изкам да се оплача

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

изкам да се оплача

Мнение от Банго » 27 Фев 2009, 23:31

Колеги изкам да ви се оплача.
Преди известно време доидоха от някое СЕЛО едни саседи във нашия квартал,построиха си къща със голям двор и със много парко места,обаче явно не им стигат и започнаха да ми паркират на моите места но и не само на моите и на другите саседи,и някои им е надраскал колата но те явно са си помислили че съм аз защото постояно ми спират на мястото и са надрали и моита кола (ПИРОН ТУНИНГ).Започнах да слагам на моито място кофа за буклук но толкова са нагли че я местят и пак спират там.Както и да е тази вечер отишли в нас и казали на бабата следното нещо"тоя ми е надраскал колата и ако го видя ще го спукам от бои да не ми се мярка пред очите" :D :D :D :D :D :D :D е кактрябва да постъпя според вас питам защото аз не знам ?Какво бихте направили вие?
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Фев 2009, 23:35

Място за което плащаш в общината ли е твое или си харесал такова пред блока?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Фев 2009, 23:35

Парво си оправи граматиката ве червояд такъв, и второ, отиваш у районното и подаваш жарба срещу тях, сред което те си ги викат, подписват си декларациика и после нема те барнат с пръстче :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Фев 2009, 23:36

Бих му залял колата със спирачна течност, поредната тема :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 27 Фев 2009, 23:37

Спри си твоята кола на друго място...ако имаш гараж я прибери...нека да си спират и да видим до къде ще стигнат..
А на моята когато я бях прял пред нас някой ми окапил с малко бронз.........и как да кажа че е комшията срещу нас като не съм видял..а тоя да дойде така у вас и да каже че ти си му я надрал от къде пък знае или видял?

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 27 Фев 2009, 23:37

Ако си плащаш за мястото ОК, но това че си го харесал и си го ограждаш не го прави твое и всеки има право да паркира там. В този случай не хората паркирали на мястото ти са нагли. И те като теб плащат данъци.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe
Мечтае да кара: M-ki :D

Re: изкам да се оплача

Мнение от BMW ///MPower » 27 Фев 2009, 23:38

cherveia написа:Колеги изкам да ви се оплача.
Преди известно време доидоха от някое СЕЛО едни саседи във нашия квартал,построиха си къща със голям двор и със много парко места,обаче явно не им стигат и започнаха да ми паркират на моите места но и не само на моите и на другите саседи,и някои им е надраскал колата но те явно са си помислили че съм аз защото постояно ми спират на мястото и са надрали и моита кола (ПИРОН ТУНИНГ).Започнах да слагам на моито място кофа за буклук но толкова са нагли че я местят и пак спират там.Както и да е тази вечер отишли в нас и казали на бабата следното нещо"тоя ми е надраскал колата и ако го видя ще го спукам от бои да не ми се мярка пред очите" :D :D :D :D :D :D :D е кактрябва да постъпя според вас питам защото аз не знам ?Какво бихте направили вие?

Ти си "ПАЛЯК" за мен до сега да съм нокалтирал някой :idea: :D
МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 27 Фев 2009, 23:39

ми аз живея във къща и това се случва точно пред дворами.А за жалбата и аз така си помислих и маи тояно тава ще направя май утре
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 27 Фев 2009, 23:40

:shock: е.ати наглите селяци....
аэ ако съм на твое място ще го нашамара пред семеиствота му.наглец :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Фев 2009, 23:41

1-подаи жалба в полицията
2-отиваш и се разбираш като човек,че нямаш нищо общо с драскането по колата му и от каде на каде те заплашва
3-можеби наи ефикасното-режеш гуми чупиш стъкла и си слагаш една гаражна клетка и си ти
4-отиваш звъниш и бам 2 тупаника без да се обясняваш и пак си слагаш клетката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

...

Мнение от ZLATEN » 27 Фев 2009, 23:42

ако си силен - саморазправа, ако не - трай си
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 27 Фев 2009, 23:42

cherveia написа:ми аз живея във къща и това се случва точно пред дворами.

т.е. на улицата! Улицата не е ли общинска собственост предоставена за публично ползване с еднакви права на гражданите?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 27 Фев 2009, 23:50

X-citer написа:
cherveia написа:ми аз живея във къща и това се случва точно пред дворами.

т.е. на улицата! Улицата не е ли общинска собственост предоставена за публично ползване с еднакви права на гражданите?

да ако не ти е пред вратата на къщата (двора)
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 27 Фев 2009, 23:53

kiko написа:1-подаи жалба в полицията
2-отиваш и се разбираш като човек,че нямаш нищо общо с драскането по колата му и от каде на каде те заплашва
3-можеби наи ефикасното-режеш гуми чупиш стъкла и си слагаш една гаражна клетка и си ти
4-отиваш звъниш и бам 2 тупаника без да се обясняваш и пак си слагаш клетката :mhihi:

по принцип аз няма нищо против да си спира там ама да е до моита кола и няма да м унаправя нищо на колата просто не съм такъв човек ама да ходи и да говори глипости няма да стане утре ще си пусна една жалба и да се спасява както знае имам даже 3-ма свидетели които ще потвъдят дуните му :winky:
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 27 Фев 2009, 23:56

sonny написа:Парво си оправи граматиката ве червояд такъв, и второ, отиваш у районното и подаваш жарба срещу тях, сред което те си ги викат, подписват си декларациика и после нема те барнат с пръстче :winky:
викаш граматиката :D
абе тея колко коли па имат 4е вътру двора,па вънка пред вас,кви са тея,неможеш ли да се разбереш с тях просто да не спират пред портата ти и готово,ина4е ако ме заплашват и полицията не земе мерки,ебал съм ги и циганите ше им запаля къщата :evil:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Извън Темата