реалният хартиен SPAM
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
someone написа:BMWALPINA написа:Ами проверявай си пощата по често и няма да събираш важните неща от земята...друг вариант няма засъжаление...
Ами по често от един път на ден...не знамВерно, че мога да отскачам и в обедната почивка, но все пак
пробваи с оня надпис да видим дали ще има ефект,па мое да сме станали по цивилизовани без да се усетим

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Пробвано е вече с надписа- полза няма никаква
Наглите копелета дори го бяха смачкали и хвърлили на пода до кутиите... Но то не пречи да се опита- може и да е късметлия колегата и да се оттърве или поне да намали броя на брошурките...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ами да видим...сутринта лепнах надпис "МОЛЯ БЕЗ РЕКЛАМНИ БРОШУРИ!"
Довечера ще кажа какъв е ефекта и въобще има ли такъв

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
someone написа:Ами да видим...сутринта лепнах надпис "МОЛЯ БЕЗ РЕКЛАМНИ БРОШУРИ!"
Не че в нашия вход кой знае колко брошури се пъхат, но има една кутия, на която с големи жълти букви са си написали "Моля, не пъхайте рекламни брошури" и колкото пъти отварям мойта и има вътре по няколко, толкова пъти забелязвам, че във въпросната кутия не са пуснали... Явно върши работа

П.П. Замислих се сега, че причината да няма толкова листовки при нас може да е и... заключващия се вход... тоест външна врата с топка и домофонна система. А аз както и мисля повечето съседи не бихо отворили от горе на човек, когото не познават и не чакат...

Последна промяна Apassionata на 16 Фев 2009, 18:48, променена общо 1 път
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Преди няколко години имаше статия как на група американци им писнало постоянно да получават рекламни cd-та от AT&T. Съответно организирали акция, събрали колкото могат дискове и им ги пратили обратно. Не знам дали акцията е имала нужния ефект, но предполагам, че ако няколко блока се организират и една, две седмици събират брошури и после ги изсипят пред някой централен офис на рекламодател, има шанс да схванат намека.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- someone
-
Apassionata написа:П.П. Замислих се сега, че причината да няма толкова листовки при нас може да е и... заключващия се вход... тоест външна врата с топка и домофонна система. А аз както и мисля повечето съседи не бихо отворили от горе на човек, когото не познават и не чакат...
Нашия вход също се заключва. Но първо, че сме 15 етажен блок и второ блокът е пълен с оцелелите вдовици на бивши военни...звъннат ли ти, отваряш без да задаваш излишни въпроси...устав...кво да го правиш...
Между другото съм поразен от ефекта на моята лепенка - някой веднага си я е харесал и е хванала пътя, а пощата ми отново е пълна...явно, че така няма да стане

Дали ако снимам кашончето пълно със смачкани рекламни брошури и изпратя снимката на рекламодателите с текст "Ето до тук стигат вашите пари, инвестирани в реклама", нещо няма да се промени?"
someone написа:Дали ако снимам кашончето пълно със смачкани рекламни брошури и изпратя снимката на рекламодателите с текст "Ето до тук стигат вашите пари, инвестирани в реклама", нещо няма да се промени?"
НЕ!
За жалост съм учил N на бр. години Маркетинг и мога да те уверя, че "хора като теб" са калкулирани в рекламната стратегия и всички са наясно, че определен % отива на вятъра....
п.с.Ако държиш мога да съм и по-обстоятелствен..

- someone
-
aygofan написа:п.с.Ако държиш мога да съм и по-обстоятелствен..
Би било интересно

П.П. Днес сложих на пощата си надпис "Който ми открадна предния надпис, да го тръшне вирусът Брисбейн!"... Ако не друго, поне на съседите им е забавно...
- someone
-
aygofan написа:А защо не "Ебола"...
Е, човекът е свил едно надписче на 1/4 самозалепващ се лист, все пак...не ми е свил капачките на джантите...

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2