? или се бъркам ?А относно колежката недей да оставаш без комнетар хайде признай си,че си сигурен в невероятната си в колата ,в уменията ти кажи,че предвиждаш всичко на пътя,предвиждаш пияния чичка в изгнилата вектра,предвиждаш и детето дето се връща от макдоналдс,предвиждаш и 18 годишния келеш взел книжка преди 4 дена знаеш реакцийте на всички нали...ми ти си наполовина господ бе :lol: ....забавно е пързалянето,заразяващо е искаш още,увличащо е като наркотик е нали...ама недей да казваш,че е безопасно,защото НЕ е....Кажи ми например какво е виновен примерно Стефан от Дружба каращ приятелката си на кино с обикновен и скучен Форд и в един момент някой си "пилот" така леко му прави метла на завоя и му чупи бронята...Ама не той трябва да си трае щото разбираш ли пилотчето е решило да си направи кефа......
А иначе и на мене ми се случвала подобна ситуация но нека си каже колагата със сивата Е36-ца как се целуват бордюри....
Не ме разбирайте погрешно обичам марката,можеби съм по голям маняк от половината от тоя форум,обичам и да пързалям обичам и вискоата скорост НО не по този начин....

Не бързай да ми отговаряш,защото това не се отнася само до тебе,а до повечето наследници на Шумахер писали по нагоре :!:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 31 Яну 2009, 0:09

ще побързам защото няма какво да правя :winky: и ще ти задам въпрос... а по кои начин се прави ? сички които обичат адреналина карат по улиците в известа степен рисково просто защото няма каде :winky: надявам се че не си ме разбрал погрешно..и не се изтъквам въобще не ме разбираи погрешно аз не карам е30 защото откак го имам се го чупя и поправям но това е друга тема....
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Яну 2009, 0:10

И кво, никой от нас не е лъзгал сред колите, А? И кво, много хвалби на теми къде плашиме бабите, а са един лъзнал, видяло се реалното положение от другата страна и вече е скапаняк. Айде стига с идили бе хора. Осъзнайте се!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Яну 2009, 0:15

sonny написа:И кво, никой от нас не е лъзгал сред колите, А? И кво, много хвалби на теми къде плашиме бабите, а са един лъзнал, видяло се реалното положение от другата страна и вече е скапаняк. Айде стига с идили бе хора. Осъзнайте се!

Няма да се осъзнят Сони щото всички са нинжи на клавиша,а на живо Совите не са това което са! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 31 Яну 2009, 0:18

slatanic написа:
sonny написа:И кво, никой от нас не е лъзгал сред колите, А? И кво, много хвалби на теми къде плашиме бабите, а са един лъзнал, видяло се реалното положение от другата страна и вече е скапаняк. Айде стига с идили бе хора. Осъзнайте се!

Няма да се осъзнят Сони щото всички са нинжи на клавиша,а на живо Совите не са това което са! ;)

и лискат черва :shock: :shock: ама ако са на бело може да им доиде пауара и да утрепат некои верно 8) абе незнаеш от коя мишка да се пазиш днешно време
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 31 Яну 2009, 0:27

За бмвфеномена...радвам се,че си разбрал поста ми ;)
А на въпроса ти ми незнам аз го правя като гледам да няма много движение(което в София е малко невъзможно вече) и нали все пак за това са сбирките поне да сме на едно място и на по безлюдно място...примерно в Люлин към 1:30-2:00 няма кой знае колко движение ;)

До Сонни...Сонка аз не казвам,че са скапаняци все едно да обиждам и себе си...Но ти като човек който вече е татко мисля,че ще ме разбереш какво имам предвид...Искам да кажа,че не смея да пращам племенника ми до магазина точно поради тази причина....НЕ не казвам,че се притеснявам от някой батко с БМВ няма значение марката когато зад волана е същото магаре... било то с Лада,кадет, или фиеста... просто останах с впечатлението от казаното от автора на темата,че случката става по време на доста оживен трафик ;)
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 31 Яну 2009, 0:36

Колегата дето се е издънил ако чете и е видял темата поне да се извини на човека...! :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 31 Яну 2009, 0:38

някво пунто наскоро щеше да ме отнесе, ае майната ми на моят живот, безтуй е гаден. Откровенно ви споделям, че когато съм с приятелката ми, майка ми или някой приятел и някой застраши тяхният живот... в такива моменти буквално изключвам при мисълта, че някои ще нарани мойто мило и мога да убия някой. Тъпо е, веднъж се живее, ако не цените вашият живот, пазете поне чуждите, има си места за шумахерски прояви.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!

Мнение от ///MapTo » 31 Яну 2009, 0:53

Тоо Cool написа:...

Милко...ще ти кажа само оглеждай се на всички посоки като минаваш през младост..друго не мога да ти кажа,защото за жалост не са един и двама тия убавци дето се мислят за дрифтъри и безсмъртници...то е пълно с непълнолетни Шифьори в това село,ти си тръгнал да се впрягаш заради някакъв келеш...утре ще згъне 30та около някой стълб с тия си умения или ще подпре неподходящата кола и ще го яде дървения..пускай ги да пасат и продължавай напред...повярвай не една и две такива случки съм имал из младост...затова докато не се кача на цариградско бавно и полека и очите на 4 ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 31 Яну 2009, 0:54

Тая тема ако продължавате в същия дух ще има катинари
Niki Lauda

Аватар

Мнение от sonny » 31 Яну 2009, 1:05

Марто и ти с кви очи го пишеш, я се сети зимата с кви галоши караше, да не са по-малко опасни, да не би да не го правиш и ти същото. Стига де, и аз го правя. За нас си може да си мсилим, че е безопасно, но отстрани НЕ Е. Значи нямам нищо против, нито то едната страна нито от другата, но поне тука във форума дръжте една позиция, или защитавайте дрифтърите, или защитавайте потърпевшите, а повечето народ в тая тема е кат фурнаджийска лопата, днес едното, утре другото. Пак казвам и аз карам така, когато съм с БМВ-то и се чудя когато съм с Опела, но не ги псувам, та за бога, аз дрифтя около бензиноколонките с детето на предната седалка, за мен си съм предценил ситуацията, но за тия отстрани дали е така? Имам една история дето като я разказвам се хиля, ама като се замисля и ме хваща срам, дрифтя си аз, а жената гледа отстрани ко са случва, та неква баба хеърлила торбите и побягнала, та и се разпиляли на женицата доматите в истинския смисъл на думата. така, че незащитавам тоя с е30ката, това, че кара БМВ, неозначва, че не е цървул, но и Милко не го защитавам, защото това, че не е бил с БМВ-то си, неозначава, че никой нетрябва да дрифти, та той самия е на всяка сбирка и се кефи на всички когато лъзгат. Пишем после истории, а някой замисли ли се хората в отсрещния блок, дали могат да си изгледат новините или да си приспят децата? Не нали, ето тази случка е фактора да се замислите и върху нещата от другата страна. Това няма да промени следващата проява на светофара, нито на вас,нито на мен, но поне, може да се замислим и един път да не смачкаме газта, това ще помогне много ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 31 Яну 2009, 1:13

sonny написа:Марто и ти с кви очи го пишеш, я се сети зимата с кви галоши караше, да не са по-малко опасни, да не би да не го правиш и ти същото. Стига де, и аз го правя. За нас си може да си мсилим, че е безопасно, но отстрани НЕ Е. Значи нямам нищо против, нито то едната страна нито от другата, но поне тука във форума дръжте една позиция, или защитавайте дрифтърите, или защитавайте потърпевшите, а повечето народ в тая тема е кат фурнаджийска лопата, днес едното, утре другото. Пак казвам и аз карам така, когато съм с БМВ-то и се чудя когато съм с Опела, но не ги псувам, та за бога, аз дрифтя около бензиноколонките с детето на предната седалка, за мен си съм предценил ситуацията, но за тия отстрани дали е така? Имам една история дето като я разказвам се хиля, ама като се замисля и ме хваща срам, дрифтя си аз, а жената гледа отстрани ко са случва, та неква баба хеърлила торбите и побягнала, та и се разпиляли на женицата доматите в истинския смисъл на думата. така, че незащитавам тоя с е30ката, това, че кара БМВ, неозначва, че не е цървул, но и Милко не го защитавам, защото това, че не е бил с БМВ-то си, неозначава, че никой нетрябва да дрифти, та той самия е на всяка сбирка и се кефи на всички когато лъзгат. Пишем после истории, а някой замисли ли се хората в отсрещния блок, дали могат да си изгледат новините или да си приспят децата? Не нали, ето тази случка е фактора да се замислите и върху нещата от другата страна. Това няма да промени следващата проява на светофара, нито на вас,нито на мен, но поне, може да се замислим и един път да не смачкаме газта, това ще помогне много ;)

Напълно съм съгласен за фурнадийските лопати!Но из младост както из другите квартали има идиоти и аз съм се влачил на глава над 20 метра заради такива именно във младост с мотора.Но те неможеха да карат не се и опитваха.А който не е опитал той не се е научил!
Е как да се сърдя на събратята си като и те искат да са като мен,но са видяли реалноста и са разбрали че стават и грешки.
Сигурен съм че за следващия път момчето си е извадило поуките,а че не е станало нищо фатално можем само да се радваме.
Всички знаем за риска,но само някой сме виждали каква е действителноста когато стената идва към вас а вие няма на каде да избягате!Мислете братя и карайте!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 31 Яну 2009, 1:18

Сонка,ше ме извиняваш ама ей това ако наричаш ти галоши,значи трябва за другата зима да слагам джипови гуми :idea:
Изображение
Зоом-ни снимката и ще ги видиш...и с ръка на сърцето смея да кажа,че за целия зимен сезон точно 1 път съм изключил асц-то и съм дрифтил и това беше по пътя към алеко една вечер...тогава си признавам,че си направих кефа на макс,тъй като целия слънчев завой го взех на врати и ми дойде музата да простея...ама простях в планината,където шанса да ударя човек е точно толкова голям,колкото да зареждам утре бензин на 1.10лв...
Мацката ми даже ми се сърдела,че не съм смеел пред нея да настъпвам колата и т.н. и т.н...айде няма кво да се обяснявам,просто си знам защо написах предишното мнение и ще го отстоявам до последно :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар

Мнение от sonny » 31 Яну 2009, 1:26

Марто, що си и ти таква фурнаджийска лопата бе еа, да ти ровя ли старите мненияи снимки да ти го навра в муцуната, ААААА. Я се сети ти за миналата зима бре момче, за та може и тракторови да си взел, а и не само през зимата, сети се през лятото колко често караш с търлъци и си отпускаш крака, а това не е никак безопасно, ЛИЧЕН ОПИТ, а са се обръщаш, е затва говоря. Нема споря с бетонна стена, само казах каквото мисля и повече от половината народ ще се съгласи с мен, без значение, дали ще го напише или не :idea:

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 31 Яну 2009, 1:26

sonny написа:...
Твърдо зад това мнение според мен колегата (потърпевшия ) в изблик на ярост не трябваше да обижда модела (все пак не е виновен той), а другия сгрешил уплашен но пак за да се научи или свикне абе изобщо по добре би било да дрифти някъде където трафика е сведен до минимум или го няма.Мое мнение!

Поздрави на всички,
Ремъка
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата