" Забранява се носене на газово или бойно оръжие "

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

" Забранява се носене на газово или бойно оръжие "

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Фев 2009, 11:11

Употребата на алкохол и цигари на публични места е недопустима. Забранява се носене на газово или бойно оръжие, палене на огън, хвърляне на неизгасен фас в кофа за боклук.

Цялата стстия http://www.gradski.bg/show.php?storyid=674413

Аз лично не си го предсатвям това как ще стане и кои болен го е измислил
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 13 Фев 2009, 11:35

Хубаво е да ни напомнят,че сме европейци.Лошото е ,че бързо го забравяме :kuku:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Фев 2009, 11:50

За алкохола и цигарите съм съгласен,мраза да гледам пияни наркоманчета по пеиките,интересно ми е със клошарите какво ще направи "закона" Каквото направи и със мангалите с каруците
Интересно ми е защо ще ми забраняват да си носа пистолета,за които си имам разрешително :dunno: :dunno: :dunno:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Фев 2009, 12:09

Аз искам да видя, като си изведа щерката на площадката и си цъкам биричка и си пуша, как ще дойдат да ме глобят :kuku:

Да допълня, когато си пипаме нещо по колите, винаги има едно две PVCта, и се пуши пак, пак нещо неса в час тия.

И кви наркоманчета и деца, то не би трябвало да им се продава алкохол и цигари, а не ся да ми се оправдават тъпите ко*пе*ета!
Последна промяна Сондьора на 13 Фев 2009, 12:36, променена общо 1 път

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Фев 2009, 12:12

Сондьора написа:Аз искам да видя, като си изведа щерката на площадката и си цъкам биричка и си пуша, как ще дойдат да ме глобят :kuku:
Това е България колега ще доидат ще те глобът и готово а до теб пумяра на бабичката ще сере в пясъчника където си играе детето ти,мисля,че трябва да глобяват собствениците на кучета който не слагат наморници на кучетата и не ги водат на каишка и серът където има падне,много одавна има закон за това но никои не го ебава :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Фев 2009, 12:38

Как да тръгна да си събирам лайната на кучето като в София има поне 10 000 бездомни псета. Когат вида Бойко да дигне лайно на пумяр ще тръгна и аз с пликчето.
(мойто си има зона за сране във вътрешния ни двор и много рядко цапа квартала :mhihi: )
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 13 Фев 2009, 12:50

bum_bum написа:Как да тръгна да си събирам лайната на кучето като в София има поне 10 000 бездомни псета. Когат вида Бойко да дигне лайно на пумяр ще тръгна и аз с пликчето.
(мойто си има зона за сране във вътрешния ни двор и много рядко цапа квартала :mhihi: )

Лъжеш, аз лично съм я изкарвал да сере в квартала :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Фев 2009, 12:57

Бе тя и в гаража ти се изсра май един път ама тва са инциденти, не ги броим :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 13 Фев 2009, 13:01

bum_bum написа:Бе тя и в гаража ти се изсра май един път ама тва са инциденти, не ги броим :mhihi:
:ahah: :ahah: :ahah: не се сдържах... :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Фев 2009, 13:02

Сондьора написа:Аз искам да видя, като си изведа щерката на площадката и си цъкам биричка и си пуша, как ще дойдат да ме глобят :kuku:

Да допълня, когато си пипаме нещо по колите, винаги има едно две PVCта, и се пуши пак, пак нещо неса в час тия.

И кви наркоманчета и деца, то не би трябвало да им се продава алкохол и цигари, а не ся да ми се оправдават тъпите ко*пе*ета!

Дъблин - парк Ст. Стивънсън Гриин - слънчев ден , един от малкото в Ирландия и аз и една прятелка решаваме , да си вземем бирички и чипс и да се порадваме на хубавото време . Отваряма , наздраве и изведъж чичко полицай - 100 евро мойто момче :winky: Едвам го спазарихме , да си хвърлим хубавата бира и да напуснем парка :D
Опс - не регаирах по темата със кучешките лайна - във същата държава има имаше много готини табели - едно куче което се изхожда и от долу надпис - след като твоето куче си свърши работата , и ти свърши своята (и човече което посяга с пликче).
Пък за дъвките - изхвърли свята дъвка - не 150 евро :twisted:
Пушене в градския транспорт - до 3000 евро :idea:
Последна промяна acho.rs на 13 Фев 2009, 13:07, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Фев 2009, 13:06

acho.rs написа:

Дъблин - парк Ст. Стивънсън Гриин - слънчев ден , един от малкото в Ирландия и аз и една прятелка решаваме , да си вземем бирички и чипс и да се порадваме на хубавото време . Отваряма , наздраве и изведъж чичко полицай - 100 евро мойто момче :winky: Едвам го спазарихме , да си хвърлим хубавата бира и да напуснем парка :D

Аз съм си в България и от панти века кат си правя колата си поркаме биричка /га е топло/, и по пейките и за риба, и на плажа и къде ли не! Дай да ни спрат шкембето а????

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Фев 2009, 13:08

то нали сичко ни е наред ,та са и бирата.....!!!!
ареееее делегацияаааа....!!!

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Фев 2009, 13:24

SKISA написа:то нали сичко ни е наред ,та са и бирата.....!!!!
още един начин да им даваме рушвети :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Фев 2009, 13:28

Scott написа:За алкохола и цигарите съм съгласен,мраза да гледам пияни наркоманчета по пеиките,интересно ми е със клошарите какво ще направи "закона" Каквото направи и със мангалите с каруците
Интересно ми е защо ще ми забраняват да си носа пистолета,за които си имам разрешително :dunno: :dunno: :dunno:

Според мен не е цитирано правилно, вероятно става дума за открито носене на оръжие, ако оръжието не се вижда-поставено в кобур-би трябвало да не е проблем, ако имаш разрешително за носене, поне така беше в закона ЗКООООБ :dunno: Поредната глупост, която е измислена и няма да може да се прилага :help:
Що не са въвели и да искам писмено разрешение от съседа като си лягаме с жената?! :help:
Последна промяна saleen на 13 Фев 2009, 13:30, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Фев 2009, 13:29

Scott написа:
SKISA написа:то нали сичко ни е наред ,та са и бирата.....!!!!
още един начин да им даваме рушвети :D

да -добре! само че докат извади кочана ше си глътна бирата и да докаже после ,че не съм пил вода да се спася от топлинен удар!!!!

Следваща

Назад към Извън Темата