Как да се оттървя от един пес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 25 Фев 2009, 11:03

plradev написа:
cable написа:Другото, което съм правил аз е:
1-во В хляб слагаш 3-4 кърфици
2-ро с въздушна пушка, ако имаш, ако не вземи от твой приятел

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ебаваш се нали?!

Май не.....за съжаление съм го чувала това и друг път, че го правят "хората"...... и то с много повече карфици в топка кайма примерно, за да е по-лакомо кучето.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Фев 2009, 11:04

kOnPuBkA написа:
Apassionata написа:.... Такива кучета по улицата не трябва да има. Точка.

ама не може да се убива всичко живо... :confused:

Може,може ...тоя дюнер нали трябва да работи...мръвката поскъпна !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 25 Фев 2009, 11:06

значи решено, ще пробвам с антифриз (тъкмо имам 300-400 грама изостанал концентрат)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Фев 2009, 11:08

SKISA написа:
hemicharger написа:
SKISA написа:ако избора ми е да живее или да хване некой кучешка тения или кърлежи или па да нахепе човек ....!! кучето си отива моментално!

Добре, аз така бих постъпил...пускам сигнал на "кучкарите" и си оставям телефона и кординатите за връзка като ги "мотивирам" че ако си свършат работата, както трябва (демек не остане бездомно куче в махалата) имат едни 40 лв примерно. Ако не дойдат, пиша официален имейл с копие до началството им и чакам отговор. Ако и това не стане, давам на 1вия циганин 20 кинта да "извози" всички кучета от махалата - било то с каруца, на ръце или с ролс ройс ако иска.

и понеже знам как става не бих направил като тебе. качват в уазката неколко помияра и ги "предават" неколко пъти пред кметството ,за да земат кинтите за 30....!! а 22 песа продължават да хапят и да разнасят болести!
сетих се помияр от къде тръгва-от помия! така ,че тва требва да е правилното...

Вероятно си прав, но моя метод беше изпробван преди около 2 години (не от мен). И до сега не съм видял бездомно куче в махалата! Имах съмнение че плана нямаше да успее, защото смятах че кучкарите ще ги върнат отново в махалата за да могат да дойдат пак и да вземат отново пари!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 25 Фев 2009, 11:12

bum_bum написа:
cable написа:Другото, което съм правил аз е:
1-во В хляб слагаш 3-4 кърфици
2-ро с въздушна пушка, ако имаш, ако не вземи от твой приятел

:shock: :shock: :shock:
ти къв човек си ве?
Ясно какъв е - изрод .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 25 Фев 2009, 11:15

hemicharger написа:Вероятно си прав, но моя метод беше изпробван преди около 2 години (не от мен). И до сега не съм видял бездомно куче в махалата! Имах съмнение че плана нямаше да успее, защото смятах че кучкарите ще ги върнат отново в махалата за да могат да дойдат пак и да вземат отново пари!

еми само да не прозвучи като заяждане, ама да давам пари под масата на държавна институция или каквото там се води кучкарника :banghead: ебах му майката. На фирми и фирмички дето цуцат пари от държавата не вервам. Проблема ще си го решавам сам. НЕ ми трябват некви там да дойдат и само и само да отчитат дейност да приберат първото им попаднало куче, щото има и един стар пес дет е зел дал - едвам върви и му давам още 2-3 месеца живот (даже веднъж го побутнах леко с колата карайки с 5км/ч в паркинга. Песа не чуваше клаксона). А точно тоя пец дето хапе и лае и се спуска ще се покрие някъде и това ще е

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 25 Фев 2009, 11:22

Тровете ги бе, все пак въпроса не е да се изтезават. Но като се тровят най-добре, ако не задължително, гледай как кучето ще го изяде, да не стане така че да го лапне някое домашно или по-лошо. Подхвърляш му го точно на него да си сигурен.
По-добре 1000 изтровени кучета отколкото един нахапан човек. Пък другите да обясняват какво си искат, защото в белите държави няма глутници от по 10 15 озверели кучета.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Фев 2009, 11:25

майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
в джунгла сме и в джунглата ние сме по-силният хишник и тва е положението...!! що не идат природозащитниците да защитават антилопите да не ги ядат лъвовете в саваната.....!?!?!?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 25 Фев 2009, 11:29

Няма да е лошо първо да се поставите на мястото на самото куче и тогава да мислите как да ги убивате!И си помислете това ако го направи някой на вас,или на детето ви,дали ще ви е така весело!!??То си има една приказка,която е безспорна-По голямо животно от човека няма!!

П.П.Много див народ остана в тая държава!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 25 Фев 2009, 11:35

Escape написа:
hemicharger написа:Вероятно си прав, но моя метод беше изпробван преди около 2 години (не от мен). И до сега не съм видял бездомно куче в махалата! Имах съмнение че плана нямаше да успее, защото смятах че кучкарите ще ги върнат отново в махалата за да могат да дойдат пак и да вземат отново пари!

