РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 10 Фев 2009, 22:58

plradev написа:
aygofan написа:
ja написа:Младши сержант... поради липса на българо-говорящи :)

На пърият ми караул бех разводач....Като се качихме у камиона да ходим да застъпим ми стана лошо - р-к Кадир, р-к Мюмюн, р-к Юсуф, р-к Байрам, р-к Нанко....... :help: :help: :help: Не могат да си напишат имената в книгата на караула - кой каква смяна е....И като кават "Служа на Република България" - изпадах в нервна криза и бурен смях..... :roll:

Ти па не могат да пишат....имахме едн р-к Бахтинур Кечи,който бичеше по 3 часа и половина стойки щото не познаваше часовника ИзображениеИзображениеТърсеше постоянно некой с електронен часовник,ама всички ги покривахме когато беше дневаленИзображение

Р-к Мюмюн изпразни един пълнител на дървената стойка до караулното (вместо да си свали пълнителят и да си го прибере), защото така си мислел че трябвало....Това е след смяна на караула...Подполковника дето ни проверяваше караула ПОЛУДЕ и след като го нарита здраво го изпрати в Подводницата (мияч на чинии до края на службата...Аз изписах една кофа мастило... :roll:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 23:27

имам над 30 дни арест!!
в момента съм майор от запаса без да имам и ден служба като офицер в армията...!!! просто званието си върви с годините .

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Фев 2009, 23:48

Април '97- април '98- поделение 62120, Варна- на няма и 2 километра от нас :mhihi:

ja написа:Младши сержант... поради липса на българо-говорящи :)

Без маааалко и аз да се класирам по същите причини (то в КЕЧ-а българите бяхме малцинство), ама си останах редник по "неизвестни" за мен причини ;) То провинение ли беше всяка вечер да си ходя (виновен ли съм, че служех на 15мин. пеша от вкъщи :mhihi: ) и няколко пъти забравях да се върна от ГСП :?: Единият път се забавих "само" с 20 дена :mhihi: :mhihi: :mhihi: Е, преди това бях установил, че да познаваш някои хора е предимство...

Весело си беше- като ударя сметките трудно ми се събират 3 месеца да сум спал в поделението- включително и 20-на дена арест за гореописаното "добро" поведение...
То моето не се брои за служба- на третия ден се прибирам у нас вечерта да взема касетофон и нещо за пиене, аз просто живеех най-близо :roll: Иначе казано- ОФИЦИАЛНО съм служил 1г. (без един ден- така се получи на края) в родната армия, но дефакто май моето не се брои за служба, а за летен лагер...

Независимо обаче от лошите моменти, пак бих се съгласил да изкарам една казарма- лошото се забравя, остават хубавите спомени в крайна сметка...

ПС: Я си признайте кой е ползвал няколко пъти полагаемата отпуска- наградите не ги броим. Аз само 2 пъти- писаря повече не можа да уреди :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 11 Фев 2009, 0:07

бухалясвани ли сте и бухалясвали ли сте с колани кубинки вазглавници пълни с кубинки
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 11 Фев 2009, 0:35

Служил съм 2000г. във Варна, в едно поделение на което му викаха "Карантината" (това е в квартал Аспарухово).
Тази една година ми беше най скапаната до сега. Само си изгубих времето за простотии. Тва военните са ебаси олигофрените комплексирани. Добре че скатах 6 месеца :D

старши ентусиаст
Аватар

Re: РОДНАТА КАЗАРМА

Мнение от dizelboy » 11 Фев 2009, 0:44

gele76 написа:
plradev написа:
st.George написа: А Злия, помните ли Злия :D :mhihi: :D :D ХахаХа...

На Злия (к-н Христов) бих му взривил червената Е30-ка без да изпитвам угризения,че съм БМВ фен :twisted: :twisted: :twisted: Нема такъв изруд като тоя!!Няколко години след като се уволних ми кацна да му правя гражданска и ....... не си я направи при мен ИзображениеИзображениеИзображение Няма такъв долен пумияр като тоя човек :!:

Подкрепям!!! А Дици помните ли?

да строг но справедлиф се ни беше набелязал 5 та рота но пак колко и да се опитваше немахме забелжка по уставно минаване аинак
живее на
7 блока от нас в надежда заедно с един полковник :mhihi: аз бех при врабеца и пр саката
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 11 Фев 2009, 0:49

аз сам си редник уставен воиник 3 награди за отли4но носене на службата не напускане на поста то немаше как бех в блок :mhihi: с вътрешна връска полоковник румен миланов сега не го знам 4овека с кво се занимава ама една приятелка ме споменала били добри приятели с бащае ела видиш как директора на жандармерията като никога сабира вси4ки на плаца до един офицери си4ко живо и се 4ува леко пред 2500 души редник димитров 5 та рота кам мен бегом и ротния лощо му стана вика кво си направил бе 4овек :mhihi: :mhihi: атои само даме видел :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 11 Фев 2009, 1:14

:help: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 11 Фев 2009, 1:45

0т 25.06.2001г-във варна на пясъка новобрански центар-3 месеца и после 6 месеца във 'АТИЯ'-бургас до 25.03.2002г.сега съм кадрови войник от 2005г 8) армията нещо ми е тръпка 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 11 Фев 2009, 2:31

turboto написа:
HA_PEMOHT написа:....
докато бях помощтник дежурен по поделение получих изрична забрана да свързвам външния свят с батальона понеже ротния ми беше решил да се ебава с мен и заради тази забрана цепнах една п**** майчина на някой дето само ми досаждаше, а то се оказа че това бил коменданта не само на нащо подделение ами отговарял и за София+околността...ма така гадно се псувах с него по телефона че чак по едно време на мен ми стана съвестно...
....

Тоя дето си го отсвирил ми беше съсед после стана командващ ВП :D

не му казвай че аз съм го хранил тогава ;) следващия ден беше толкова бесе че не е истина :)
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 11 Фев 2009, 9:12

СТАВАЙ РОТА!!!!БЕГОМ МАРШ ОТ МЕН ДО ДРУГОТО ДЪРВО!!! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 11 Фев 2009, 9:16

POL_Starshi написа:СТАВАЙ РОТА!!!!БЕГОМ МАРШ ОТ МЕН ДО ДРУГОТО ДЪРВО!!! :mhihi:

ОСТАВИИИ....имаш желание :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Фев 2009, 10:40

А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става бе :shock: аз: нема ми автомата и така.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Фев 2009, 10:44

Сондьора написа:А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.
Аз както си спя и скачам е такъв и викам бати немами автомата, и докат зацепа, че съм си в нас......жената кво става бе :shock: аз: нема ми автомата и така.....

да не ти липсва и дежурното осветление :mhihi: :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Фев 2009, 10:47

kiko написа:
Сондьора написа:А случвало ли ви се е след казармата да си търсите автомата.

да не ти липсва и дежурното осветление :mhihi: :winky:

Не Джилда ми липсваше ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата