БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
BMWfenomen написа:е кво поиграло си е момчето кво....сичко ясно но ми е малко смешно изказването "тоз кенеф е30"...не че нещо ама съм сектант и ти казвам че ти с твоита е36тица 100% си щял да се удариш защото тя е по голям кенеф (говоря като модел![]()
)...мен постоянно ме засичат с е39тки с х5 и тн но кво пускам ли тема ?? а за колежката която казва че няма безопасен дрифт по улиците..просто оставям без коментар (няма я иконката
![]()
)
Абе ама дали във форума е пълно с некви пилоти а ?
Еейй браво наистина много съм горд да пиша сред толкова майстори на волана...

1.В темата не се коментират качества на даден модел....или ти просто така да се похвалиш,че караш е30 а ? евала бе брат ти караш уникална кола ...Честно това е един от най-добрите модели на марката за мен...ама такива паляшки изказвания като твоето ми звучат малко тип голф рацер а ? или се бъркам ?А относно колежката недей да оставаш без комнетар хайде признай си,че си сигурен в невероятната си в колата ,в уменията ти кажи,че предвиждаш всичко на пътя,предвиждаш пияния чичка в изгнилата вектра,предвиждаш и детето дето се връща от макдоналдс,предвиждаш и 18 годишния келеш взел книжка преди 4 дена знаеш реакцийте на всички нали...ми ти си наполовина господ бе

А иначе и на мене ми се случвала подобна ситуация но нека си каже колагата със сивата Е36-ца как се целуват бордюри....
Не ме разбирайте погрешно обичам марката,можеби съм по голям маняк от половината от тоя форум,обичам и да пързалям обичам и вискоата скорост НО не по този начин....
Не бързай да ми отговаряш,защото това не се отнася само до тебе,а до повечето наследници на Шумахер писали по нагоре

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
ще побързам защото няма какво да правя
и ще ти задам въпрос... а по кои начин се прави ? сички които обичат адреналина карат по улиците в известа степен рисково просто защото няма каде
надявам се че не си ме разбрал погрешно..и не се изтъквам въобще не ме разбираи погрешно аз не карам е30 защото откак го имам се го чупя и поправям но това е друга тема....

sonny написа:И кво, никой от нас не е лъзгал сред колите, А? И кво, много хвалби на теми къде плашиме бабите, а са един лъзнал, видяло се реалното положение от другата страна и вече е скапаняк. Айде стига с идили бе хора. Осъзнайте се!
Няма да се осъзнят Сони щото всички са нинжи на клавиша,а на живо Совите не са това което са!

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
slatanic написа:sonny написа:И кво, никой от нас не е лъзгал сред колите, А? И кво, много хвалби на теми къде плашиме бабите, а са един лъзнал, видяло се реалното положение от другата страна и вече е скапаняк. Айде стига с идили бе хора. Осъзнайте се!
Няма да се осъзнят Сони щото всички са нинжи на клавиша,а на живо Совите не са това което са!
и лискат черва

За бмвфеномена...радвам се,че си разбрал поста ми
А на въпроса ти ми незнам аз го правя като гледам да няма много движение(което в София е малко невъзможно вече) и нали все пак за това са сбирките поне да сме на едно място и на по безлюдно място...примерно в Люлин към 1:30-2:00 няма кой знае колко движение
До Сонни...Сонка аз не казвам,че са скапаняци все едно да обиждам и себе си...Но ти като човек който вече е татко мисля,че ще ме разбереш какво имам предвид...Искам да кажа,че не смея да пращам племенника ми до магазина точно поради тази причина....НЕ не казвам,че се притеснявам от някой батко с БМВ няма значение марката когато зад волана е същото магаре... било то с Лада,кадет, или фиеста... просто останах с впечатлението от казаното от автора на темата,че случката става по време на доста оживен трафик

А на въпроса ти ми незнам аз го правя като гледам да няма много движение(което в София е малко невъзможно вече) и нали все пак за това са сбирките поне да сме на едно място и на по безлюдно място...примерно в Люлин към 1:30-2:00 няма кой знае колко движение

До Сонни...Сонка аз не казвам,че са скапаняци все едно да обиждам и себе си...Но ти като човек който вече е татко мисля,че ще ме разбереш какво имам предвид...Искам да кажа,че не смея да пращам племенника ми до магазина точно поради тази причина....НЕ не казвам,че се притеснявам от някой батко с БМВ няма значение марката когато зад волана е същото магаре... било то с Лада,кадет, или фиеста... просто останах с впечатлението от казаното от автора на темата,че случката става по време на доста оживен трафик

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
някво пунто наскоро щеше да ме отнесе, ае майната ми на моят живот, безтуй е гаден. Откровенно ви споделям, че когато съм с приятелката ми, майка ми или някой приятел и някой застраши тяхният живот... в такива моменти буквално изключвам при мисълта, че някои ще нарани мойто мило и мога да убия някой. Тъпо е, веднъж се живее, ако не цените вашият живот, пазете поне чуждите, има си места за шумахерски прояви.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!
Тоо Cool написа:...
Милко...ще ти кажа само оглеждай се на всички посоки като минаваш през младост..друго не мога да ти кажа,защото за жалост не са един и двама тия убавци дето се мислят за дрифтъри и безсмъртници...то е пълно с непълнолетни Шифьори в това село,ти си тръгнал да се впрягаш заради някакъв келеш...утре ще згъне 30та около някой стълб с тия си умения или ще подпре неподходящата кола и ще го яде дървения..пускай ги да пасат и продължавай напред...повярвай не една и две такива случки съм имал из младост...затова докато не се кача на цариградско бавно и полека и очите на 4

Марто и ти с кви очи го пишеш, я се сети зимата с кви галоши караше, да не са по-малко опасни, да не би да не го правиш и ти същото. Стига де, и аз го правя. За нас си може да си мсилим, че е безопасно, но отстрани НЕ Е. Значи нямам нищо против, нито то едната страна нито от другата, но поне тука във форума дръжте една позиция, или защитавайте дрифтърите, или защитавайте потърпевшите, а повечето народ в тая тема е кат фурнаджийска лопата, днес едното, утре другото. Пак казвам и аз карам така, когато съм с БМВ-то и се чудя когато съм с Опела, но не ги псувам, та за бога, аз дрифтя около бензиноколонките с детето на предната седалка, за мен си съм предценил ситуацията, но за тия отстрани дали е така? Имам една история дето като я разказвам се хиля, ама като се замисля и ме хваща срам, дрифтя си аз, а жената гледа отстрани ко са случва, та неква баба хеърлила торбите и побягнала, та и се разпиляли на женицата доматите в истинския смисъл на думата. така, че незащитавам тоя с е30ката, това, че кара БМВ, неозначва, че не е цървул, но и Милко не го защитавам, защото това, че не е бил с БМВ-то си, неозначава, че никой нетрябва да дрифти, та той самия е на всяка сбирка и се кефи на всички когато лъзгат. Пишем после истории, а някой замисли ли се хората в отсрещния блок, дали могат да си изгледат новините или да си приспят децата? Не нали, ето тази случка е фактора да се замислите и върху нещата от другата страна. Това няма да промени следващата проява на светофара, нито на вас,нито на мен, но поне, може да се замислим и един път да не смачкаме газта, това ще помогне много 

sonny написа:Марто и ти с кви очи го пишеш, я се сети зимата с кви галоши караше, да не са по-малко опасни, да не би да не го правиш и ти същото. Стига де, и аз го правя. За нас си може да си мсилим, че е безопасно, но отстрани НЕ Е. Значи нямам нищо против, нито то едната страна нито от другата, но поне тука във форума дръжте една позиция, или защитавайте дрифтърите, или защитавайте потърпевшите, а повечето народ в тая тема е кат фурнаджийска лопата, днес едното, утре другото. Пак казвам и аз карам така, когато съм с БМВ-то и се чудя когато съм с Опела, но не ги псувам, та за бога, аз дрифтя около бензиноколонките с детето на предната седалка, за мен си съм предценил ситуацията, но за тия отстрани дали е така? Имам една история дето като я разказвам се хиля, ама като се замисля и ме хваща срам, дрифтя си аз, а жената гледа отстрани ко са случва, та неква баба хеърлила торбите и побягнала, та и се разпиляли на женицата доматите в истинския смисъл на думата. така, че незащитавам тоя с е30ката, това, че кара БМВ, неозначва, че не е цървул, но и Милко не го защитавам, защото това, че не е бил с БМВ-то си, неозначава, че никой нетрябва да дрифти, та той самия е на всяка сбирка и се кефи на всички когато лъзгат. Пишем после истории, а някой замисли ли се хората в отсрещния блок, дали могат да си изгледат новините или да си приспят децата? Не нали, ето тази случка е фактора да се замислите и върху нещата от другата страна. Това няма да промени следващата проява на светофара, нито на вас,нито на мен, но поне, може да се замислим и един път да не смачкаме газта, това ще помогне много
Напълно съм съгласен за фурнадийските лопати!Но из младост както из другите квартали има идиоти и аз съм се влачил на глава над 20 метра заради такива именно във младост с мотора.Но те неможеха да карат не се и опитваха.А който не е опитал той не се е научил!
Е как да се сърдя на събратята си като и те искат да са като мен,но са видяли реалноста и са разбрали че стават и грешки.
Сигурен съм че за следващия път момчето си е извадило поуките,а че не е станало нищо фатално можем само да се радваме.
Всички знаем за риска,но само някой сме виждали каква е действителноста когато стената идва към вас а вие няма на каде да избягате!Мислете братя и карайте!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Сонка,ше ме извиняваш ама ей това ако наричаш ти галоши,значи трябва за другата зима да слагам джипови гуми
Зоом-ни снимката и ще ги видиш...и с ръка на сърцето смея да кажа,че за целия зимен сезон точно 1 път съм изключил асц-то и съм дрифтил и това беше по пътя към алеко една вечер...тогава си признавам,че си направих кефа на макс,тъй като целия слънчев завой го взех на врати и ми дойде музата да простея...ама простях в планината,където шанса да ударя човек е точно толкова голям,колкото да зареждам утре бензин на 1.10лв...
Мацката ми даже ми се сърдела,че не съм смеел пред нея да настъпвам колата и т.н. и т.н...айде няма кво да се обяснявам,просто си знам защо написах предишното мнение и ще го отстоявам до последно

Зоом-ни снимката и ще ги видиш...и с ръка на сърцето смея да кажа,че за целия зимен сезон точно 1 път съм изключил асц-то и съм дрифтил и това беше по пътя към алеко една вечер...тогава си признавам,че си направих кефа на макс,тъй като целия слънчев завой го взех на врати и ми дойде музата да простея...ама простях в планината,където шанса да ударя човек е точно толкова голям,колкото да зареждам утре бензин на 1.10лв...
Мацката ми даже ми се сърдела,че не съм смеел пред нея да настъпвам колата и т.н. и т.н...айде няма кво да се обяснявам,просто си знам защо написах предишното мнение и ще го отстоявам до последно

Марто, що си и ти таква фурнаджийска лопата бе еа, да ти ровя ли старите мненияи снимки да ти го навра в муцуната, ААААА. Я се сети ти за миналата зима бре момче, за та може и тракторови да си взел, а и не само през зимата, сети се през лятото колко често караш с търлъци и си отпускаш крака, а това не е никак безопасно, ЛИЧЕН ОПИТ, а са се обръщаш, е затва говоря. Нема споря с бетонна стена, само казах каквото мисля и повече от половината народ ще се съгласи с мен, без значение, дали ще го напише или не 

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Твърдо зад това мнение според мен колегата (потърпевшия ) в изблик на ярост не трябваше да обижда модела (все пак не е виновен той), а другия сгрешил уплашен но пак за да се научи или свикне абе изобщо по добре би било да дрифти някъде където трафика е сведен до минимум или го няма.Мое мнение!sonny написа:...
Поздрави на всички,
Ремъка
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4