Време беше - 11 джипа чезнат през разрязан плет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 10 Апр 2009, 13:58

трябва да са в играта

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 10 Апр 2009, 14:20

Споеред мен е постановка на вътрешни хора.Или на охранителите или на камор.само те си знаят каква им е била далаверата.

Потребител
Аватар

Мнение от begaibe » 10 Апр 2009, 14:39

я, една добра новина :D
жалко че последната 7ца не са я дигнали и нея, като гледам маи са си минавали напреко през полето 8)

но все пак да не забравяме че трябва да се придържаме към сценария на Gone in 60 sec.. нали и там накрая тая наи красивата кола не успяват да я вземат, че накрая става на сол :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 10 Апр 2009, 22:14

begaibe написа:я, една добра новина :D
жалко че последната 7ца не са я дигнали и нея, като гледам маи са си минавали напреко през полето 8)

:

Е тя 7цата щото по-ниска и заседнала из полето и за тва не са могли да я гепат и нея, та тя оцеляла :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Апр 2009, 22:33

Много малоумни хора има в тоя форум. На един кат му гепили колата или я окепазили и пищите как треа им се трошат капачките, ма кат гепили 11 нови коли от паркинг и ви е кеф, даже, че им било вътрешно на баровците.

Потребител
Аватар

Мнение от Josefinne » 10 Апр 2009, 22:54

Неприятна случка, но не проумявам как може да оставят подобни коли без надзор и с ключовете в тях? Бива простотия, но чак толкова?

sk. написа: Почвам да се замислям дали и аз да не мина да си взема 1 довечера.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 10 Апр 2009, 22:55

sonny написа:Много малоумни хора има в тоя форум. На един кат му гепили колата или я окепазили и пищите как треа им се трошат капачките, ма кат гепили 11 нови коли от паркинг и ви е кеф, даже, че им било вътрешно на баровците.
Да нема и твои коли там та се палиш толкоз?Хората са си иставили ключовете,кафе сигурно е имало на поставките и т.н.,а ти ходиш се пениш за глупости!Както писаха няколко колеги склада си е на...........(който си трябва) и те ще си се оправят! Ние освен да по-злорадстваме малко кво друго можем да направим?- на богатите ДА Е, да не е на някой сиромах,че тогава е лошо!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 11 Апр 2009, 11:15

sonny написа:Много малоумни хора има в тоя форум. На един кат му гепили колата или я окепазили и пищите как треа им се трошат капачките, ма кат гепили 11 нови коли от паркинг и ви е кеф, даже, че им било вътрешно на баровците.

ти пък братле вечната опозиция,що да не се кафиме......те са на баровци ,ще се оправят :idea: а друг е въпроса като направят мръсно на някой от нас....и после трябва да пресмятаме бюджета по 1000 пъти,светна ли или :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 11 Апр 2009, 11:30

И аз мисля като сони, че това не е толкова "радостна" новина. Ама нали сме си българи и е нормално да се радваме когато и богатите (красивите, умните, успелите, кадърните) страдат, това си ни е народна черта :-)
Стана ми интересно какъв е този комплект, който се продава от БМВ, силно се съмнявам да продават подобен комплект. Че има такива комплекти - има, но да се продават и от БМВ не бях чувал.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 11 Апр 2009, 13:09

saleen написа:Gone in 60 seconds, made in Bullgaria :bgflag:

Много добре казано ебаси филма :shock: :shock: :shock:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Апр 2009, 14:02

нали знаеш: "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 11 Апр 2009, 14:21

Sharo написа:

нали знаеш: "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"

Подкрепям.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Апр 2009, 14:45

е кво ся да седнем да ревем,че някви играчи са си имали вземане даване и нещо там по постата им се е преебало и са им тупнали колите по наи балъшкия начин ли??
хаха как ли пък не :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 11 Апр 2009, 14:45

vladuicho написа:
sonny написа:...

ти пък братле вечната опозиция,що да не се кафиме......те са на баровци ,ще се оправят :idea: а друг е въпроса като направят мръсно на някой от нас....и после трябва да пресмятаме бюджета по 1000 пъти,светна ли или :idea:

Теб, поне малко не те ли е срам да го пишеш тва? :kuku:
Добре е че има хора дет си влагат силите в много по съществени неща, затова и имат, а такива кат теб могат само да им завиждат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Petia_bmw » 11 Апр 2009, 15:46

мисля,че това е борба на интереси
едни мутри отмащават на други или нещо като да покажат кой по силен. Не е случайно !
да гадно е това, че не са съобразили за застраховки на колите защото това означава че те ще изчезнат директно

най -тъпото е, че ще обвинят някой невинен пазач и търговец според мен ...в такива неща го отнасят тези хора ...

достойно за нов Да изчезнеш за 60 секунди с мутрите

за съм да се снима в България особенно по интересно е как са летели по полето ....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата