реалният хартиен SPAM

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Фев 2009, 17:56

someone написа:
BMWALPINA написа:Ами проверявай си пощата по често и няма да събираш важните неща от земята...друг вариант няма засъжаление... :confused:

Ами по често от един път на ден...не знам :) Верно, че мога да отскачам и в обедната почивка, но все пак :)

пробваи с оня надпис да видим дали ще има ефект,па мое да сме станали по цивилизовани без да се усетим :roll:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Фев 2009, 20:32

Пробвано е вече с надписа- полза няма никаква ;) Наглите копелета дори го бяха смачкали и хвърлили на пода до кутиите... Но то не пречи да се опита- може и да е късметлия колегата и да се оттърве или поне да намали броя на брошурките...
Изображение
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 16 Фев 2009, 15:31

Ами да видим...сутринта лепнах надпис "МОЛЯ БЕЗ РЕКЛАМНИ БРОШУРИ!"

Довечера ще кажа какъв е ефекта и въобще има ли такъв :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Фев 2009, 16:50

someone написа:Ами да видим...сутринта лепнах надпис "МОЛЯ БЕЗ РЕКЛАМНИ БРОШУРИ!"

Довечера ще кажа какъв е ефекта и въобще има ли такъв :)

Не че в нашия вход кой знае колко брошури се пъхат, но има една кутия, на която с големи жълти букви са си написали "Моля, не пъхайте рекламни брошури" и колкото пъти отварям мойта и има вътре по няколко, толкова пъти забелязвам, че във въпросната кутия не са пуснали... Явно върши работа ;)

П.П. Замислих се сега, че причината да няма толкова листовки при нас може да е и... заключващия се вход... тоест външна врата с топка и домофонна система. А аз както и мисля повечето съседи не бихо отворили от горе на човек, когото не познават и не чакат... ;)
Последна промяна Apassionata на 16 Фев 2009, 18:48, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 16 Фев 2009, 18:35

Преди няколко години имаше статия как на група американци им писнало постоянно да получават рекламни cd-та от AT&T. Съответно организирали акция, събрали колкото могат дискове и им ги пратили обратно. Не знам дали акцията е имала нужния ефект, но предполагам, че ако няколко блока се организират и една, две седмици събират брошури и после ги изсипят пред някой централен офис на рекламодател, има шанс да схванат намека.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Аватар

Мнение от someone » 16 Фев 2009, 19:24

Apassionata написа:П.П. Замислих се сега, че причината да няма толкова листовки при нас може да е и... заключващия се вход... тоест външна врата с топка и домофонна система. А аз както и мисля повечето съседи не бихо отворили от горе на човек, когото не познават и не чакат... ;)

Нашия вход също се заключва. Но първо, че сме 15 етажен блок и второ блокът е пълен с оцелелите вдовици на бивши военни...звъннат ли ти, отваряш без да задаваш излишни въпроси...устав...кво да го правиш...

Между другото съм поразен от ефекта на моята лепенка - някой веднага си я е харесал и е хванала пътя, а пощата ми отново е пълна...явно, че така няма да стане :(

Дали ако снимам кашончето пълно със смачкани рекламни брошури и изпратя снимката на рекламодателите с текст "Ето до тук стигат вашите пари, инвестирани в реклама", нещо няма да се промени?"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 17 Фев 2009, 21:02

someone написа:Дали ако снимам кашончето пълно със смачкани рекламни брошури и изпратя снимката на рекламодателите с текст "Ето до тук стигат вашите пари, инвестирани в реклама", нещо няма да се промени?"

НЕ!
За жалост съм учил N на бр. години Маркетинг и мога да те уверя, че "хора като теб" са калкулирани в рекламната стратегия и всички са наясно, че определен % отива на вятъра....
п.с.Ако държиш мога да съм и по-обстоятелствен.. :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от someone » 17 Фев 2009, 21:28

aygofan написа:п.с.Ако държиш мога да съм и по-обстоятелствен.. :roll:

Би било интересно :) Въпреки, че предполагам има от къде да се прочете за това от дебелите книги и проблемът, че не съм се информирал по този въпрос поне отгоре-отгоре, си е мой.

П.П. Днес сложих на пощата си надпис "Който ми открадна предния надпис, да го тръшне вирусът Брисбейн!"... Ако не друго, поне на съседите им е забавно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 17 Фев 2009, 21:35

someone написа:
П.П. Днес сложих на пощата си надпис "Който ми открадна предния надпис, да го тръшне вирусът Брисбейн!"... Ако не друго, поне на съседите им е забавно...

А защо не "Ебола"...далеч по-зрелищна е....много....много кръВ.....блика от очи, уши, храчки...изпъкнали вени......каша....
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от someone » 17 Фев 2009, 21:38

aygofan написа:А защо не "Ебола"...

Е, човекът е свил едно надписче на 1/4 самозалепващ се лист, все пак...не ми е свил капачките на джантите... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 17 Фев 2009, 21:40

someone написа:
aygofan написа:А защо не "Ебола"...

Е, човекът е свил едно надписче на 1/4 самозалепващ се лист, все пак...не ми е свил капачките на джантите... ;)

Никога не може да си сигурен.. :roll: Ако утре тоя същия вандал се прояви пак...ако кълнеш...поне да е качествено... :twisted:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата