РОДНАТА КАЗАРМА
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
plradev написа:Рота,строявай се за следобеден развод !!! Кой ще назначава нарядите ?!![]()
а бе ,кир!!! ти наиш ли на кой леим ний бье!?!? ти наиш ли на кой плоча бийм!?!?!!!! кой ше тургаш наряд ,бе !??

да удара вместо вас нещо ако е на зор!?!?!!!

Последна промяна SKISA на 18 Фев 2009, 16:03, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
plradev написа:Рота,строявай се за следобеден развод !!! Кой ще назначава нарядите ?!![]()
Отебавам....неам служба!!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Кънка,що изгони каката от строя бре!Сеа кво ще праим! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
POL_Starshi написа:Кънка,що изгони каката от строя бре!Сеа кво ще праим!
каки в строя -НЕ!! праете се сами!! не моа аз такава разюзданост да толерирам сред младежта....!!! това са бъдещите строители на здравия...опортюнизъм!! какво ше ми се зазяпват!?!?
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
SKISA написа:plradev написа:Рота,строявай се за следобеден развод !!! Кой ще назначава нарядите ?!![]()
а бе ,кир!!! ти наиш ли на кой леим ний бье!?!? ти наиш ли на кой плоча бийм!?!?!!!! кой ше тургаш наряд ,бе !??аз съм отпуска до другата седмица ,щот ше носа на закапечето едно кастофонче да му оправа в софия и ше зема кабел 0,2х36 чифтов за ротна инсталация за точките от завода на тати!!! аре -опраайте се с нарядите!!!!
Глей го па тоа...Ей бомбааа,найш кога писърушката ше ти разпише книжката за отпуска..?!Ротния ше си подпира бюрото 1 месец с нея...

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
стаааи издаааи и са уволняааи боли ма факса за вас опрааите са дале сте клетва
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
plradev написа:SKISA написа:plradev написа:Рота,строявай се за следобеден развод !!! Кой ще назначава нарядите ?!![]()
а бе ,кир!!! ти наиш ли на кой леим ний бье!?!? ти наиш ли на кой плоча бийм!?!?!!!! кой ше тургаш наряд ,бе !??аз съм отпуска до другата седмица ,щот ше носа на закапечето едно кастофонче да му оправа в софия и ше зема кабел 0,2х36 чифтов за ротна инсталация за точките от завода на тати!!! аре -опраайте се с нарядите!!!!
Глей го па тоа...Ей бомбааа,найш кога писърушката ше ти разпише книжката за отпуска..?!Ротния ше си подпира бюрото 1 месец с нея...![]()
![]()
.И глей да не одиш с каска насекаде...
Я земи е тоя дирек и ела а се разходиме

- SKISA
-
-
мене за излизане книжка ми не требе!! е са като боядисам с оная -лИлавата боя в нюанс гюл-пембе на взводния хола и мое си одим до нас 3 дни и нема да ме търси ,па ти си подпирай с книжката бюрото....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
SKISA написа:мене за излизане книжка ми не требе!! е са като боядисам с оная -лИлавата боя в нюанс гюл-пембе на взводния хола и мое си одим до нас 3 дни и нема да ме търси ,па ти си подпирай с книжката бюрото....
Ей шейна,не се цепи от колектива,че ще ти требва вазелин!

П.П. Ей много мразих когато някой се уреждаше,а нас ни мислеше за глупаци!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ходи боядисвай...!! Баси подмазвача
Аз така за 4 дни отпуска надписах 140 акумулатора с номера на машината от която е. С шаблончета и дунапренче...!!Ръцете ми станаха у червена боя целите и немаше толкова силен бензин у поделението да се измием
.Та накрая излезнах само 2 дена
.А ти за 3 дни ше требва и плочките у банята да му налепиш,барабар с бидето.... 

- SKISA
-
-
POL_Starshi написа:SKISA написа:мене за излизане книжка ми не требе!! е са като боядисам с оная -лИлавата боя в нюанс гюл-пембе на взводния хола и мое си одим до нас 3 дни и нема да ме търси ,па ти си подпирай с книжката бюрото....
Ей шейна,не се цепи от колектива,че ще ти требва вазелин!![]()
старши,казах ти! при мене беха се синове на президенти и военни аташета!! аз бех най-назад! те си одеха за по 1мес отпуска като дзънне тати,а аз треаше да мъкнем у влака 100кила кабел от завода да изкрънкам 3 дни...!!!
бе ти с вазелин ли ше ме пуашиш ,бе сливо!!??

в интерес на истината верно бойдисахме на взводния у тех с гюл-пембе и ни пусна събота с преспиване....
тогаа немаше бидета измислени, бе радев!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
SKISA написа:POL_Starshi написа:SKISA написа:мене за излизане книжка ми не требе!! е са като боядисам с оная -лИлавата боя в нюанс гюл-пембе на взводния хола и мое си одим до нас 3 дни и нема да ме търси ,па ти си подпирай с книжката бюрото....
Ей шейна,не се цепи от колектива,че ще ти требва вазелин!![]()
старши,казах ти! при мене беха се синове на президенти и военни аташета!! аз бех най-назад! те си одеха за по 1мес отпуска като дзънне тати,а аз треаше да мъкнем у влака 100кила кабел от завода да изкрънкам 3 дни...!!!
бе ти с вазелин ли ше ме пуашиш ,бе сливо!!??![]()
в интерес на истината верно бойдисахме на взводния у тех с гюл-пембе и ни пусна събота с преспиване....
тогаа немаше бидета измислени, бе радев!
Бреййй,ти за една отпуска на каспичанско магаре си се бил превърнал бе скейтборд!

- SKISA
-
-
POL_Starshi написа:Бреййй,ти за една отпуска на каспичанско магаре си се бил превърнал бе скейтборд!
ти па нали се вътре си седел 5г.....!!!!арееее ....!!неа си вадиме кирливите шаяци...!! кога дойде оная слиенската циганка с милционера само се кри като мишка два месеца у ротата....