Как да се оттървя от един пес
Модератор: Общи модератори
plradev написа:cable написа:Другото, което съм правил аз е:
1-во В хляб слагаш 3-4 кърфици
2-ро с въздушна пушка, ако имаш, ако не вземи от твой приятел
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаваш се нали?!
Май не.....за съжаление съм го чувала това и друг път, че го правят "хората"...... и то с много повече карфици в топка кайма примерно, за да е по-лакомо кучето.......
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
kOnPuBkA написа:Apassionata написа:.... Такива кучета по улицата не трябва да има. Точка.
ама не може да се убива всичко живо...
Може,може ...тоя дюнер нали трябва да работи...мръвката поскъпна !
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
SKISA написа:hemicharger написа:SKISA написа:ако избора ми е да живее или да хване некой кучешка тения или кърлежи или па да нахепе човек ....!! кучето си отива моментално!
Добре, аз така бих постъпил...пускам сигнал на "кучкарите" и си оставям телефона и кординатите за връзка като ги "мотивирам" че ако си свършат работата, както трябва (демек не остане бездомно куче в махалата) имат едни 40 лв примерно. Ако не дойдат, пиша официален имейл с копие до началството им и чакам отговор. Ако и това не стане, давам на 1вия циганин 20 кинта да "извози" всички кучета от махалата - било то с каруца, на ръце или с ролс ройс ако иска.
и понеже знам как става не бих направил като тебе. качват в уазката неколко помияра и ги "предават" неколко пъти пред кметството ,за да земат кинтите за 30....!! а 22 песа продължават да хапят и да разнасят болести!
сетих се помияр от къде тръгва-от помия! така ,че тва требва да е правилното...
Вероятно си прав, но моя метод беше изпробван преди около 2 години (не от мен). И до сега не съм видял бездомно куче в махалата! Имах съмнение че плана нямаше да успее, защото смятах че кучкарите ще ги върнат отново в махалата за да могат да дойдат пак и да вземат отново пари!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ясно какъв е - изрод .bum_bum написа:cable написа:Другото, което съм правил аз е:
1-во В хляб слагаш 3-4 кърфици
2-ро с въздушна пушка, ако имаш, ако не вземи от твой приятел
![]()
![]()
ти къв човек си ве?
hemicharger написа:Вероятно си прав, но моя метод беше изпробван преди около 2 години (не от мен). И до сега не съм видял бездомно куче в махалата! Имах съмнение че плана нямаше да успее, защото смятах че кучкарите ще ги върнат отново в махалата за да могат да дойдат пак и да вземат отново пари!
еми само да не прозвучи като заяждане, ама да давам пари под масата на държавна институция или каквото там се води кучкарника

Тровете ги бе, все пак въпроса не е да се изтезават. Но като се тровят най-добре, ако не задължително, гледай как кучето ще го изяде, да не стане така че да го лапне някое домашно или по-лошо. Подхвърляш му го точно на него да си сигурен.
По-добре 1000 изтровени кучета отколкото един нахапан човек. Пък другите да обясняват какво си искат, защото в белите държави няма глутници от по 10 15 озверели кучета.
По-добре 1000 изтровени кучета отколкото един нахапан човек. Пък другите да обясняват какво си искат, защото в белите държави няма глутници от по 10 15 озверели кучета.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
в джунгла сме и в джунглата ние сме по-силният хишник и тва е положението...!! що не идат природозащитниците да защитават антилопите да не ги ядат лъвовете в саваната.....!?!?!?
в джунгла сме и в джунглата ние сме по-силният хишник и тва е положението...!! що не идат природозащитниците да защитават антилопите да не ги ядат лъвовете в саваната.....!?!?!?
Няма да е лошо първо да се поставите на мястото на самото куче и тогава да мислите как да ги убивате!И си помислете това ако го направи някой на вас,или на детето ви,дали ще ви е така весело!!??То си има една приказка,която е безспорна-По голямо животно от човека няма!!
П.П.Много див народ остана в тая държава!!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Escape написа:hemicharger написа:Вероятно си прав, но моя метод беше изпробван преди около 2 години (не от мен). И до сега не съм видял бездомно куче в махалата! Имах съмнение че плана нямаше да успее, защото смятах че кучкарите ще ги върнат отново в махалата за да могат да дойдат пак и да вземат отново пари!
еми само да не прозвучи като заяждане, ама да давам пари под масата на държавна институция или каквото там се води кучкарникаебах му майката. На фирми и фирмички дето цуцат пари от държавата не вервам. Проблема ще си го решавам сам. НЕ ми трябват некви там да дойдат и само и само да отчитат дейност да приберат първото им попаднало куче, щото има и един стар пес дет е зел дал - едвам върви и му давам още 2-3 месеца живот (даже веднъж го побутнах леко с колата карайки с 5км/ч в паркинга. Песа не чуваше клаксона). А точно тоя пец дето хапе и лае и се спуска ще се покрие някъде и това ще е
За номера с антифриза съм почти сигурен че няма да стане, защото кучетата имат силно обоняние, така че отиваш към номера с карфиците, нищо че е най болезнен.Никой не е казал че си длъжен да даваш пари...просто го споменах като решение за по-бърза (експресна) намеса. В случай че използваш отрова, внимавай да не я погълне някой домашен пес, защото рискуваш да си навлечеш омразата от някой съсед...която може да трае вечно.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Хората, които се опитват да намалят броя на кучетата в определен район не осъзнават простата истина, че ако този район е благоприятен за живота на кучета (примерно заведение, което изхвърля хранителни отпадъци) тяхното място просто ще бъде заето от други.
