РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 18 Фев 2009, 15:51

Рота,строявай се за следобеден развод !!! Кой ще назначава нарядите ?! :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Фев 2009, 15:55

plradev написа:Рота,строявай се за следобеден развод !!! Кой ще назначава нарядите ?! :mhihi: :mhihi:

а бе ,кир!!! ти наиш ли на кой леим ний бье!?!? ти наиш ли на кой плоча бийм!?!?!!!! кой ше тургаш наряд ,бе !?? :mhihi: аз съм отпуска до другата седмица ,щот ше носа на закапечето едно кастофонче да му оправа в софия и ше зема кабел 0,2х36 чифтов за ротна инсталация за точките от завода на тати!!! аре -опраайте се с нарядите!!!! :twisted:
да удара вместо вас нещо ако е на зор!?!?!!! :winky:
Последна промяна SKISA на 18 Фев 2009, 16:03, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Фев 2009, 16:00

plradev написа:Рота,строявай се за следобеден развод !!! Кой ще назначава нарядите ?! :mhihi: :mhihi:

Отебавам....неам служба!!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 18 Фев 2009, 16:04

Кънка,що изгони каката от строя бре!Сеа кво ще праим! :confused:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Фев 2009, 16:06

POL_Starshi написа:Кънка,що изгони каката от строя бре!Сеа кво ще праим! :confused:

каки в строя -НЕ!! праете се сами!! не моа аз такава разюзданост да толерирам сред младежта....!!! това са бъдещите строители на здравия...опортюнизъм!! какво ше ми се зазяпват!?!?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 18 Фев 2009, 16:12

SKISA написа:

а бе ,кир!!! ти наиш ли на кой леим ний бье!?!? ти наиш ли на кой плоча бийм!?!?!!!! кой ше тургаш наряд ,бе !?? :mhihi: аз съм отпуска до другата седмица ,щот ше носа на закапечето едно кастофонче да му оправа в софия и ше зема кабел 0,2х36 чифтов за ротна инсталация за точките от завода на тати!!! аре -опраайте се с нарядите!!!! :twisted:

Глей го па тоа...Ей бомбааа,найш кога писърушката ше ти разпише книжката за отпуска..?!Ротния ше си подпира бюрото 1 месец с нея... :mhihi: :mhihi: :mhihi: .И глей да не одиш с каска насекаде... :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 18 Фев 2009, 16:12

стаааи издаааи и са уволняааи боли ма факса за вас опрааите са дале сте клетва
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 18 Фев 2009, 16:14

plradev написа:
SKISA написа:

Глей го па тоа...Ей бомбааа,найш кога писърушката ше ти разпише книжката за отпуска..?!Ротния ше си подпира бюрото 1 месец с нея... :mhihi: :mhihi: :mhihi: .И глей да не одиш с каска насекаде... :mrgreen:

Я земи е тоя дирек и ела а се разходиме ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Фев 2009, 16:15

мене за излизане книжка ми не требе!! е са като боядисам с оная -лИлавата боя в нюанс гюл-пембе на взводния хола и мое си одим до нас 3 дни и нема да ме търси ,па ти си подпирай с книжката бюрото....

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 18 Фев 2009, 16:25

SKISA написа:мене за излизане книжка ми не требе!! е са като боядисам с оная -лИлавата боя в нюанс гюл-пембе на взводния хола и мое си одим до нас 3 дни и нема да ме търси ,па ти си подпирай с книжката бюрото....

Ей шейна,не се цепи от колектива,че ще ти требва вазелин! :winky:

П.П. Ей много мразих когато някой се уреждаше,а нас ни мислеше за глупаци! :evil:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 18 Фев 2009, 16:31

Ходи боядисвай...!! Баси подмазвача :mhihi: Аз така за 4 дни отпуска надписах 140 акумулатора с номера на машината от която е. С шаблончета и дунапренче...!!Ръцете ми станаха у червена боя целите и немаше толкова силен бензин у поделението да се измием :mrgreen: .Та накрая излезнах само 2 дена :ranting: :mhihi: :mhihi: .А ти за 3 дни ше требва и плочките у банята да му налепиш,барабар с бидето.... :mrgreen:
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 18 Фев 2009, 16:31

Кой има книжка и може да кара зил???
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Фев 2009, 16:32

POL_Starshi написа:
SKISA написа:мене за излизане книжка ми не требе!! е са като боядисам с оная -лИлавата боя в нюанс гюл-пембе на взводния хола и мое си одим до нас 3 дни и нема да ме търси ,па ти си подпирай с книжката бюрото....

П.П. Ей много мразих когато някой се уреждаше,а нас ни мислеше за глупаци! :evil:

старши,казах ти! при мене беха се синове на президенти и военни аташета!! аз бех най-назад! те си одеха за по 1мес отпуска като дзънне тати,а аз треаше да мъкнем у влака 100кила кабел от завода да изкрънкам 3 дни...!!!
бе ти с вазелин ли ше ме пуашиш ,бе сливо!!?? :mhihi:
в интерес на истината верно бойдисахме на взводния у тех с гюл-пембе и ни пусна събота с преспиване....
тогаа немаше бидета измислени, бе радев!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 18 Фев 2009, 16:40

SKISA написа:
POL_Starshi написа:

старши,казах ти! при мене беха се синове на президенти и военни аташета!! аз бех най-назад! те си одеха за по 1мес отпуска като дзънне тати,а аз треаше да мъкнем у влака 100кила кабел от завода да изкрънкам 3 дни...!!!
бе ти с вазелин ли ше ме пуашиш ,бе сливо!!?? :mhihi:
в интерес на истината верно бойдисахме на взводния у тех с гюл-пембе и ни пусна събота с преспиване....
тогаа немаше бидета измислени, бе радев!

Бреййй,ти за една отпуска на каспичанско магаре си се бил превърнал бе скейтборд! :D

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Фев 2009, 16:43

POL_Starshi написа:Бреййй,ти за една отпуска на каспичанско магаре си се бил превърнал бе скейтборд! :D

ти па нали се вътре си седел 5г.....!!!!арееее ....!!неа си вадиме кирливите шаяци...!! кога дойде оная слиенската циганка с милционера само се кри като мишка два месеца у ротата....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата