Как да се оттървя от един пес
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Смятам ,че човек който може да сложи карфици или отрова в храна на животно е тъп , претъп , долен и болен мозък .
От друга страна всеки има право да се защити . Дали от човек ,дали от животно , няма значение.
И най- вече мисля , че ако убиваш куче, котка , биеш жена си или децата си , т.е по-слабите от теб ей така за кеф или псуваш на ляво и на дясно, това означава ,че си комплексар и страхливец , и че някой друг подтиска егото ти. Този на когото не можеш да кажеш и направиш нищо .
От друга страна всеки има право да се защити . Дали от човек ,дали от животно , няма значение.
И най- вече мисля , че ако убиваш куче, котка , биеш жена си или децата си , т.е по-слабите от теб ей така за кеф или псуваш на ляво и на дясно, това означава ,че си комплексар и страхливец , и че някой друг подтиска егото ти. Този на когото не можеш да кажеш и направиш нищо .
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Scott написа:Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага
нали ако го свитне с пушката после има да пише цел месец в КОС

klintan66 написа:Смятам ,че човек който може да сложи карфици или отрова в храна на животно е тъп , претъп , долен и болен мозък .
Абсолютно вярно!Пълно е с такива помияри!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
отказвам се от решението си да не пиша.....щото е пълно с глупости отново в темата!!!
начи поред...:
мен от куче не ме е страх! няма значение кво е! и да-кучетата усещат страха и нападат. тва значи ли ,че жена ми като я е страх не трябва да излиза на улицата!?!?? питам ви!? и значи ли ,че аз трябва да го оставя да я нахапе ,щото било горкото животно...!!! не слагам кърфици,не слагам отрова-отивама и го пребивам! не ме интересува помияр ли е или дворно или апартаментно. и не ме интересува ,че било по-слабата страна ,щото като напад не е по-слабата! и нема след тва да и набитя на жена ми в корема 15 инжекции против бяс ,щото некоя гад е решила да скача. и за да не ме обвиняват ,че мразя животните-същото бих направил и с човек. а всъщност обичам животните и кучетата в частност ,но не бих го оставил да си развява опашката и да не мога да си оставя спокойно детето да излезе. изобщо не ме интересува кой е виноовен-да си го намерат природозащитниците и да си го гонят него-аз се защитавам на момента. и ако се наложи ще го убия -нека съм откачен. как па не разбрахте ,че човека е по-важен от животното. и някоя непозната жена на улицата да нападне пак ше го помета. особено опасни са в глутница и могат да убият ,така че работата е кой кого....!!! да заповядат защитниците в пирогов да видят в хирургия на ръката нахапан човек....!!! и не искам да им го пожелавам ,но ако видят някой роднина в това състояние съм сигурен ,че на мига ше им се изпарят защитните мераци....!! на мига!!!! не обиждайте `с помияри ,страхливци,комплексари и психари и други изрази ,щото и аз бих си отворил голямата уста....
начи поред...:
мен от куче не ме е страх! няма значение кво е! и да-кучетата усещат страха и нападат. тва значи ли ,че жена ми като я е страх не трябва да излиза на улицата!?!?? питам ви!? и значи ли ,че аз трябва да го оставя да я нахапе ,щото било горкото животно...!!! не слагам кърфици,не слагам отрова-отивама и го пребивам! не ме интересува помияр ли е или дворно или апартаментно. и не ме интересува ,че било по-слабата страна ,щото като напад не е по-слабата! и нема след тва да и набитя на жена ми в корема 15 инжекции против бяс ,щото некоя гад е решила да скача. и за да не ме обвиняват ,че мразя животните-същото бих направил и с човек. а всъщност обичам животните и кучетата в частност ,но не бих го оставил да си развява опашката и да не мога да си оставя спокойно детето да излезе. изобщо не ме интересува кой е виноовен-да си го намерат природозащитниците и да си го гонят него-аз се защитавам на момента. и ако се наложи ще го убия -нека съм откачен. как па не разбрахте ,че човека е по-важен от животното. и някоя непозната жена на улицата да нападне пак ше го помета. особено опасни са в глутница и могат да убият ,така че работата е кой кого....!!! да заповядат защитниците в пирогов да видят в хирургия на ръката нахапан човек....!!! и не искам да им го пожелавам ,но ако видят някой роднина в това състояние съм сигурен ,че на мига ше им се изпарят защитните мераци....!! на мига!!!! не обиждайте `с помияри ,страхливци,комплексари и психари и други изрази ,щото и аз бих си отворил голямата уста....

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Apassionata написа:хехе, абе... и ние кроим един пъклен план да изтровим 5-6 кучета около блока... Щото, братче, не знам, вградена аларма ли имат, що ли, всяка сутрин точно в 6 се почва едно бесно лаене под прозореца... Има едно спасение, изчезват моментално, ма будиш целия блок, хихихих Мяташ две пиратки / познай дали нямам до прозореца складирани/, от тия дет гръмят по три пъти и песовете изчезват... много ги е страх от силен гръм...
Та сега да ти кажа, след известно проучване как да ги натръшкаме... няма да повярваш от какво умират... АНТИФРИЗ... напояваш една закуска с кремвиршче и им я даваш... първо им ставало лошо, после уш се опрявали за малко и накрая... DEATH...
Да ме простят всички природозащитнци тука, ама то не се издържа... А и аз преди няколко години почти бях нападната от глутница озверели бездомни кучета... Наобиколиха ме, раздразнени и лаещи срущу мен и вече виждах как някое ше ме захапе... няма такъв ужас... добре, че тогава ходех малко въоръжена, та успях да го извадя и да натръшкам 2-3скапани помияри
![]()
![]()
абе тва как се пише... Пумияр, помяр, помиар...
Викаш пробвано е? Че тука ени кучета лаят баба ми като ходи до магазина.. жената почна да се страхува (и ме кара аз да ходя

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Не и ако си си купил въздушна пушка за 600 лева 300 метра в секундаasasin18 написа:Scott написа:Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага
нали ако го свитне с пушката после има да пише цел месец в КОС

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Scott написа:Не и ако си си купил въздушна пушка за 600 лева 300 метра в секундаasasin18 написа:Scott написа:Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага
нали ако го свитне с пушката после има да пише цел месец в КОС![]()
от 35-40 метра куче на място.
Gamo Hunter 1250

Никой не мое ма връне на селу!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Добре де, аз нещо не мога да разбера природозащитниците в темата.Ако толкова ви е мило кучето, защо не го спасите.Човека каза къде е- идете , вземете го и се грижете за него както смятате за добре.Аз лично съм против бездомните кучета - и мен са ме нападали без причина.Не искам да се чувствам като в джунгла и затова подкрепям мнението-куче което напада да се убива.По какъв начин- всеки според съвестта и възможностите си.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
А имаме познал верния отговорsaleen написа:Scott написа:Не и ако си си купил въздушна пушка за 600 лева 300 метра в секундаasasin18 написа:Scott написа:Kолега ак оси решил да го трепеш най хуманния начин е с пушката и точка,да не се мъчи,иначе не е това начина и на мен ми е жал ама по някога вярно се налага
нали ако го свитне с пушката после има да пише цел месец в КОС![]()
от 35-40 метра куче на място.
Gamo Hunter 1250Не и правя реклама, но който разбира знае за какво иде реч-305м/с.

Тук кат гледам е пълно с по-големи помияри от бездомните кучета.
Явно сте толкова тъпи,че не осъзнавате ,че проблема не е в кучетата ,а в хората.Мноо сте отворени-стреляте,тровите ,нещо с карфици...Нека има късмет некво такова помиярче комплексаче да ми посегне на кучето.......че да видим после кой е по-отворен.Един такъв като вас ми е ритнал мъжествено кучето/5 кг. е/когато го е разхождала жена ми,и после като се срещна с мен в близък план нещо съвсем не му беше до ритане и бузите му бяха увиснали до земята.Иначе сте ноо отворени...
Явно сте толкова тъпи,че не осъзнавате ,че проблема не е в кучетата ,а в хората.Мноо сте отворени-стреляте,тровите ,нещо с карфици...Нека има късмет некво такова помиярче комплексаче да ми посегне на кучето.......че да видим после кой е по-отворен.Един такъв като вас ми е ритнал мъжествено кучето/5 кг. е/когато го е разхождала жена ми,и после като се срещна с мен в близък план нещо съвсем не му беше до ритане и бузите му бяха увиснали до земята.Иначе сте ноо отворени...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Я си дръжте псетата на каишка и чистете по начестичко минираните райони, че не е много готино да видиш осрана детска площадка. А на колегата по- горе-да ти кажа-имал съм точно обратния на твоя случай и май- човека не си рахожда вече пуснато кучето
Поумня 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Я си дръжте псетата на каишка и чистете по начестичко минираните райони, че не е много готино да видиш осрана детска площадка. А на колегата по- горе-да ти кажа-имал съм точно обратния на твоя случай и май- човека не си рахожда вече пуснато кучетоПоумня
Е затова казвам,че са виновни хората ,а не животните.Има си ясни правила и закони ,но никой в шибаната ни държава не ги спазва.Кучето трябва да се разхожда на определини места,да е с каишка и да се събират екстрементите му.Тва трябва да го съблюдава стопанина,защото кучето не разбира човешките правила.Бездомните кучета трябва да се събират ,обезпаразитяват,кастрират,а злобните -евтаназия.Така е в цивилизованите страни.И ако нещата не са така трябва да се търси сметка на виновните Човеци.Както и за мръсните улици,огромните дупки по пътищата и куп други неща.Но българинът е тъпа овца и търпи докато всичко това не го засегне пряко и тогава взима мерки сам за себе си.Да обаче така нищо не се променя и нещата си остават постаро му.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Най- добрия приятел на човека...По добре остави кученцето да си живее живота

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Това е истината напълно подкрепямGeorgi написа:saleen написа:Я си дръжте псетата на каишка и чистете по начестичко минираните райони, че не е много готино да видиш осрана детска площадка. А на колегата по- горе-да ти кажа-имал съм точно обратния на твоя случай и май- човека не си рахожда вече пуснато кучетоПоумня
Е затова казвам,че са виновни хората ,а не животните.Има си ясни правила и закони ,но никой в шибаната ни държава не ги спазва.Кучето трябва да се разхожда на определини места,да е с каишка и да се събират екстрементите му.Тва трябва да го съблюдава стопанина,защото кучето не разбира човешките правила.Бездомните кучета трябва да се събират ,обезпаразитяват,кастрират,а злобните -евтаназия.Така е в цивилизованите страни.И ако нещата не са така трябва да се търси сметка на виновните Човеци.Както и за мръсните улици,огромните дупки по пътищата и куп други неща.Но българинът е тъпа овца и търпи докато всичко това не го засегне пряко и тогава взима мерки сам за себе си.Да обаче така нищо не се променя и нещата си остават постаро му.
Въпроса идва като секи пумяр сере на улицата,стопаните ги боли пумярите освен че серът лаят будат ме ,аз се ядосвам и вада пушката защото съм се обадил 37 пъти на съответната фирма ОБЩИНСКА която се занимава със кучетата по улиците и резултат няма а аз продължавам да настъпвам лайната пред входа ми и да ме лаят 13 пумяра злобно,и искат да ме изядът барабар със обувките,и аз си купих пушка и изтрепах 4-5.Като няма кои това е положението знам че не е начина ама хич не ми е жал.