изкам да се оплача
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Банго
- младши ентусиаст
-
изкам да се оплача
Колеги изкам да ви се оплача.
Преди известно време доидоха от някое СЕЛО едни саседи във нашия квартал,построиха си къща със голям двор и със много парко места,обаче явно не им стигат и започнаха да ми паркират на моите места но и не само на моите и на другите саседи,и някои им е надраскал колата но те явно са си помислили че съм аз защото постояно ми спират на мястото и са надрали и моита кола (ПИРОН ТУНИНГ).Започнах да слагам на моито място кофа за буклук но толкова са нагли че я местят и пак спират там.Както и да е тази вечер отишли в нас и казали на бабата следното нещо"тоя ми е надраскал колата и ако го видя ще го спукам от бои да не ми се мярка пред очите"
е кактрябва да постъпя според вас питам защото аз не знам ?Какво бихте направили вие?
Преди известно време доидоха от някое СЕЛО едни саседи във нашия квартал,построиха си къща със голям двор и със много парко места,обаче явно не им стигат и започнаха да ми паркират на моите места но и не само на моите и на другите саседи,и някои им е надраскал колата но те явно са си помислили че съм аз защото постояно ми спират на мястото и са надрали и моита кола (ПИРОН ТУНИНГ).Започнах да слагам на моито място кофа за буклук но толкова са нагли че я местят и пак спират там.Както и да е тази вечер отишли в нас и казали на бабата следното нещо"тоя ми е надраскал колата и ако го видя ще го спукам от бои да не ми се мярка пред очите"

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Спри си твоята кола на друго място...ако имаш гараж я прибери...нека да си спират и да видим до къде ще стигнат..
А на моята когато я бях прял пред нас някой ми окапил с малко бронз.........и как да кажа че е комшията срещу нас като не съм видял..а тоя да дойде така у вас и да каже че ти си му я надрал от къде пък знае или видял?
А на моята когато я бях прял пред нас някой ми окапил с малко бронз.........и как да кажа че е комшията срещу нас като не съм видял..а тоя да дойде така у вас и да каже че ти си му я надрал от къде пък знае или видял?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако си плащаш за мястото ОК, но това че си го харесал и си го ограждаш не го прави твое и всеки има право да паркира там. В този случай не хората паркирали на мястото ти са нагли. И те като теб плащат данъци.

- BMW ///MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
- Мечтае да кара: M-ki :D
Re: изкам да се оплача
cherveia написа:Колеги изкам да ви се оплача.
Преди известно време доидоха от някое СЕЛО едни саседи във нашия квартал,построиха си къща със голям двор и със много парко места,обаче явно не им стигат и започнаха да ми паркират на моите места но и не само на моите и на другите саседи,и някои им е надраскал колата но те явно са си помислили че съм аз защото постояно ми спират на мястото и са надрали и моита кола (ПИРОН ТУНИНГ).Започнах да слагам на моито място кофа за буклук но толкова са нагли че я местят и пак спират там.Както и да е тази вечер отишли в нас и казали на бабата следното нещо"тоя ми е надраскал колата и ако го видя ще го спукам от бои да не ми се мярка пред очите"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е кактрябва да постъпя според вас питам защото аз не знам ?Какво бихте направили вие?
Ти си "ПАЛЯК" за мен до сега да съм нокалтирал някой

МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

- Банго
- младши ентусиаст
-
ми аз живея във къща и това се случва точно пред дворами.А за жалбата и аз така си помислих и маи тояно тава ще направя май утре
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
1-подаи жалба в полицията
2-отиваш и се разбираш като човек,че нямаш нищо общо с драскането по колата му и от каде на каде те заплашва
3-можеби наи ефикасното-режеш гуми чупиш стъкла и си слагаш една гаражна клетка и си ти
4-отиваш звъниш и бам 2 тупаника без да се обясняваш и пак си слагаш клетката
2-отиваш и се разбираш като човек,че нямаш нищо общо с драскането по колата му и от каде на каде те заплашва
3-можеби наи ефикасното-режеш гуми чупиш стъкла и си слагаш една гаражна клетка и си ти

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
...
ако си силен - саморазправа, ако не - трай си
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
cherveia написа:ми аз живея във къща и това се случва точно пред дворами.
т.е. на улицата! Улицата не е ли общинска собственост предоставена за публично ползване с еднакви права на гражданите?

- Банго
- младши ентусиаст
-
X-citer написа:cherveia написа:ми аз живея във къща и това се случва точно пред дворами.
т.е. на улицата! Улицата не е ли общинска собственост предоставена за публично ползване с еднакви права на гражданите?
да ако не ти е пред вратата на къщата (двора)
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- Банго
- младши ентусиаст
-
kiko написа:1-подаи жалба в полицията
по принцип аз няма нищо против да си спира там ама да е до моита кола и няма да м унаправя нищо на колата просто не съм такъв човек ама да ходи и да говори глипости няма да стане утре ще си пусна една жалба и да се спасява както знае имам даже 3-ма свидетели които ще потвъдят дуните му

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
викаш граматикатаsonny написа:Парво си оправи граматиката ве червояд такъв, и второ, отиваш у районното и подаваш жарба срещу тях, сред което те си ги викат, подписват си декларациика и после нема те барнат с пръстче

абе тея колко коли па имат 4е вътру двора,па вънка пред вас,кви са тея,неможеш ли да се разбереш с тях просто да не спират пред портата ти и готово,ина4е ако ме заплашват и полицията не земе мерки,ебал съм ги и циганите ше им запаля къщата

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2