РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Фев 2009, 15:16

Това е най-смотаната част от живота на човека :evil:
По-добре да не си бях губил времето ...

Аз съм служил в МВР - РЗПАБ Илиенци, София ,пожарникар ,но нямам нито един пожар и после бях на няма такава служба , на половината политици децата дето се биеха в гърдите ,че след разпределението отивали на най-хубавите места и ние сме щяли да изгниеме на пожари ,нещо после май се ухълцаха хахахахаха 'щото май стана така ,че Пенчев им сипА с големия черпак на всички до последния тежкар (синове на кой ли не)... аз си мълчах тактично защото в това поделение влизаха само големи връзкари ,нито се разправях нищо нито каквото и да било ,просто един ден пристигна една полицейска Лада от СДВР с един половник,наредиха ми да се изнасям и докато си събирах нещата прещастлив ,видях как много хора седяха като премазани ,дори тогава нищо не им казах :mhihi:

После ходех да си взимам 125-те лева за храна ,защото не се хранех в казармата а в нас и няколко пъти Ладата влизаше там в поделението с вратите напред ,много бегаше :mhihi:

Това който съжалява за този смотан период ,просто не трябва да е в ред според мен :shock: Радвам се ,че децата оттук натам няма да знаят какво е това :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 10 Фев 2009, 15:25

99г в село Узунджово,после в Стара Загора във Въртолетния полк
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 10 Фев 2009, 15:56

cable написа:Като слуки-много разбира се, ама и там ми взеха девственоста - 2 пъти с шомпол, защото бях в миячното за наказание :mhihi:

Като каза за миячното:
В Елхово вкарват двама от нашите в кухнята и трябма да ги шомпелират но не им казват.Единият два метра българин-грамада.Отиват при бацилите,а ние сме на плаца строени и........Не съм чувал такъв рев-тоя пич бяга със смъкнати гащи,а шомпола стърчи от г.за му-е няма такъв смях.
Като се сетя сега и почвам да се смея отново. :ahah: :ahah:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 10 Фев 2009, 16:45

Сондьора написа:09.2002 Щръкландия- новобрански център.
После божура 22500 или нещо такова, бе с слоновете , кво ли не съм бил от "подводничар" /сещате се кво е/, шомполист, печкар дневален, и после само охр- през ден. Ама си беше добре, пиьениье и т.н.
Ама съм служил 6 месежа вишуга или БТВ - брутално тъп вишист.

Ако искаш аз а ИзображениеИзображениеИзображение
Шипка вееее, кви слонове

Помниш ли как ПДП-то блъскаше Е30 в караулното сутрин да ставаме и как пращаше бичкийте да правят стъпки по обхода :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Фев 2009, 17:16

hell's angel написа:
Сондьора написа:09.2002 Щръкландия- новобрански център.
После божура 22500 или нещо такова, бе с слоновете , кво ли не съм бил от "подводничар" /сещате се кво е/, шомполист, печкар дневален, и после само охр- през ден. Ама си беше добре, пиьениье и т.н.
Ама съм служил 6 месежа вишуга или БТВ - брутално тъп вишист.

Ако искаш аз а ИзображениеИзображениеИзображение
Шипка вееее, кви слонове

Помниш ли как ПДП-то блъскаше Е30 в караулното сутрин да ставаме и как пращаше бичкийте да правят стъпки по обхода :D

ИзображениеИзображениеИзображение
А онова лейтенанТче дето беше дежурен по поделение и го беше шубе от тъмното, малии кви образи излизат от тва Вишу Военно.....
Последна промяна Сондьора на 10 Фев 2009, 17:21, променена общо 1 път

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 10 Фев 2009, 17:19

МТВ-Много тъп вишист ИзображениеИзображениеИзображение ученето му е изпило мозъка и казармата го довършва-гледа като изпаднал германец
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bobbybd » 10 Фев 2009, 17:25

От Септември '93 до Март '95 пожарникар в Илиенци - ІІ-рота. Имах дежурства и в ІІІ-та рота - Красна поляна. А някой други колеги пък в VІ - Горна баня. По мое време започна замяната ни със само сръхсрочно служещи. Демек ние се обучавахме 1 мес и айде на колите а след това само старшини с шестмесечен курс. Илзизахме много бързо включително през ноща и норматива си го покривахме отсекъде. Бил съм апартамент, къща, мазе, кола, сервиз, сеновал, като бяхве в Илиенци в района ни бях и близките села като това на Пената - Мировяне. Като цяло е голяма тръпка. Отделно неограничено ползване на топла вода и баня, по час и нещо по душа с гореща вода, къпане, бръснене, пране. Много добра храна. Едно към едно със старшините и офицерите сме яли. И верно имаше много връзкари. По големите връзкари бяха и по често отпуска. На мен ми стигнаха колкото да ме питат - пожарната или Врана?!
Penchev - кога си бил в Илиенци. И искам да ти кажа че като отиваш на пожар е нещастие на зякой но голяма тръпка за отиващите. Трябваше да даваме по равно дежурства на колите и като караул и дневални ама те ни подбраха по читавите и ни оставиха основно на колите а пък другите бичеха стойки. И немаше такъв дето да го страх че е на кола или да не иска да е на кола.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 10 Фев 2009, 17:32

А отцепки пращали ли сте дкато си поркате :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 17:41

Не знам за Вас, но в моята кашишка рота всичко бе или "черно" или "джагал" и аз бях дясната ръка на ротния....дори и книжките подписвах за отпуска....в казармата видях какви "хора" живеят в тази страна.... :paranoid:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 10 Фев 2009, 17:42

ja написа:
bobi_maxo написа:
ja написа:
bobi_maxo написа:Март '93 до март '94 под.32000 гр. Лом, 1-ва рота. От тая една година 6 месеца КО, след това 6 месеца в Елхово под.24260 2 бат., 3 -та рота, батальона на "Царя"!

Боби каква ти е фамилията бе?

Батальона на Царя беше 1-ви, 2-ри и 3-ти бяха запасни :)

Кой ти беше ротен.

Значи точно в първи съм бил, ротен ми беше Грозданов. Имаше и един КО лейтенант Недялков(Мидока, Мидата, или нещо такова!).
Имаше и едни 2-ма, дето бяха си дошли от дисципа, Богданов от София, и Панов от Пловдив.

С тебе сме се засекли за няколко месеца. Аз бех картечар във 2-ра рота. После ме преместиха при свръзките и бех писар на царя. После се издъних лошо и пак у ротите...

Ше тря да ти се обадя тия дни :)

Върбанов деа и дебелка му. Помня го аз... А ти хвана ли Бобъра, като началник щаб :)

Да, тоя го бях забравил! Когато даваше деж.по поделение, беше ебати страха! Копеле, беше!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Фев 2009, 17:44

Bobbybd , аз там влязох октомври 1999 година и за СДВР отидох в началото на януари :idea: Сигурен съм че е тръпка ,но така и не влязох в пожар ,защото точно когато отидохме на бойни дежурства ,след две смени дойде големия шапкар и ме взе за столична дирекция ...

Едно младо лейтенантче ни беше ротен ,но беше нов така ,че ти не го знаеш :idea:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 10 Фев 2009, 17:56

HA_PEMOHT написа:....
докато бях помощтник дежурен по поделение получих изрична забрана да свързвам външния свят с батальона понеже ротния ми беше решил да се ебава с мен и заради тази забрана цепнах една п**** майчина на някой дето само ми досаждаше, а то се оказа че това бил коменданта не само на нащо подделение ами отговарял и за София+околността...ма така гадно се псувах с него по телефона че чак по едно време на мен ми стана съвестно...
....

Тоя дето си го отсвирил ми беше съсед после стана командващ ВП :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 10 Фев 2009, 18:05

Бях граничарче на Македонската граница към Кюстендилския отряд, 13та застава.Това се случи в периода 95-96 г. Не мисля,че е загуба на време или по-скоро за тези,които са излезнали съвсем други хора ,като характер, като физика и като мъже.За тях службата е била истинска.
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Фев 2009, 18:11

Аз пък имах познат,който имаше лекарска забрана носи оръжие,но все пак го бяха взели и некъф му началник си го нарочил и го карал въпреки всичко да дава наряд ли не знам кво се води и той избега с АК-то и в центъра на Шумен отвори главата на един бакшиш...За много от вас това са приятни и незабравими спомени,аз обаче съм слушал доста истории да ти настръхне косата ..извращения убийства самоубийства...Всички знаете че после всичко е скрито покрито,военен,ченге и лекар у БГ в затвора няма...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 18:17

Bogat-Beden написа:Аз пък имах познат,който имаше лекарска забрана носи оръжие,но все пак го бяха взели и некъф му началник си го нарочил и го карал въпреки всичко да дава наряд ли не знам кво се води и той избега с АК-то и в центъра на Шумен отвори главата на един бакшиш...За много от вас това са приятни и незабравими спомени,аз обаче съм слушал доста истории да ти настръхне косата ..извращения убийства самоубийства...Всички знаете че после всичко е скрито покрито,военен,ченге и лекар у БГ в затвора няма...

Не си бил в Казармата, нали!?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата