E34 - бихте ли си я купили повторно СЕГА?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Фев 2009, 10:23

rado_rf написа:Ще я продам в най-скоро време и ще си купя Опел Корса. Дърта. Ама с четири врати :confused: .

:fart: :clap: :no: :gives:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Фев 2009, 10:26

Peter Angelov написа:
rado_rf написа:Ще я продам в най-скоро време и ще си купя Опел Корса. Дърта. Ама с четири врати :confused: .

Извинети, ма моя отговор ли ни въ кефи нящо :winky:

Пич, поставен е въпрос - отговарям. Защо трябва да ми пука дали ви харесва или не, а?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Фев 2009, 10:30

rado_rf написа:
Peter Angelov написа:

Извинети, ма моя отговор ли ни въ кефи нящо :winky:

Пич, поставен е въпрос - отговарям. Защо трябва да ми пука дали ви харесва или не, а?

Ще ти кажа :!: Вземате такива коли, правите сумайти и необмислени неща по нея и после не те кефило :roll: Проблема си е твой но не си давай мнението за автомобил който дълги години е бил номер едно в класаси :!:
а камоли да го сравняваш с опел ако ще и да е с перки ;)

P.S. А по въпроса конкретно, да ще си купя :!: и не само една следва M5 или Алпина и накрая Е32 750 или Алпина :D Това са коли за уважение :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525TDS///E38 728IA
Мечтае да кара: E34 M5

Мнение от mitko525tds » 17 Фев 2009, 11:36

този автомобил ще си го купя не повторно а безбройно защото си заслужава и винаги ще е така :D
Изображение
Внимание...имам нафта в кръвта ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 17 Фев 2009, 12:44

От Е34 минах на Е39 (удариха ме с 34-ката) и реших, че е момента да я сменя.

Пуснах я за продажба, но явно хората искат да им дадеш кола и да ги почепиш, така че ще си я задържа

Ако сега трябва отново да решавам да си купя ли Е34 отговора е само ДА :!:

Успех на всички собственици на "легендата" и се убедих, че в този раздел на форума има хора, които знаят какво притежават и как да се грижат за него :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от peshko1 » 17 Фев 2009, 17:49

tsb_bg написа:От Е34 минах на Е39 (удариха ме с 34-ката) и реших, че е момента да я сменя.

Пуснах я за продажба, но явно хората искат да им дадеш кола и да ги почепиш, така че ще си я задържа

Ако сега трябва отново да решавам да си купя ли Е34 отговора е само ДА :!:

Успех на всички собственици на "легендата" и се убедих, че в този раздел на форума има хора, които знаят какво притежават и как да се грижат за него :yes:
със сигурност знам какво притежавам , но за жалост не знам как да я подържам :( надявам се с пове4ко пари4ки да стане а искам да кажа на онова мом4е кадето говори 4е ще си взима опел корса какво ми се слу4и съвсем на скоро :) отивам аз до дортмунт от там карам рента кар опел корса на 9000 километра с 4 врати и едвам се събрахме 4 човека в тази кола изкривихме се от път а патувахме само 250 км до франкфурт (ДОБРЕ 4Е БЯХ ШОФЕРА ТА ИМАШЕ ПОВЕ4КО МЯСТО ЗА МЕН) едвам събрахме 2 куфара +2 4анти +2 лаптопа все пак с божията помощ успяхме да се натоварим :) колоната между предното стакло и страни4ното е така направена 4е трябва да си изместиш главата за да си сигурен 4е няма кола или 4овек когато минаваш през крастовище след 3 дена си купих първата Е34 и осъзнах 4е не съм карал толко удобна и сигурна кола от тази :) крал сум доста коли WV-polo, Ford-sierra ,reno rapid ,pejo 304, zaz , azlk,lada, mercedes G 93g, единствено Г-класата има толко място , но не ми е удобна за каране , миналата година един приятел си купи бмв 3 и ми даде да направа едно кръг4е за толко малко карене ми направи впе4атление 4е тази кола се едно е произведена аз да я карам сега като седнах в Е34 същата работа наи вероятно БМВ автомобилите са удобни и е удоволствие да ги караш :) има много маитапи за опел ама любимия ми е 4е форд е измислил автомобила мерцедес е измислил дизела бмв са измислили нещо друго а опел ръждата :Д:Д:Д:Д имах форд сиера 125 коня 2000 кубика с 14 гуми състезавах се с вектра 2000 кубика мисла 130 коня 15 гуми направо я разбих и имаше доста прес конференции след това установихме 4е поради това 4е сиерата е с задно предаване а опела е с предно съм го дръпнал :) единственото нещо оба4е което мога да кажа че единственоия на4ин да смена Е34 е да си купа БМВ 7-серия ако крам друга марка зна4и някои ми я е подарил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 17 Фев 2009, 17:59

peshko1 написа:... със сигурност знам какво притежавам , но за жалост не знам как да я подържам :( надявам се с пове4ко пари4ки да стане ...

Пожелавам ти да стане :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Фев 2009, 19:21

колега не става с пари а става с знание от къде да вземеш частите и кой да ти ги монтира без да ти реже главата.
така че не си мисли че е непосилна поддръжката на тези автомобили
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 17 Фев 2009, 20:24

Честно ще си взема ама сега отивам да карам тая - паленето дизелаците да знаете 5та свещ беше дала фира ...... смених я и сега отивам само ще паля и ще гази, за да си направя чикийка на душицата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от баварка » 18 Фев 2009, 7:27

Peter Angelov написа:

Аз имам такава корса :D ще направим бартера и без това съм хвърлил око на твоита джанта,само заради нея ще ти дам хубавелката си :D
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от peshko1 » 18 Фев 2009, 12:04

_65536_kb_sec_ написа:колега не става с пари а става с знание от къде да вземеш частите и кой да ти ги монтира без да ти реже главата.
така че не си мисли че е непосилна поддръжката на тези автомобили
до момента по нея съм дал 170лв за нормалните неща масло ,филтри, тампони много филтри има тази кола направо не е истина цели 4 бр , казаха ми 4е 4астите не са евтини , но за сметка на това трудно се 4упат препоръ4аха ми да си смена водната помпа независимо 4е температурата на колата ми винаги стои по средата :) имам приятели които ми помагат а и аз имам голям интерес и питам много за нея

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 18 Фев 2009, 20:22

Стоян определено е много прав - четирите носача (отпред) с тампоните и предни накладки ги купих за 300лв. + смяната ( в сервиз при приятели) 50лв. ....... мисля, че даже за Хлопел ще ти вземат повече да ти сменят тмпоните на магарето, носачите и шарнирите ;)
Не става само с ядене :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 18 Фев 2009, 20:43

Ако е до 5 годишна :mhihi: и е с по- голям мотор от 2.5 никога не бих се замислил.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520i
Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
Детайли за колата: Simply the best

Мнение от pepo_520i » 21 Фев 2009, 20:00

Колега да скърцането и хлопането не съм къгласен. Ела да те повозя в моята да видиш дали нещо ще скръцне или хлопне. Зависи поддръжката и дали колата ти е на душата.
"Не се срамувай да кажеш онова, което не се срамуваш да си помислиш!"

Изображение

http://bg.netlog.com/groups/presiyan

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Фев 2009, 16:33

Леле аз в последната седмица какво причинявам на мойта мила колица ,не е истина просто :shock: Първо на Беклемето в Петъчната нощ е бедственото положение с Ерора отскочихме до Ловеч и оттам с Ловешката група половината нощ нечовешкото каране и на качване и на спускане :twisted: На два пъти я изпуснах яката работа и врруууумммм в преспите отстрани ,които бяха по над 1 метър рохък сняг ,аууууу просто велико беше 8)

После вчера цяла нощ пък на Петроханския проход голямо дране и там беше , леле това комби как завива и намаля скороста ,добре ,че и ръчната ми е екстра :mhihi: Цял ден съм като парцал недоспал и уморен ама щастлив 8) Полицаите ни спряха за проверка рано сутринта и ни викат "Добро утро ,какво става ,защо тия коли са целите в сняг" хахахаха

Тука на снимките вече си тръгвахме за София цялата група и аз така влязох в една пряспа на скорост ,че веднага чистачките включих :arrow: задна скорост с пълна газ и оттам първа и пълна газ за с.Гинци с цялата пряспа върху капака ми на дрифтове Изображение Тука вече от струята се беше пораздухала и останала значително по-малко :D
Изображение

Ето тука вече разчиствам предницата Изображение
Изображение

Ей тая кола ми дава всичко мама му стара , само с изключение на едни 190 коня и 1800 см3 отгоре :twisted:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 87#1467187

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34