РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
plradev написа:aygofan написа:ja написа:Младши сержант... поради липса на българо-говорящи
На пърият ми караул бех разводач....Като се качихме у камиона да ходим да застъпим ми стана лошо - р-к Кадир, р-к Мюмюн, р-к Юсуф, р-к Байрам, р-к Нанко.......![]()
![]()
Не могат да си напишат имената в книгата на караула - кой каква смяна е....И като кават "Служа на Република България" - изпадах в нервна криза и бурен смях.....
Ти па не могат да пишат....имахме едн р-к Бахтинур Кечи,който бичеше по 3 часа и половина стойки щото не познаваше часовникаТърсеше постоянно некой с електронен часовник,ама всички ги покривахме когато беше дневален
Р-к Мюмюн изпразни един пълнител на дървената стойка до караулното (вместо да си свали пълнителят и да си го прибере), защото така си мислел че трябвало....Това е след смяна на караула...Подполковника дето ни проверяваше караула ПОЛУДЕ и след като го нарита здраво го изпрати в Подводницата (мияч на чинии до края на службата...Аз изписах една кофа мастило...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имам над 30 дни арест!!
в момента съм майор от запаса без да имам и ден служба като офицер в армията...!!! просто званието си върви с годините .
в момента съм майор от запаса без да имам и ден служба като офицер в армията...!!! просто званието си върви с годините .
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Април '97- април '98- поделение 62120, Варна- на няма и 2 километра от нас
Без маааалко и аз да се класирам по същите причини (то в КЕЧ-а българите бяхме малцинство), ама си останах редник по "неизвестни" за мен причини
То провинение ли беше всяка вечер да си ходя (виновен ли съм, че служех на 15мин. пеша от вкъщи
) и няколко пъти забравях да се върна от ГСП
Единият път се забавих "само" с 20 дена
Е, преди това бях установил, че да познаваш някои хора е предимство...
Весело си беше- като ударя сметките трудно ми се събират 3 месеца да сум спал в поделението- включително и 20-на дена арест за гореописаното "добро" поведение...
То моето не се брои за служба- на третия ден се прибирам у нас вечерта да взема касетофон и нещо за пиене, аз просто живеех най-близо
Иначе казано- ОФИЦИАЛНО съм служил 1г. (без един ден- така се получи на края) в родната армия, но дефакто май моето не се брои за служба, а за летен лагер...
Независимо обаче от лошите моменти, пак бих се съгласил да изкарам една казарма- лошото се забравя, остават хубавите спомени в крайна сметка...
ПС: Я си признайте кой е ползвал няколко пъти полагаемата отпуска- наградите не ги броим. Аз само 2 пъти- писаря повече не можа да уреди

ja написа:Младши сержант... поради липса на българо-говорящи
Без маааалко и аз да се класирам по същите причини (то в КЕЧ-а българите бяхме малцинство), ама си останах редник по "неизвестни" за мен причини

Весело си беше- като ударя сметките трудно ми се събират 3 месеца да сум спал в поделението- включително и 20-на дена арест за гореописаното "добро" поведение...
То моето не се брои за служба- на третия ден се прибирам у нас вечерта да взема касетофон и нещо за пиене, аз просто живеех най-близо

Независимо обаче от лошите моменти, пак бих се съгласил да изкарам една казарма- лошото се забравя, остават хубавите спомени в крайна сметка...
ПС: Я си признайте кой е ползвал няколко пъти полагаемата отпуска- наградите не ги броим. Аз само 2 пъти- писаря повече не можа да уреди

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
бухалясвани ли сте и бухалясвали ли сте с колани кубинки вазглавници пълни с кубинки
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Служил съм 2000г. във Варна, в едно поделение на което му викаха "Карантината" (това е в квартал Аспарухово).
Тази една година ми беше най скапаната до сега. Само си изгубих времето за простотии. Тва военните са ебаси олигофрените комплексирани. Добре че скатах 6 месеца
Тази една година ми беше най скапаната до сега. Само си изгубих времето за простотии. Тва военните са ебаси олигофрените комплексирани. Добре че скатах 6 месеца

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: РОДНАТА КАЗАРМА
gele76 написа:plradev написа:st.George написа: А Злия, помните ли Злия![]()
![]()
![]()
ХахаХа...
На Злия (к-н Христов) бих му взривил червената Е30-ка без да изпитвам угризения,че съм БМВ фен![]()
![]()
Нема такъв изруд като тоя!!Няколко години след като се уволних ми кацна да му правя гражданска и ....... не си я направи при мен
Няма такъв долен пумияр като тоя човек
Подкрепям!!! А Дици помните ли?
да строг но справедлиф се ни беше набелязал 5 та рота но пак колко и да се опитваше немахме забелжка по уставно минаване аинак
живее на
7 блока от нас в надежда заедно с един полковник

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз сам си редник уставен воиник 3 награди за отли4но носене на службата не напускане на поста то немаше как бех в блок
с вътрешна връска полоковник румен миланов сега не го знам 4овека с кво се занимава ама една приятелка ме споменала били добри приятели с бащае ела видиш как директора на жандармерията като никога сабира вси4ки на плаца до един офицери си4ко живо и се 4ува леко пред 2500 души редник димитров 5 та рота кам мен бегом и ротния лощо му стана вика кво си направил бе 4овек
атои само даме видел 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
0т 25.06.2001г-във варна на пясъка новобрански центар-3 месеца и после 6 месеца във 'АТИЯ'-бургас до 25.03.2002г.сега съм кадрови войник от 2005г
армията нещо ми е тръпка 

turboto написа:HA_PEMOHT написа:....
докато бях помощтник дежурен по поделение получих изрична забрана да свързвам външния свят с батальона понеже ротния ми беше решил да се ебава с мен и заради тази забрана цепнах една п**** майчина на някой дето само ми досаждаше, а то се оказа че това бил коменданта не само на нащо подделение ами отговарял и за София+околността...ма така гадно се псувах с него по телефона че чак по едно време на мен ми стана съвестно...
....
Тоя дето си го отсвирил ми беше съсед после стана командващ ВП
не му казвай че аз съм го хранил тогава

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
СТАВАЙ РОТА!!!!БЕГОМ МАРШ ОТ МЕН ДО ДРУГОТО ДЪРВО!!! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става бе
аз: нема ми автомата и така.....
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става бе

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Сондьора написа:А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става беаз: нема ми автомата и така.....
да не ти липсва и дежурното осветление

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
kiko написа:Сондьора написа:А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става беаз: нема ми автомата и така.....
да не ти липсва и дежурното осветление![]()
Не Джилда ми липсваше