еми само да не прозвучи като заяждане, ама да давам пари под масата на държавна институция или каквото там се води кучкарника :banghead: ебах му майката. На фирми и фирмички дето цуцат пари от държавата не вервам. Проблема ще си го решавам сам. НЕ ми трябват некви там да дойдат и само и само да отчитат дейност да приберат първото им попаднало куче, щото има и един стар пес дет е зел дал - едвам върви и му давам още 2-3 месеца живот (даже веднъж го побутнах леко с колата карайки с 5км/ч в паркинга. Песа не чуваше клаксона). А точно тоя пец дето хапе и лае и се спуска ще се покрие някъде и това ще е

За номера с антифриза съм почти сигурен че няма да стане, защото кучетата имат силно обоняние, така че отиваш към номера с карфиците, нищо че е най болезнен.Никой не е казал че си длъжен да даваш пари...просто го споменах като решение за по-бърза (експресна) намеса. В случай че използваш отрова, внимавай да не я погълне някой домашен пес, защото рискуваш да си навлечеш омразата от някой съсед...която може да трае вечно.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 25 Фев 2009, 11:36

Хората, които се опитват да намалят броя на кучетата в определен район не осъзнават простата истина, че ако този район е благоприятен за живота на кучета (примерно заведение, което изхвърля хранителни отпадъци) тяхното място просто ще бъде заето от други.
Някой вероятно е забелязвал, че има много градове, където пък вместо кучета, има много котки - просто те са заели мястото на кучетата.
Там където има храна и подходящи условия има бездомни животни. Просто е като теорията на Дарвин.

Преди година и половина, когато службата ни се местеше в Овча Купел, в съседното блокче, което е безстопанствено, живееха десетина кучета. Идваха от екоравновесие, прибраха кучетата, така и не ги върнаха, а сега в същото блокче има поне 30 други кучета. Ако приберат тях, в блокчето ще се заселят други. Просто не е това начинът.

Има един елементарен начин и той е повсеместна кастрация на кучетата в града. Така освен, че няма да могат да се размножават (защото бездомните кучета раждат всяка пролет и есен) ще си пазят ареала от други некастрирани кучета. Средната продължителност на живота на едно бездомно куче е не повече от 5-6 години. По този начин в рамките на 7-8 години, проблемът с кучетата може да бъде решен по елементарен начин.

И някой след това ще започне да се оплаква от мяукането на разгонените котки...

А за обменения опит за начините как да бъде убито едно куче (не говоря за случаите на агресия)...мога да кажа единствено - гледайте кучето, което сте убили в очите, докато умира. Ако нищо не ви трепне, се замислете какво има в душата ви и как сте стигнали до там.
Последна промяна someone на 25 Фев 2009, 11:40, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 25 Фев 2009, 11:37

biohazard написа:Няма да е лошо първо да се поставите на мястото на самото куче и тогава да мислите как да ги убивате!И си помислете това ако го направи някой на вас,или на детето ви,дали ще ви е така весело!!??То си има една приказка,която е безспорна-По голямо животно от човека няма!!

П.П.Много див народ остана в тая държава!!

нещо не ти схванах мисълта. За какво поставяне на мястото на кучето иде реч, какви 5 лева. Каквото има изписано по темата е вярно.

Ти какво си мислиш, че ако нападнеш жената и се спуснеш да я удряш, дали ще ти простя, а?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 25 Фев 2009, 11:39

SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!
в джунгла сме и в джунглата ние сме по-силният хишник и тва е положението...!! що не идат природозащитниците да защитават антилопите да не ги ядат лъвовете в саваната.....!?!?!?

Това наистина е лошо колега, за такива случаи е ясно какво трябва да бъде направено, но темата не е за глутници кучета ,които нападат хората, а цитирам "Как да се отърва от един пес, който бабичките от входа го хранят...?"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Escape » 25 Фев 2009, 11:43

hemicharger написа:
SKISA написа:майка ми я оперираха от кучешка тения! 4г лечение след тва-добре че успя да се отърве! със сигурност не съм толко голем природозащитник ,че да предпочета куче пред майка ми! имал съм куче в двора-не ги мразя ,но опре ли до избор-хич не се замислям кой ше живее....!!!

Това наистина е лошо колега, за такива случаи е ясно какво трябва да бъде направено, но темата не е за глутници кучета ,които нападат хората, а цитирам "Как да се отърва от един пес, който бабичките от входа го хранят...?"

не си прав колега. Песа е особено злобен и напада наред. Мен лично 2 пъти ме е нападал за последните 2-3 месеца. Единия път бях с гипсиран крак, ама без патерица. Не ме питай как се опазих .....

За бабичките не си ме разбрал правилно - кучета в района има, щото имаме бабички от входа които ги хранят редовно. Наоколо няма заведения и единственото им препитание е като ги хранят. Затова се нервя супер много.... като толкова си ги харесват да си приберат у тях, какво са тръгнало да ми ги хранят и отглеждат по улиците

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 25 Фев 2009, 11:47

Escape написа:
hemicharger написа:

не си прав колега. Песа е особено злобен и напада наред. Мен лично 2 пъти ме е нападал за последните 2-3 месеца. Единия път бях с гипсиран крак, ама без патерица. Не ме питай как се опазих .....

За бабичките не си ме разбрал правилно - кучета в района има, щото имаме бабички от входа които ги хранят редовно. Наоколо няма заведения и единственото им препитание е като ги хранят. Затова се нервя супер много.... като толкова си ги харесват да си приберат у тях, какво са тръгнало да ми ги хранят и отглеждат по улиците

Това е друга бира колега...едно е примерно да те дразни само, а съвсем друго е да се чустваш застрашен

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата