Един въпрос
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Един въпрос
Колеги,знам,че не е много за тука,ама ми е малко спешно....та направо към въпроса.Направих един запис посредством лаптопа(звуков) и качеството не е много добро и силно съответно.Как мога да го пооправя и да бъде силно,щото ми трябва за презентация.Предварително благодаря на всеки който може да помогне.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Да направиш записа силен можеш... със обикновенния "Sound Recorder" на Windows-а,намира се в старт менюто после програми,пренадлежности(Accesories>Entertaiment).... но с него ще можеш да го направиш по силен (ще видиш настройките които има не са много
) но няма да можеш да направиш записа по качествен.... дано съм ти помогнал 

sean-john написа:Да направиш записа силен можеш... със обикновенния "Sound Recorder" на Windows-а,намира се в старт менюто после програми,пренадлежности(Accesories>Entertaiment).... но с него ще можеш да го направиш по силен (ще видиш настройките които има не са много) но няма да можеш да направиш записа по качествен.... дано съм ти помогнал
Опитах ама не става,не зарежда щото файла ми е wma а recoredera поддържа само wav-формати.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
.....
Колега сто не пробваш сас Youtube Dawnloader тя не само сваля а и ти обраста фаиловете вав 5 6 различни формата и преди да го направи те пита на какво качество го искаш даваш му наи доброто и го прави
Не давам гаранция че сте ти сварши работа но не ти пречи да пробваш
Успех

Не давам гаранция че сте ти сварши работа но не ти пречи да пробваш

Re: .....
narcosan написа:Колега сто не пробваш сас Youtube Dawnloader тя не само сваля а и ти обраста фаиловете вав 5 6 различни формата и преди да го направи те пита на какво качество го искаш даваш му наи доброто и го прави![]()
![]()
![]()
Не давам гаранция че сте ти сварши работа но не ти пречи да пробвашУспех
Колега, тази програма ми дава само в три формата, а и никъде не ми псочва за качество на файла, и не ми дава да зареждам от компа а само линкове.Можеш ли да ми дадеш линк към версията която ти ползваш?
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Ами също можеш със Sound Forge на Сони... с нея 100% ще станат нещата ако не... просто обърни форматите от wma>>>wave
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Nero WaveEditor върши идеална работа за изрязване на части- ако не си с някоя орязана или твърде стара версия на Неро-то значи я имаш, аз съм с Неро 7...
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
GoldWave v5.13 - аз лично съм много доволен, лесно се работи, записва, просвирва, редактираш, компилираш и т.н.
въпрос е на личен избор и вкус...
въпрос е на личен избор и вкус...
12 мнения
• Страница 1 от 1