E34 - бихте ли си я купили повторно СЕГА?
Модератор: Технически модератори
Peter Angelov написа:rado_rf написа:Ще я продам в най-скоро време и ще си купя Опел Корса. Дърта. Ама с четири врати.
![]()
![]()
![]()
Извинети, ма моя отговор ли ни въ кефи нящо

Пич, поставен е въпрос - отговарям. Защо трябва да ми пука дали ви харесва или не, а?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
rado_rf написа:Peter Angelov написа:rado_rf написа:Ще я продам в най-скоро време и ще си купя Опел Корса. Дърта. Ама с четири врати.
![]()
![]()
![]()
Извинети, ма моя отговор ли ни въ кефи нящо![]()
Пич, поставен е въпрос - отговарям. Защо трябва да ми пука дали ви харесва или не, а?
Ще ти кажа

а камоли да го сравняваш с опел ако ще и да е с перки

P.S. А по въпроса конкретно, да ще си купя

- mitko525tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525TDS///E38 728IA
- Мечтае да кара: E34 M5
От Е34 минах на Е39 (удариха ме с 34-ката) и реших, че е момента да я сменя.
Пуснах я за продажба, но явно хората искат да им дадеш кола и да ги почепиш, така че ще си я задържа
Ако сега трябва отново да решавам да си купя ли Е34 отговора е само ДА
Успех на всички собственици на "легендата" и се убедих, че в този раздел на форума има хора, които знаят какво притежават и как да се грижат за него
Пуснах я за продажба, но явно хората искат да им дадеш кола и да ги почепиш, така че ще си я задържа
Ако сега трябва отново да решавам да си купя ли Е34 отговора е само ДА

Успех на всички собственици на "легендата" и се убедих, че в този раздел на форума има хора, които знаят какво притежават и как да се грижат за него

със сигурност знам какво притежавам , но за жалост не знам как да я подържамtsb_bg написа:От Е34 минах на Е39 (удариха ме с 34-ката) и реших, че е момента да я сменя.
Ако сега трябва отново да решавам да си купя ли Е34 отговора е само ДА![]()

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
колега не става с пари а става с знание от къде да вземеш частите и кой да ти ги монтира без да ти реже главата.
така че не си мисли че е непосилна поддръжката на тези автомобили

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Честно ще си взема ама сега отивам да карам тая - паленето дизелаците да знаете 5та свещ беше дала фира ...... смених я и сега отивам само ще паля и ще гази, за да си направя чикийка на душицата 

до момента по нея съм дал 170лв за нормалните неща масло ,филтри, тампони много филтри има тази кола направо не е истина цели 4 бр , казаха ми 4е 4астите не са евтини , но за сметка на това трудно се 4упат препоръ4аха ми да си смена водната помпа независимо 4е температурата на колата ми винаги стои по средата_65536_kb_sec_ написа:колега не става с пари а става с знание от къде да вземеш частите и кой да ти ги монтира без да ти реже главата.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Стоян определено е много прав - четирите носача (отпред) с тампоните и предни накладки ги купих за 300лв. + смяната ( в сервиз при приятели) 50лв. ....... мисля, че даже за Хлопел ще ти вземат повече да ти сменят тмпоните на магарето, носачите и шарнирите
Не става само с ядене

Не става само с ядене

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ако е до 5 годишна
и е с по- голям мотор от 2.5 никога не бих се замислил.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Колега да скърцането и хлопането не съм къгласен. Ела да те повозя в моята да видиш дали нещо ще скръцне или хлопне. Зависи поддръжката и дали колата ти е на душата.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Леле аз в последната седмица какво причинявам на мойта мила колица ,не е истина просто
Първо на Беклемето в Петъчната нощ е бедственото положение с Ерора отскочихме до Ловеч и оттам с Ловешката група половината нощ нечовешкото каране и на качване и на спускане
На два пъти я изпуснах яката работа и врруууумммм в преспите отстрани ,които бяха по над 1 метър рохък сняг ,аууууу просто велико беше
После вчера цяла нощ пък на Петроханския проход голямо дране и там беше , леле това комби как завива и намаля скороста ,добре ,че и ръчната ми е екстра
Цял ден съм като парцал недоспал и уморен ама щастлив
Полицаите ни спряха за проверка рано сутринта и ни викат "Добро утро ,какво става ,защо тия коли са целите в сняг" хахахаха
Тука на снимките вече си тръгвахме за София цялата група и аз така влязох в една пряспа на скорост ,че веднага чистачките включих
задна скорост с пълна газ и оттам първа и пълна газ за с.Гинци с цялата пряспа върху капака ми на дрифтове
Тука вече от струята се беше пораздухала и останала значително по-малко
Ето тука вече разчиствам предницата
Ей тая кола ми дава всичко мама му стара , само с изключение на едни 190 коня и 1800 см3 отгоре
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 87#1467187
Георги Пенчев

После вчера цяла нощ пък на Петроханския проход голямо дране и там беше , леле това комби как завива и намаля скороста ,добре ,че и ръчната ми е екстра

Тука на снимките вече си тръгвахме за София цялата група и аз така влязох в една пряспа на скорост ,че веднага чистачките включих

Ето тука вече разчиствам предницата

Ей тая кола ми дава всичко мама му стара , само с изключение на едни 190 коня и 1800 см3 отгоре

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 87#1467187
Георги Пенчев