Някой вероятно е забелязвал, че има много градове, където пък вместо кучета, има много котки - просто те са заели мястото на кучетата.
Там където има храна и подходящи условия има бездомни животни. Просто е като теорията на Дарвин.
Преди година и половина, когато службата ни се местеше в Овча Купел, в съседното блокче, което е безстопанствено, живееха десетина кучета. Идваха от екоравновесие, прибраха кучетата, така и не ги върнаха, а сега в същото блокче има поне 30 други кучета. Ако приберат тях, в блокчето ще се заселят други. Просто не е това начинът.
Има един елементарен начин и той е повсеместна кастрация на кучетата в града. Така освен, че няма да могат да се размножават (защото бездомните кучета раждат всяка пролет и есен) ще си пазят ареала от други некастрирани кучета. Средната продължителност на живота на едно бездомно куче е не повече от 5-6 години. По този начин в рамките на 7-8 години, проблемът с кучетата може да бъде решен по елементарен начин.
И някой след това ще започне да се оплаква от мяукането на разгонените котки...
А за обменения опит за начините как да бъде убито едно куче (не говоря за случаите на агресия)...мога да кажа единствено - гледайте кучето, което сте убили в очите, докато умира. Ако нищо не ви трепне, се замислете какво има в душата ви и как сте стигнали до там.
Някой вероятно е забелязвал, че има много градове, където пък вместо кучета, има много котки - просто те са заели мястото на кучетата.
Там където има храна и подходящи условия има бездомни животни. Просто е като теорията на Дарвин.
Преди година и половина, когато службата ни се местеше в Овча Купел, в съседното блокче, което е безстопанствено, живееха десетина кучета. Идваха от екоравновесие, прибраха кучетата, така и не ги върнаха, а сега в същото блокче има поне 30 други кучета. Ако приберат тях, в блокчето ще се заселят други. Просто не е това начинът.
Има един елементарен начин и той е повсеместна кастрация на кучетата в града. Така освен, че няма да могат да се размножават (защото бездомните кучета раждат всяка пролет и есен) ще си пазят ареала от други некастрирани кучета. Средната продължителност на живота на едно бездомно куче е не повече от 5-6 години. По този начин в рамките на 7-8 години, проблемът с кучетата може да бъде решен по елементарен начин.
И някой след това ще започне да се оплаква от мяукането на разгонените котки...
А за обменения опит за начините как да бъде убито едно куче (не говоря за случаите на агресия)...мога да кажа единствено - гледайте кучето, което сте убили в очите, докато умира. Ако нищо не ви трепне, се замислете какво има в душата ви и как сте стигнали до там.
Последна промяна someone на 25 Фев 2009, 11:40, променена общо 1 път
biohazard написа:Няма да е лошо първо да се поставите на мястото на самото куче и тогава да мислите как да ги убивате!И си помислете това ако го направи някой на вас,или на детето ви,дали ще ви е така весело!!??То си има една приказка,която е безспорна-По голямо животно от човека няма!!
нещо не ти схванах мисълта. За какво поставяне на мястото на кучето иде реч, какви 5 лева. Каквото има изписано по темата е вярно.
Ти какво си мислиш, че ако нападнеш жената и се спуснеш да я удряш, дали ще ти простя, а?
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
Това наистина е лошо колега, за такива случаи е ясно какво трябва да бъде направено, но темата не е за глутници кучета ,които нападат хората, а цитирам "Как да се отърва от един пес, който бабичките от входа го хранят...?"
hemicharger написа:SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
Това наистина е лошо колега, за такива случаи е ясно какво трябва да бъде направено, но темата не е за глутници кучета ,които нападат хората, а цитирам "Как да се отърва от един пес, който бабичките от входа го хранят...?"
не си прав колега. Песа е особено злобен и напада наред. Мен лично 2 пъти ме е нападал за последните 2-3 месеца. Единия път бях с гипсиран крак, ама без патерица. Не ме питай как се опазих .....
За бабичките не си ме разбрал правилно - кучета в района има, щото имаме бабички от входа които ги хранят редовно. Наоколо няма заведения и единственото им препитание е като ги хранят. Затова се нервя супер много.... като толкова си ги харесват да си приберат у тях, какво са тръгнало да ми ги хранят и отглеждат по улиците
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Escape написа:hemicharger написа:SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
не си прав колега. Песа е особено злобен и напада наред. Мен лично 2 пъти ме е нападал за последните 2-3 месеца. Единия път бях с гипсиран крак, ама без патерица. Не ме питай как се опазих .....
За бабичките не си ме разбрал правилно - кучета в района има, щото имаме бабички от входа които ги хранят редовно. Наоколо няма заведения и единственото им препитание е като ги хранят. Затова се нервя супер много.... като толкова си ги харесват да си приберат у тях, какво са тръгнало да ми ги хранят и отглеждат по улиците
Това е друга бира колега...едно е примерно да те дразни само, а съвсем друго е да се чустваш застрашен