" Забранява се носене на газово или бойно оръжие "
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
" Забранява се носене на газово или бойно оръжие "
Употребата на алкохол и цигари на публични места е недопустима. Забранява се носене на газово или бойно оръжие, палене на огън, хвърляне на неизгасен фас в кофа за боклук.
Цялата стстия http://www.gradski.bg/show.php?storyid=674413
Аз лично не си го предсатвям това как ще стане и кои болен го е измислил
Цялата стстия http://www.gradski.bg/show.php?storyid=674413
Аз лично не си го предсатвям това как ще стане и кои болен го е измислил
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
За алкохола и цигарите съм съгласен,мраза да гледам пияни наркоманчета по пеиките,интересно ми е със клошарите какво ще направи "закона" Каквото направи и със мангалите с каруците
Интересно ми е защо ще ми забраняват да си носа пистолета,за които си имам разрешително

Интересно ми е защо ще ми забраняват да си носа пистолета,за които си имам разрешително

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Аз искам да видя, като си изведа щерката на площадката и си цъкам биричка и си пуша, как ще дойдат да ме глобят
Да допълня, когато си пипаме нещо по колите, винаги има едно две PVCта, и се пуши пак, пак нещо неса в час тия.
И кви наркоманчета и деца, то не би трябвало да им се продава алкохол и цигари, а не ся да ми се оправдават тъпите ко*пе*ета!

Да допълня, когато си пипаме нещо по колите, винаги има едно две PVCта, и се пуши пак, пак нещо неса в час тия.
И кви наркоманчета и деца, то не би трябвало да им се продава алкохол и цигари, а не ся да ми се оправдават тъпите ко*пе*ета!
Последна промяна Сондьора на 13 Фев 2009, 12:36, променена общо 1 път
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Това е България колега ще доидат ще те глобът и готово а до теб пумяра на бабичката ще сере в пясъчника където си играе детето ти,мисля,че трябва да глобяват собствениците на кучета който не слагат наморници на кучетата и не ги водат на каишка и серът където има падне,много одавна има закон за това но никои не го ебаваСондьора написа:Аз искам да видя, като си изведа щерката на площадката и си цъкам биричка и си пуша, как ще дойдат да ме глобят

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Как да тръгна да си събирам лайната на кучето като в София има поне 10 000 бездомни псета. Когат вида Бойко да дигне лайно на пумяр ще тръгна и аз с пликчето.
(мойто си има зона за сране във вътрешния ни двор и много рядко цапа квартала
)
(мойто си има зона за сране във вътрешния ни двор и много рядко цапа квартала

bum_bum написа:Как да тръгна да си събирам лайната на кучето като в София има поне 10 000 бездомни псета. Когат вида Бойко да дигне лайно на пумяр ще тръгна и аз с пликчето.
(мойто си има зона за сране във вътрешния ни двор и много рядко цапа квартала)
Лъжеш, аз лично съм я изкарвал да сере в квартала

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Сондьора написа:Аз искам да видя, като си изведа щерката на площадката и си цъкам биричка и си пуша, как ще дойдат да ме глобят
Дъблин - парк Ст. Стивънсън Гриин - слънчев ден , един от малкото в Ирландия и аз и една прятелка решаваме , да си вземем бирички и чипс и да се порадваме на хубавото време . Отваряма , наздраве и изведъж чичко полицай - 100 евро мойто момче

Опс - не регаирах по темата със кучешките лайна - във същата държава има имаше много готини табели - едно куче което се изхожда и от долу надпис - след като твоето куче си свърши работата , и ти свърши своята (и човече което посяга с пликче).
Пък за дъвките - изхвърли свята дъвка - не 150 евро

Пушене в градския транспорт - до 3000 евро

Последна промяна acho.rs на 13 Фев 2009, 13:07, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
acho.rs написа:Сондьора написа:Аз искам да видя, като си изведа щерката на площадката и си цъкам биричка и си пуша, как ще дойдат да ме глобят
Дъблин - парк Ст. Стивънсън Гриин - слънчев ден , един от малкото в Ирландия и аз и една прятелка решаваме , да си вземем бирички и чипс и да се порадваме на хубавото време . Отваряма , наздраве и изведъж чичко полицай - 100 евро мойто момчеЕдвам го спазарихме , да си хвърлим хубавата бира и да напуснем парка
Аз съм си в България и от панти века кат си правя колата си поркаме биричка /га е топло/, и по пейките и за риба, и на плажа и къде ли не! Дай да ни спрат шкембето а????
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
още един начин да им даваме рушветиSKISA написа:то нали сичко ни е наред ,та са и бирата.....!!!!
ареееее делегацияаааа....!!!

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Scott написа:За алкохола и цигарите съм съгласен,мраза да гледам пияни наркоманчета по пеиките,интересно ми е със клошарите какво ще направи "закона" Каквото направи и със мангалите с каруците
Интересно ми е защо ще ми забраняват да си носа пистолета,за които си имам разрешително![]()
![]()
Според мен не е цитирано правилно, вероятно става дума за открито носене на оръжие, ако оръжието не се вижда-поставено в кобур-би трябвало да не е проблем, ако имаш разрешително за носене, поне така беше в закона ЗКООООБ

Що не са въвели и да искам писмено разрешение от съседа като си лягаме с жената?!

Последна промяна saleen на 13 Фев 2009, 13:30, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Scott написа:още един начин да им даваме рушветиSKISA написа:то нали сичко ни е наред ,та са и бирата.....!!!!
ареееее делегацияаааа....!!!
да -добре! само че докат извади кочана ше си глътна бирата и да докаже после ,че не съм пил вода да се спася от топлинен удар!!!!
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3