Бумащина от Бул Инс / Каско

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Бумащина от Бул Инс / Каско

Мнение от Venko » 04 Апр 2009, 19:57

Колеги, колата си я земах с сключена гражданска и пълно каско. Получих 2те полици от предишния собственик. Застраховките са сключени на разсрочено плащане. Вчера минах през офиса им на Витоша, платих и ми дадоха нещо като квитанции за платени вноски. Въпроса ми е коя хартиика требе да нося в колата и коя хартиика да нося в документите на колата.

Notice: Специално за Бул Инс разбрах, че искали да върви с колата некакъв документ за сключено каско, но така и не доразбрах.

Благодаря ви и свежа вечер!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 04 Апр 2009, 20:03

Прочети си Общите условия от застраховката и там трябва да пише.Аз лично не си нося моето каско с мен и мисля че няма смисъл да се носи.Но за гражданската се носи полицата + квитанцията и зеленото талонче!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 04 Апр 2009, 20:05

Полицата на каското е в два екземпляра.Единият /копието/в колата се държи,другия вкъщи.Гражданската се държи също в колата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 06 Апр 2009, 8:41

А прехвърли ли полиците на твое име?
Ако не си трябва да го направиш незабавно, защото има седемдневен срок за каското и гражданската, иначе не са валидни!
Колегата ти е обяснил най-точно - каското е в два екземпляра - оригинала у дома, копието в жабката, гражданаската - в документите заедно с платените вноски и зеленото картонче.
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 06 Апр 2009, 9:28

Носи си копие от полицата на каското с прикачена към него квитанция за платена вноска, щом ти е на разсрочено плащане ;)

Назад към Извън Темата