съвет по английски
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
съвет по английски
може ли ниакой да ми даде съвет как най бурзо да нау4а английски език зна4и запо4нах с един самоу4ител на BBC но имам 4уството 4е ни6то нестава а пук не ми се дават пари за уроци туй 4е който е запознат пове4е с езика нека ми драсне ниакой съвет 6те сум му благодарен.I don't speak english.Cold you help me ,please?
Последна промяна evans на 28 Фев 2005, 17:37, променена общо 1 път
Re: съвет по английски
evans написа:може ли ниакой да ми даде съвет как най бурзо да нау4а английски език зна4и запо4нах с един самоу4ител на BBC но имам 4уството 4е ни6то нестава а пук не ми се дава пари за уроци туй 4е който е запознат пове4е с езика нека ми драсне ниакой съвет 6те сум му благодарен
Качествено става само с уроци, бързо със самоучители и много воля да учиш... Може би не си уцелил подходящ самоучител. Виж все пак какво ще кажат и другите, но имай впредвид че за всеки е различно. Аз мога да науча нещо за 2 месеца, а ти за 15 дни...
BMW & RAMMSTEIN RULES

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Ако можеш да си позволиш уроци, по-добре е, но все пак не е гарантирано че ще ти помогне. Иначе най-доброто е да отидеш някъде за 2-3 месеца, където говорят езика, ще научиш повече отколкото за години с книгите.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
otka4ena написа:Прав си , но пак трябва да има някакво начално ниво на познаване на езика. Поне аз така си мисля де...
Напълно съм съгласен, от нищо не става. Ама на живо най-добре се учи, ако имаш някаква база.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

има си други форуми за тая работа, тийн проблем ниет или нещо такова...
баси бозата стана тука, не е истина!!! ХИМИЯ, АНГЛИЙСКИ, някой да иска да го науча на Математика, давам частни

АМАН!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
vicho написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
има си други форуми за тая работа, тийн проблем ниет или нещо такова...
баси бозата стана тука, не е истина!!! ХИМИЯ, АНГЛИЙСКИ, някой да иска да го науча на Математика, давам частни![]()
![]()
![]()
АМАН!!!
ФОРУМ
Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!
Кво ше ти стане ако помогнеш на човека с нещо, вместо да си дваш малумния коментар

Иначе по темата :
Първо трябва да седнеш да научиш времената, та кат понаучиш нещо да не звучиш "аз иска яде"

Най лесно (не се смейте) се добиват знания по езика като гледаш филми със субтитри, хем те ти гукат на англйски, хем отдолу ти излизат надписите на Български. Условието е да се концетрираш не върху филма, а въру произношение и т.н.т.
Според мен това е най лесния "самоучител" (па и най приятния)
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Valio23 написа:
Първо трябва да седнеш да научиш времената, та кат понаучиш нещо да не звучиш "аз иска яде"![]()
Най лесно (не се смейте) се добиват знания по езика като гледаш филми със субтитри, хем те ти гукат на англйски, хем отдолу ти излизат надписите на Български. Условието е да се концетрираш не върху филма, а въру произношение и т.н.т.
много си прав за филмите и изобщо телевизията, аз така научих немски за има няма 3 месеца, но тогава бях на 10 години
Valio23 написа:
...Първо трябва да седнеш да научиш времената, та кат понаучиш нещо да не звучиш "аз иска яде"![]()
Това вярно е най-лесния и приятен начин, но не за научаване на езика а за ДОНАУЧАВАНЕ. За да се справиш с филми и предавания по телевизията е нужно едно средно ниво на владеене на английския. Така поне това което не разбираш ще го докараш по смисъл на израза, поне в повечето случаи. А да се мъчиш да четеш превода, да слушаш к'во се говори и да го запомняш поне донякъде си е доста трудно, не мислиш ли

BMW & RAMMSTEIN RULES

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Eванс, един приятелски съвет - първо научи български... защото подозирам, че с тази езикова култура ще ти е много, много трудно с английския. Иначе език се учи и с учебници, и с телевизия, и с уроци, но най-вече с говорене и с писане... и с много, много време. След около 10 години ежедневна употреба ще го знаеш наистина добре 

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
anica banica написа:Eванс, един приятелски съвет - първо научи български... защото подозирам, че с тази езикова култура ще ти е много, много трудно с английския. Иначе език се учи и с учебници, и с телевизия, и с уроци, но най-вече с говорене и с писане... и с много, много време. След около 10 години ежедневна употреба ще го знаеш наистина добре
Няма как да не се съглася с теб, освен по въпроса за 10 години

BMW & RAMMSTEIN RULES

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
otka4ena написа:anica banica написа:Eванс, един приятелски съвет - първо научи български... защото подозирам, че с тази езикова култура ще ти е много, много трудно с английския. Иначе език се учи и с учебници, и с телевизия, и с уроци, но най-вече с говорене и с писане... и с много, много време. След около 10 години ежедневна употреба ще го знаеш наистина добре
Няма как да не се съглася с теб, освен по въпроса за 10 годинилично на мен ми стигнаха само 2години живеене в чужбина и го научих почти идеално- дотолова че решавах и кръстословици на английски . Но пък след 2-3 години живеене тук го позабравих доста

защо си помислих, че не си говорила 2 год. английски а немски

все пак гледам си фенка на Rammstein

evans написа:какво да ти кажа едно време ходих на уроци и искарах пурво ниво ама не сум го упражниавал от доста време ,е да напсувам ниакой на английски сум супер даже псувниата я искарвам сус акцент
да си изпросиш боя е доста лесно

BMW & RAMMSTEIN RULES

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2