Как да се оттървя от един пес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 25 Фев 2009, 19:25

Смятам ,че човек който може да сложи карфици или отрова в храна на животно е тъп , претъп , долен и болен мозък .
От друга страна всеки има право да се защити . Дали от човек ,дали от животно , няма значение.
И най- вече мисля , че ако убиваш куче, котка , биеш жена си или децата си , т.е по-слабите от теб ей така за кеф или псуваш на ляво и на дясно, това означава ,че си комплексар и страхливец , и че някой друг подтиска егото ти. Този на когото не можеш да кажеш и направиш нищо .

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Фев 2009, 19:37

Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага :roll:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 25 Фев 2009, 20:32

Scott написа:Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага :roll:

нали ако го свитне с пушката после има да пише цел месец в КОС :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 25 Фев 2009, 20:36

klintan66 написа:Смятам ,че човек който може да сложи карфици или отрова в храна на животно е тъп , претъп , долен и болен мозък .
От друга страна всеки има право да се защити . Дали от човек ,дали от животно , няма значение.
И най- вече мисля , че ако убиваш куче, котка , биеш жена си или децата си , т.е по-слабите от теб ей така за кеф или псуваш на ляво и на дясно, това означава ,че си комплексар и страхливец , и че някой друг подтиска егото ти. Този на когото не можеш да кажеш и направиш нищо .

Абсолютно вярно!Пълно е с такива помияри!!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 25 Фев 2009, 21:11

отказвам се от решението си да не пиша.....щото е пълно с глупости отново в темата!!!
начи поред...:
мен от куче не ме е страх! няма значение кво е! и да-кучетата усещат страха и нападат. тва значи ли ,че жена ми като я е страх не трябва да излиза на улицата!?!?? питам ви!? и значи ли ,че аз трябва да го оставя да я нахапе ,щото било горкото животно...!!! не слагам кърфици,не слагам отрова-отивама и го пребивам! не ме интересува помияр ли е или дворно или апартаментно. и не ме интересува ,че било по-слабата страна ,щото като напад не е по-слабата! и нема след тва да и набитя на жена ми в корема 15 инжекции против бяс ,щото некоя гад е решила да скача. и за да не ме обвиняват ,че мразя животните-същото бих направил и с човек. а всъщност обичам животните и кучетата в частност ,но не бих го оставил да си развява опашката и да не мога да си оставя спокойно детето да излезе. изобщо не ме интересува кой е виноовен-да си го намерат природозащитниците и да си го гонят него-аз се защитавам на момента. и ако се наложи ще го убия -нека съм откачен. как па не разбрахте ,че човека е по-важен от животното. и някоя непозната жена на улицата да нападне пак ше го помета. особено опасни са в глутница и могат да убият ,така че работата е кой кого....!!! да заповядат защитниците в пирогов да видят в хирургия на ръката нахапан човек....!!! и не искам да им го пожелавам ,но ако видят някой роднина в това състояние съм сигурен ,че на мига ше им се изпарят защитните мераци....!! на мига!!!! не обиждайте `с помияри ,страхливци,комплексари и психари и други изрази ,щото и аз бих си отворил голямата уста.... :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 25 Фев 2009, 21:18

Apassionata написа:хехе, абе... и ние кроим един пъклен план да изтровим 5-6 кучета около блока... Щото, братче, не знам, вградена аларма ли имат, що ли, всяка сутрин точно в 6 се почва едно бесно лаене под прозореца... Има едно спасение, изчезват моментално, ма будиш целия блок, хихихих Мяташ две пиратки / познай дали нямам до прозореца складирани/, от тия дет гръмят по три пъти и песовете изчезват... много ги е страх от силен гръм...
Та сега да ти кажа, след известно проучване как да ги натръшкаме... няма да повярваш от какво умират... АНТИФРИЗ... напояваш една закуска с кремвиршче и им я даваш... първо им ставало лошо, после уш се опрявали за малко и накрая... DEATH...
Да ме простят всички природозащитнци тука, ама то не се издържа... А и аз преди няколко години почти бях нападната от глутница озверели бездомни кучета... Наобиколиха ме, раздразнени и лаещи срущу мен и вече виждах как някое ше ме захапе... няма такъв ужас... добре, че тогава ходех малко въоръжена, та успях да го извадя и да натръшкам 2-3 :twisted: скапани помияри :evil: :twisted: :evil: абе тва как се пише... Пумияр, помяр, помиар... :mhihi:

Викаш пробвано е? Че тука ени кучета лаят баба ми като ходи до магазина.. жената почна да се страхува (и ме кара аз да ходя :mhihi: )... ще има смърт
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Фев 2009, 21:21

asasin18 написа:
Scott написа:Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага :roll:

Не и ако си си купил въздушна пушка за 600 лева 300 метра в секунда ;) :winky: от 35-40 метра куче на място.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Фев 2009, 22:14

Scott написа:
asasin18 написа:

Не и ако си си купил въздушна пушка за 600 лева 300 метра в секунда ;) :winky: от 35-40 метра куче на място.

Gamo Hunter 1250 :twisted: Не и правя реклама, но който разбира знае за какво иде реч-305м/с.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 25 Фев 2009, 22:19

Добре де, аз нещо не мога да разбера природозащитниците в темата.Ако толкова ви е мило кучето, защо не го спасите.Човека каза къде е- идете , вземете го и се грижете за него както смятате за добре.Аз лично съм против бездомните кучета - и мен са ме нападали без причина.Не искам да се чувствам като в джунгла и затова подкрепям мнението-куче което напада да се убива.По какъв начин- всеки според съвестта и възможностите си.

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Фев 2009, 22:41

saleen написа:
Scott написа:
asasin18 написа:

Gamo Hunter 1250 :twisted: Не и правя реклама, но който разбира знае за какво иде реч-305м/с.
А имаме познал верния отговор :twisted:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 25 Фев 2009, 22:44

Тук кат гледам е пълно с по-големи помияри от бездомните кучета.
Явно сте толкова тъпи,че не осъзнавате ,че проблема не е в кучетата ,а в хората.Мноо сте отворени-стреляте,тровите ,нещо с карфици...Нека има късмет некво такова помиярче комплексаче да ми посегне на кучето.......че да видим после кой е по-отворен.Един такъв като вас ми е ритнал мъжествено кучето/5 кг. е/когато го е разхождала жена ми,и после като се срещна с мен в близък план нещо съвсем не му беше до ритане и бузите му бяха увиснали до земята.Иначе сте ноо отворени...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Фев 2009, 22:50

Я си дръжте псетата на каишка и чистете по начестичко минираните райони, че не е много готино да видиш осрана детска площадка. А на колегата по- горе-да ти кажа-имал съм точно обратния на твоя случай и май- човека не си рахожда вече пуснато кучето :help: Поумня :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 25 Фев 2009, 23:04

saleen написа:Я си дръжте псетата на каишка и чистете по начестичко минираните райони, че не е много готино да видиш осрана детска площадка. А на колегата по- горе-да ти кажа-имал съм точно обратния на твоя случай и май- човека не си рахожда вече пуснато кучето :help: Поумня :mhihi:

Е затова казвам,че са виновни хората ,а не животните.Има си ясни правила и закони ,но никой в шибаната ни държава не ги спазва.Кучето трябва да се разхожда на определини места,да е с каишка и да се събират екстрементите му.Тва трябва да го съблюдава стопанина,защото кучето не разбира човешките правила.Бездомните кучета трябва да се събират ,обезпаразитяват,кастрират,а злобните -евтаназия.Така е в цивилизованите страни.И ако нещата не са така трябва да се търси сметка на виновните Човеци.Както и за мръсните улици,огромните дупки по пътищата и куп други неща.Но българинът е тъпа овца и търпи докато всичко това не го засегне пряко и тогава взима мерки сам за себе си.Да обаче така нищо не се променя и нещата си остават постаро му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 25 Фев 2009, 23:06

Най- добрия приятел на човека...По добре остави кученцето да си живее живота :mhihi:

Изображение
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 25 Фев 2009, 23:31

Georgi написа:
saleen написа:Я си дръжте псетата на каишка и чистете по начестичко минираните райони, че не е много готино да видиш осрана детска площадка. А на колегата по- горе-да ти кажа-имал съм точно обратния на твоя случай и май- човека не си рахожда вече пуснато кучето :help: Поумня :mhihi:

Е затова казвам,че са виновни хората ,а не животните.Има си ясни правила и закони ,но никой в шибаната ни държава не ги спазва.Кучето трябва да се разхожда на определини места,да е с каишка и да се събират екстрементите му.Тва трябва да го съблюдава стопанина,защото кучето не разбира човешките правила.Бездомните кучета трябва да се събират ,обезпаразитяват,кастрират,а злобните -евтаназия.Така е в цивилизованите страни.И ако нещата не са така трябва да се търси сметка на виновните Човеци.Както и за мръсните улици,огромните дупки по пътищата и куп други неща.Но българинът е тъпа овца и търпи докато всичко това не го засегне пряко и тогава взима мерки сам за себе си.Да обаче така нищо не се променя и нещата си остават постаро му.
Това е истината напълно подкрепям
Въпроса идва като секи пумяр сере на улицата,стопаните ги боли пумярите освен че серът лаят будат ме ,аз се ядосвам и вада пушката защото съм се обадил 37 пъти на съответната фирма ОБЩИНСКА която се занимава със кучетата по улиците и резултат няма а аз продължавам да настъпвам лайната пред входа ми и да ме лаят 13 пумяра злобно,и искат да ме изядът барабар със обувките,и аз си купих пушка и изтрепах 4-5.Като няма кои това е положението знам че не е начина ама хич не ми е жал.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата