Бумащина от Бул Инс / Каско
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Бумащина от Бул Инс / Каско
Колеги, колата си я земах с сключена гражданска и пълно каско. Получих 2те полици от предишния собственик. Застраховките са сключени на разсрочено плащане. Вчера минах през офиса им на Витоша, платих и ми дадоха нещо като квитанции за платени вноски. Въпроса ми е коя хартиика требе да нося в колата и коя хартиика да нося в документите на колата.
Notice: Специално за Бул Инс разбрах, че искали да върви с колата некакъв документ за сключено каско, но така и не доразбрах.
Благодаря ви и свежа вечер!
Notice: Специално за Бул Инс разбрах, че искали да върви с колата некакъв документ за сключено каско, но така и не доразбрах.
Благодаря ви и свежа вечер!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Прочети си Общите условия от застраховката и там трябва да пише.Аз лично не си нося моето каско с мен и мисля че няма смисъл да се носи.Но за гражданската се носи полицата + квитанцията и зеленото талонче!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
А прехвърли ли полиците на твое име?
Ако не си трябва да го направиш незабавно, защото има седемдневен срок за каското и гражданската, иначе не са валидни!
Колегата ти е обяснил най-точно - каското е в два екземпляра - оригинала у дома, копието в жабката, гражданаската - в документите заедно с платените вноски и зеленото картонче.
Ако не си трябва да го направиш незабавно, защото има седемдневен срок за каското и гражданската, иначе не са валидни!
Колегата ти е обяснил най-точно - каското е в два екземпляра - оригинала у дома, копието в жабката, гражданаската - в документите заедно с платените вноски и зеленото картонче.
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Носи си копие от полицата на каското с прикачена към него квитанция за платена вноска, щом ти е на разсрочено плащане 

5 мнения
• Страница 1 от 1