Кражба на емблеми!!!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Преди десетина години на един приятел му крадоха емблема след емблема и накрая си сложи лепенка с емблемата на BMW...откраднаха и нея... 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Колега, съвсем скоро бях пуснал точно такава тема. Няма оправия, в полицията ти казват "ние ги знаем кои са". Еми много добре, поздравявам ви, обаче 8 часа обществено полезен труд няма да им дойде зле, нали? И без това има много за оправяне.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Пилев написа:По-добре без силикон, че някой наркоман ще ровичка да я махне и за 4 лева само капака ще ти надере.
Абе да ти кажа предпочитам емблемата да ми гепи отколкото да ми надере капака....
Не ми се занимава със застрахователи, сервизи и пътувания с такси
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Аз, за радост, все още съм нямал такива проблеми. НО! Предната ми емблема и капачките на джантите са с изгоряло от слънцето покритие и не изглеждат привлекателни за крадците.
Ама ако ще крадат нещо - забравения панел със CD Alpine 

И аз съм минус 1 емблема и 2 халогена
Много ми е страно само на мене и на комшията БМВ-та са ни опоскани а на другите наоколо всичко им е ОК даже и халогени си имат..... Но както казах в една друга тема ще си гравирам халогените и емблемите и ако я видя на някоя друга кола ще става лошо... мноо лошо

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Може да ми се смеете, но аз си купих турски емблеми на едро за три лева парчето от Илиянци. И две ече заминаха, но имам още две и си спя спокойно. А иначе емблемата на БМВ в България си е консуматив. Баровците си купуват оригинални а бедните хорица ментарки и си джиткат. Скапана работа......
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
TUZara` написа:Бах тяхната майка,трябва да хвана един мангал да ми свали мойте предната.Ще ми се да сложа черна карбонче ала бала и не мога я сваля.С отвертка ли как се свалят тия гадове ? Знам,че са на 2 като дюбелчета отзад,ма как се сваля без да се счупят не знам..
аз моята задната се опитах да я сваля и неможах

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ceco-stz написа:TUZara` написа:Бах тяхната майка,трябва да хвана един мангал да ми свали мойте предната.Ще ми се да сложа черна карбонче ала бала и не мога я сваля.С отвертка ли как се свалят тия гадове ? Знам,че са на 2 като дюбелчета отзад,ма как се сваля без да се счупят не знам..
аз моята задната се опитах да я сваля и неможахвикам да не надера боята тия боклуци как ги свалят тия емблеми аз 10 минути се въртях около тая емблема и се отказах
С непукизъм , на теб ти пука , на него не! напъва с оотверката и квот стане ...лошото е , че никога не можем да ги сбараме.
Я да го хвана с отверката да ръчка , после с телената четка и винтоверта ще му зашкуря бузите ,ама шанс дет се вика !

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Слагай нова емблема и заставай с пушката на терасата
или спретни някои капан.На баща ми няколко пъти му крадаха нафтата от буса и накрая му писна остави 20 л.в резервоара сипа вътре 0,5 л. добавка Хелиос ама от тая дето я дават за в маслото на износени двигатели и познаите кво стана.Оказасе че е един съсед които има дизелово Рено-голям дръгел-запече му дюзите и помпата и от тогава редовно е по сервизи пък и аз му резнах и 4-те гуми.Според мен така трябва да се постъпва с такива хора 

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
На една колежка от работа й бяха откраднали табелите и после какво се оказало. Сложили са ги на друга кола и после са били заснети от камери на някаква бензиностанцията и са напълнили резервоара с бензин и газ да ги няма. Случката беше миналата година когато бензина беше скъп.
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3