Кражба на емблеми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 03 Апр 2009, 12:08

Абе няма емблеми , няма капачки , всичко краде тая сган вече !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 03 Апр 2009, 13:16

Преди десетина години на един приятел му крадоха емблема след емблема и накрая си сложи лепенка с емблемата на BMW...откраднаха и нея... :shock:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 03 Апр 2009, 14:07

И аз съм без предна емблема.
Купих си онзи ден една- ментак за 4 кинта
Пръсвам я със спрей лак, и монтирам с малко силикон.
Дано стане.

Кво да правя ...?! :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 03 Апр 2009, 15:12

По-добре без силикон, че някой наркоман ще ровичка да я махне и за 4 лева само капака ще ти надере.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 03 Апр 2009, 15:18

Колега, съвсем скоро бях пуснал точно такава тема. Няма оправия, в полицията ти казват "ние ги знаем кои са". Еми много добре, поздравявам ви, обаче 8 часа обществено полезен труд няма да им дойде зле, нали? И без това има много за оправяне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 03 Апр 2009, 15:21

Пилев написа:По-добре без силикон, че някой наркоман ще ровичка да я махне и за 4 лева само капака ще ти надере.

Абе да ти кажа предпочитам емблемата да ми гепи отколкото да ми надере капака....
Не ми се занимава със застрахователи, сервизи и пътувания с такси
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 03 Апр 2009, 15:44

Мен още не са ми ги откраднали, ама на една автомивка предната и една от таса паднаха, а на задната и се скъса едното краче :shock: . Тия изроди с кво налягане мият не знам
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 (M43B19)

Мнение от xenolith » 04 Апр 2009, 10:08

Аз, за радост, все още съм нямал такива проблеми. НО! Предната ми емблема и капачките на джантите са с изгоряло от слънцето покритие и не изглеждат привлекателни за крадците. ;) Ама ако ще крадат нещо - забравения панел със CD Alpine :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Bobi4 » 05 Апр 2009, 23:04

И аз съм минус 1 емблема и 2 халогена :bang: Много ми е страно само на мене и на комшията БМВ-та са ни опоскани а на другите наоколо всичко им е ОК даже и халогени си имат..... Но както казах в една друга тема ще си гравирам халогените и емблемите и ако я видя на някоя друга кола ще става лошо... мноо лошо :box: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 05 Апр 2009, 23:47

Може да ми се смеете, но аз си купих турски емблеми на едро за три лева парчето от Илиянци. И две ече заминаха, но имам още две и си спя спокойно. А иначе емблемата на БМВ в България си е консуматив. Баровците си купуват оригинални а бедните хорица ментарки и си джиткат. Скапана работа......
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 06 Апр 2009, 15:00

TUZara` написа:Бах тяхната майка,трябва да хвана един мангал да ми свали мойте предната.Ще ми се да сложа черна карбонче ала бала и не мога я сваля.С отвертка ли как се свалят тия гадове ? Знам,че са на 2 като дюбелчета отзад,ма как се сваля без да се счупят не знам..

аз моята задната се опитах да я сваля и неможах :shock: викам да не надера боята тия боклуци как ги свалят тия емблеми аз 10 минути се въртях около тая емблема и се отказах :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 06 Апр 2009, 16:42

ceco-stz написа:
TUZara` написа:Бах тяхната майка,трябва да хвана един мангал да ми свали мойте предната.Ще ми се да сложа черна карбонче ала бала и не мога я сваля.С отвертка ли как се свалят тия гадове ? Знам,че са на 2 като дюбелчета отзад,ма как се сваля без да се счупят не знам..

аз моята задната се опитах да я сваля и неможах :shock: викам да не надера боята тия боклуци как ги свалят тия емблеми аз 10 минути се въртях около тая емблема и се отказах :mhihi:

С непукизъм , на теб ти пука , на него не! напъва с оотверката и квот стане ...лошото е , че никога не можем да ги сбараме.
Я да го хвана с отверката да ръчка , после с телената четка и винтоверта ще му зашкуря бузите ,ама шанс дет се вика !
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lycki » 06 Апр 2009, 21:07

Слагай нова емблема и заставай с пушката на терасата :D или спретни някои капан.На баща ми няколко пъти му крадаха нафтата от буса и накрая му писна остави 20 л.в резервоара сипа вътре 0,5 л. добавка Хелиос ама от тая дето я дават за в маслото на износени двигатели и познаите кво стана.Оказасе че е един съсед които има дизелово Рено-голям дръгел-запече му дюзите и помпата и от тогава редовно е по сервизи пък и аз му резнах и 4-те гуми.Според мен така трябва да се постъпва с такива хора :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 06 Апр 2009, 21:17

На една колежка от работа й бяха откраднали табелите и после какво се оказало. Сложили са ги на друга кола и после са били заснети от камери на някаква бензиностанцията и са напълнили резервоара с бензин и газ да ги няма. Случката беше миналата година когато бензина беше скъп.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 06 Апр 2009, 23:16

за 4 седмици 5 емблеми само на предния капак с какъв смисъл да се купват още

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата